בוקר טוב מה שלומכן איזה כיף להיות

בוקר טוב מה שלומכן איזה כיף להיות

פה אז ככה העדכונים האחרונים: שבוע שעבר עשיתי אולטרסאונד אחרון באיכילוב (שבוע 8 +) כדי לוודא שהכול תקין ואני יכולה לעבור למעקב הריון. הרופאה שעשתה לי היתה קצרת פתיל ולא כל כך ראיתי את השבלולית שלי
אז שישישבת נכנס לי גו´ק בראש שזהו כלום לא תקין ממש אכלתי לי את הלב. אז ביום א´ הופעתי לפרופ´ עמית אצלו בקליניקה והוא ברצון עשה אולטר´ ואז אבי גם ראה את השבלולית שלנו דופקת בקצב רצחני
וכבר בדרך עמית הראה לנו את הראש הניצנים של הידיים והרגליים ומסר לנו שהכול נראה תקין וטוב וביקש שאני אבוא שוב ביום א´ הקרוב עם הבדיקות הראשונות שהוא ביקש ממני לעשות.ושלח אותי הביתה מבסוטה ומאושרת. אני שמחה שאלוהים הפגיש אותי עם הרופא הנהדר הזה. רק שבחים יש לי עליו פשוט נשמה. נורה

yaelhul

New member
נורל´ה, כמה חיכיתי לעדכון מרגיע ממך

כבר פחדתי שקרה משהו בשבועות האלה בהם היית כל כך שקטה (טפו טפו טפו). שמחה מאד לשמוע שלעוברית יש דופק חזק ומהיר לתפארת מדינת ישראל ולגאוות ההורים. שימשיך כך. ד"ש לאבי יעל

תודה יעלי בדיוק אני במסדר זיהוי

והתעדכנתי לגבי ה
שלך ואני מאוד שמחה ותעשי טובה אל תמהרי כל כך תני להם לעשות עוד קצת חיים אצלך. וחוץ מזה בגלל שאני פעם ב אצל אבי במשרד אז בגלל זה אני לא רושמת כל הזמן אבל אם את רוצה יש מס´ טלפון.

חן123

New member
שמחה לשמוע את העידכונים המרגשים

אני רואה שאתם מתמידים ברעיון לקרוא לה בנקבה כפי שהציעה חנה. מקווה בשבילכם שזה יעבוד שרק ימשיך ככה חן

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

נורצ´ו - רק נכנסתי להציץ... שמחה שהלכם שוב לעמית ועוד יותר שמחה שאבי ראה את הפושקונינה המתוקה. אז הוא קיים את מה שהוא הבטיח?! רציתי להתקשר אליך ולבשר לך שחנה וליאור ילדו, אבל ה"בוס הגדול" (שגיא), לא נותן לי לדבר בטלפון...אל תשאלי מה הוא עושה לי (כל שיחה שלי בטפלון מתחילה בהתנצלות: "אם השיחה תנותק, תדעו שזה בגלל ששגיא משחק בכפתורים"...) נשיקות. מלוא החופן. סיגל

טילי2

New member
נורה, איזה הודעה משמחת ../images/Emo6.gif

שמכאן ואילך הכל ילך כשורה והשבלולית תעלה ותפרח.

yaelhul

New member
משרשרת - אתמול הייתי במסיבת פורים ../images/Emo148.gif

של מקום העבודה. צחקתי שם כמו שלא צחקתי כל השנה האחרונה ביחד (בתקופת הטיפולים היה לי מאד קשה למצוא סיבות לצחוק). התחפשתי לנזירה בהריון מתקדם (עם תוספת כרית בבטן, כי שלי עוד לא מרשימה מספיק). הרעיון היה של שילוט: עלי היה:The Mother על הבטן:The Sons ועל האיש :and The Holy Ghost על משקל:The father, the son and the holy ghost כמובן... שכרתי תחפושת שלמה של נזירה, התאפרתי מאד מוגזם וזכירתי מקום שני בתחרות התחפושות. היה כיף. זה המקום להגיד תודה למי שהעלתה את הרעיון שנתן לי את ההשראה. לא זוכרת מי זו היתה. למה אתן התחפשתן/מתכוונות להתחפש??? יעל

המסיבה שלנו מחר...

הנושא המרכזי הוא מד"ב וחייזרים אנחנו נשים נצנצים סימליים

ligo

New member
אני לא הייתי יצירתית כמוך

לבשתי שימלה צמודה, קצרה וצבעונית שקניתי בת"א ושמתי על הראש זר כזה של פרחים- אז מבחינתי התחפשתי למישהי מהסיקסטיז. היה לי מוזר ללבוש שימלה צמודה כי זה הבליט את הבטן.חברים שלי אומרים שאני נראית כמו מישהי שאכלה הרבה...ובעלי אומר שאני נראית כמו שרוך עם קשר. בקרוב אני אראה להם מה זה!

למעלה