בוקר טוב מונציה הקסומה

בוקר טוב מונציה הקסומה

אז הבוקר העיר המקסימה שלי נראית כמו וונציה. חסר רק גונדולה סרנדה וספגטי להשלמת האווירה. לפחות לגבי הספגטי הוא בתיכנון התפריט להיום לאחר התנזרות של מעל 3 חודשיים. הוא בטח התגעגע אלי לא ? מסתבר גם שהרזייה של למעלה מ28 קילו נותנת את סימניה גם באצבעות הידים והחל מהשבוע מתנוססת על אצבעי שוב טבעת הנישואים שהוסרה מזמן בקשיים מרובים והרבה הרבה סבון. יום מוצלח ומקסים לכולם

ענקון יקר../images/Emo48.gif

מאוד מרגש היה לקרוא את הדברים שכתבת עכשו. ...מרגש תמיד לקרוא אותך. שלא ייגמר וייפסק לך החלום הזה, דליה.

buaz

New member
עלי והצליחי

אני מקנאה!! הלוואי שאני גם ארד כל כך הרבה. יום טוב ובתיאבון........

באיה

New member
ענקון, באיזו עיר אתה גר אם מותר לי

לדעת, שהיא כל כך מוצפת? גם בחולון שאני גרה בה, היו גשמים ללא הפסקה, אך בסביבתי הקרובה לא היו תודה לאל הצפות. יום טוב לך באיה

רוייקו

New member
אתה לא אוכל ספגטי ? למה ?

הדיאטה שלך כוללת המנעות ממוצרי קמח ?? דווקא ספגטי מצויין לדיאטות, אם הוא בא בכמויות קטנות. בכלל, מוצרי קמח מאוד חשובים, במידה ולא מגזימים בצריכה שלהם. חומרים מסויימים בקמח גורמים להפרשת חומר שניקרא, אם אני לא טועה בהגיית השם, פניל אלנילין - שהוא חומר הגורם לתחושת שובע ועוד כמה תחושות מענגות אחרות. אתה יכול לשלב בדיאטה שלך המון ירקות ומעט מוצרי קמח מחיטה מלאה, על מנת לזרז ולהגביר את תחושת המלאות.

ורד *

New member
פניל אלאנין וזוהי חומצת אמינו

ולגבי תחושת השובע לא שמעתי על זה מעולם. אבל זה שווה בדיקה בספרות.

webaction

New member
הי

מקווה שתהנה מהספגטי לגבי הטבעת האמת שגםאני היום סוף סוף החזרתי אותה אחרי הרבה זמן שנשבר לי כל פעם להצר אותה אז הצרתי אותה והיא חזרה למקומה לאחר כבוד.

gal33

New member
מזל טוב, אני לעומת זאת נפרדת

מעוד טבעות שנופלות מהאצבעות. איזה כיף לנו. גל

RomiVais

New member
חמודון - תגובה מאוחרת, אך..... ../images/Emo8.gif

מכל הלב!! כל הכבוד!!! אתה בהחלט נעלם לנו מול העיניים!!! תהנה מטבעת הנישואין שלך!! מהפסטה ומ-ה-כ-ל!!! שיהיה לך סוף שבוע נפלא, רומי

למעלה