בוקר טוב מה שלומך?

monik21

New member
בוקר טוב מה שלומך?

לא יודעת אם פריסה קלטית תתאים לשאלה שלי
לפני כ5 חודשים עברתי ליחידת דיוק קטנה יותר ויקרה יותר ב500שח אותם אני מתקשה לשלם לאחרונה אני רוצה לבקש מהבעלים שאיתם יש לי מערכת יחסים טובה שיוותר לי על ה500שח הנוספים(ב2 הזדמניות סיפר לי שהשוכרים הקודמים עזבו בפתאומיות והאחרונה כלל לא נכנסנ למרות שהיא אמרה לו קשה לה והוא אמר לה טוב שלמי 2000שח..לא מבינה את הטימטום לספר לי את זה וממני לבקש 2500
השאלה שלי היא..האם שמוליק יסכים להוריד לי את השכירות כשאני יגיד לו שאני מתקשה לשלם את ה2500שח?
הכי קטע שכל חודש הוא אומר לי כשאני באה לשלם עיזבי אם אין לך אז חודש הבא כמובן שאני לא מסכימה ומשלמת בזמן
תודה רבה

monik21

New member
סליחה שכחתי לההעביר את הפריסה

השאלה שנשאלה:

תוצאות פריסה קלטית קלאסית:
לטובה - תשע הגביעים
מפריע - חמש המטות
העבר - שני המטבעות
מצב נוכחי - הנזיר
עתיד קרוב - שמש
עתיד רחוק - כוח
השואל - מלכת החרבות
הזולת - אס המטות
חששות/פחדים - שלוש החרבות
סיכום/פוטנציאל - מיזוג ומיתון

pipoj

New member
היי מוניק יקרהההה

מקסימה שאת
מצטערת אבל אינני יכולה לענות על דבר כזה .... האינטואיציה שלי חזקה ואסור לי לענות על שאלה כאזת!
את יכולה לשאול מה ההתפתחות הצפוייה לי בתחום הכלכלי... אבל כבר עשינו זוכרת? אמרנו לשמור כסף ליום ....

monik21

New member
תודה מאמי בלי קשר למצב הכלכלי אני מתבאסת לשלם כל כך הרבה

על יחידה כזאת קטנטנה ..ושבגלל אימפולסיביות עברתי אליה ואם היתה גדולה מרווחת ובאמת שקט שם כמו שחשבתי הייתי נשארת משלמת באהבה
תודה רבה בכל אופן

pipoj

New member
המשך מוניק יקרה

תראי אולי את יכולה או למצוא משכיר אחר במקומך ולמצוא יחידה אחרת ...
או שפשוט תסבירי לבעל הדירה שזה יקר ויוריד לך את ה500 שח נשמע הזוי לשלם כל כך הרבה כסף ...

monik21

New member
היי

אין לי חוזה ואני יכולה לקום וללכת אבל לא יעשה זאת מבחינת הגינות במיוחד שפעמיים עשו לו את זה בעבר(כשהבינו שהיחידה לא מתאימה)ויחכה לסוף השנה ויחפש אחרת
ברור שאני יגיד לו רק רצתי לדעת לקראת מה אני הולכת...
תודה רבה

למעלה