בוקר טוב, מותר סקר קטנטן?

בוקר טוב, מותר סקר קטנטן?

האם אתם מבשלים כל שבת את אותו האוכל או מגוונים? אצלי כל שבת אוכל אחר, לא מסוגלת לבשל שבוע אחרי שבוע את אותו האוכל, והחבר'ה שלי חוגגים ונהנים (למזלי) ואיך זה אצלכם?

רותי410

New member
כל שבוע אותו אוכל - כמעט. יש מעט גיוונים

אבל זהו. ולא שמעתי תלונות.

שחמטית

New member
כל שבוע בדר"כ אותו אוכל

כשכבר נמאס לי אני מחליטה לגוון הגיוונים הם בדר"כ בדגים לפעמים במרק ובחמין

כרישונת

New member
אצלנו כל שבת כמעט אותו דבר..

אני באופן אישי מאוד אוהבת לגוון אבל אני גרה אצל אמא שלי כרגע ( רווקה) אז זה מה שאוכלים אצלנו בבית. כשגרתי לבד ואירחתי כל הזמן - אז כל שבת משהו אחר

cial 1

New member
אני בעד לגוון חוץ מהקציצות? ממש כך../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

על האול למיד שונה תמיד מקבל מקום גם בשבת נכון צריך קצת דג ואני רק על הקציצה לא מוותרת לרוב. אני מכינה כמות כמו למשפחה מעט מאוד ביול חול אני מכינה קטן הבן עוזר לי עם הבקשות תןדה לאל ואני עושרת עם המתעמים ולי אני משאירה כמות מזערית אם הבן לא לא אסף יש מי שיקבל הכול בא מהלב. נכון יש לנו את החשק להמשעך עם המנהג אבל הדור של היום זה לא של אז גם אנחנו כאן לשם זה משנים מדרגים ועוד ואין סוף זה החיים של העידן החדש םעם היה אינטרנט לא היינו קונים את החוברת לאישה" רק כדי לבדוק מתכונים ועל פי הספר וגם הטלויזיה גם משועבדים לכאה ואכלה היום לא יש אינטרנט תודה לראשונים והלאה כך הם חיינו מקווה שיש כאן הסכמה? וטוב לגוון כמובן מה שאפשרי? יום טוב לך על הסקר הכי מתאים לחיים של היום. חני
ולך יום הכי מתוק וטעים
עוגת גבינה3

חנהפ

Active member
בדיוק כמוך

והילדים מתלוננים שלא יהיה להם טעם של אוכל של אמא, כי אמא לא יציבה ומחילפה כל הזמן תפריטים...

בעיקרון אותו דבר

בעיקרון כל שבת אותו הדבר, מדיי פעם מגוונים, שאני נכנסת למטבח אז בטוח שאני עושה משהו אחר... (אני גרה עם ההורים אז ככה שאין מגוון אפשרויות...)

מאיוש י

New member
כל שבת משהו אחר. לא אוהבת שדברים חוזרים

על עצמם,חוץ מדברים קבועים כמו ביצים וג'חנון או קובנה בשבת בבוקר. כל השאר משתנה כל שבת

למעלה