בוקר טוב מוורשה

בוקר טוב מוורשה

שלום לכולם, אתמול היינו בלובלין, בבית הקברות ובעיר העתיקה, אח"כ במאידנק ובקז'ימיש דולני. היום נבקר בבית הקברות בוורשה ובגטו ורשה. מזג האויר מושלם, 20 מעלות, פה ושם מטפטף קצת אבל לא נורא. פולין מאוד יפה בקיץ, לכל מי שטוען שחייבים להיות בחורף שם. אני יכול להשוות כי בד"כ נסענו במרץ והשנה בספטמבר. הכל פורח ויפה בחוץ. אפשר לראות תמונות כאן

דרור

תודה רבה על העידכונים משם. נאי מקווה שהמסע מוצלח ושמחה שמזג האוויר רגוע ויפה. תמשיך לעדכן.........

Old Cat

New member
ועוד משהו מוורשה, אם למישהו זה מוכר

לא שייך למסלול, סתם ככה זה נראה מהבנין אליו בטוח שלא לוקחים אף אחד

Lp Fairy

New member
המממ

אם אני לא טועה... ואני מאמינה שזה זה (כי אני זוכרת את הציפור ההיא שבצד...חחח) זה הבניין הזה הכי גבוה בוורשה שסטאלין נתן אותו לפולנים..הם שונאים את הבניין בגלל שזה מתנה מסטאלין אבל יש שם מלא מלא אירועים.. והם אומרים שהנקודה שהם הכי אוהבים במגדל הזה זאת הנקודה הכי גבוהה כי משם אי אפשר לראות את הבניין הזה..אני צודקת..?

Old Cat

New member
אכן כך

היכל התרבות והמדע, הבנין הכי גבוה שהוא העתק של 4 בנינים כאלו שיש במוסקבה. הבדיחה המקומית היא שהעיר יפה מאד ממרפסת התצפית בקומה ה 30 כי משם לא רואים את הבנין הזה עצמו. במקום היום אולמות קונצרטים, בתי קולנוע, תיאטראות וכד' ומתקיימות תערוכות ואירועי תרבות רבים. www.pkin.pl אבל האם הבנין הצהוב מוכר למישהו?

shklar1

New member
מלון Novotel...

על פי המיקום היחסי אני לא חושב שזה מלון Novotel הספציפי בו שהינו בווארשה, אבל כנראה זה עוד מלון של הרשת. אני זוכר שהנסיעה באוטובוס מן המלון לשדה תעופה של ווארשה לקחה משהו כמו 5 דקות... ומרכז העיר היה יחסית רחוק מאיתנו. מצד שני, זה היה מזמן אז יכול להיות שאני טועה

Old Cat

New member
זה נובוטל מרכז,בככר המרכזית

במרחק 5 דקות נסיעה מהשדה זה נובוטל של שדה התעופה. נובוטל מרכז פעם היה ידוע בשם FORUM, ומשלחות רבות התאכסנו בו.

המלון שאני הייתי בו

איזו נוסטלגיה זה היה המלום הכי מאגניב עם מיטות ענקיות וכאלו..........

Bloodless

New member
אבל התמונה מוצלחת.

אל תקח את זה כמשהו שמכוון נגדך, רק כנגד סטאלין. שעשה דברים הרבה יותר גרועים מזה בין כה וכה.

mayamoreno2001

New member
זה דבר מדהים

תמונה חזקה ויפה ובאמת אחלה של דבר אני מקווה שאתם בסדר ותודה ע העידכונים שלך..

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif איזה יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

[שהתנאים טובים]

למעלה