בוקר טוב. מזג האויר השתפר? אני נוסעת לבקר

מינהר

New member
בוקר טוב. מזג האויר השתפר? אני נוסעת לבקר

את בני הדודים שלי בנווה שרת.

בוקר טוב

מינה, באיזו שעה ראית את המטוס מדרום אפריקה? הוא היה אמור לנחות אתמול
בשעה שבע בבוקר,תגידי, בלי עין הרע
, מאיפה את לוקחת את המרץ
הזה, רק מלקרוא על ההתרוצצויות שלך, אני מתעייפת,כל הכבוד לך, אשמח
אם גם פעם תבואי אלי,דרך אגב, מזג האוויר לא השתפר, אמנם הרוח נחלשה,
אבל גשם לא מפסיק לרדת, לצפון ובמיוחד לכינרת, זה נהדר, לי זה עושה
פה דיכאון,
הבוקר באה העוזרת, היא החליפה את המצעים לפלנל,מנקה את הבית,
שלא רואים עליו, אבל כבר חודש ימים לא ניקו אותו, אני שוקלת להתחיל לקחת אותה פעם בשבועיים, להשתמש לזה בכסף של ה4 שעות ביטוח לאומי
שנותנים לנו,
אדזה, בעניין הנעליים, כל הכבוד לך שהחזרת, אמנם יש חוק שאפשר
להחזיר מה שקונים, עד שבועיים מיום הקניה ולקבל את הכסף בחזרה,
אבל עם נעליים יש בעיה, צריכים להאמין לך שלא התהלכת איתן, כל הכבוד להם שהסכימו לקבל, אבל ברגע שהסכימו, היו צריכים להחזיר לך את כל הכסף
ולא רק חלק,כמו שכתבת, סוחרים זה סוחרים,
אני עכשיו אפרד מכם, כי אני צריכה לזוז מפה, אני מפריעה לעוזרת,
אני מקווה שתמר התאוששה מהטיסה ותיכנס לומר שלום.
שיהיה יום טוב

הדסהש1

New member
הבוקר התחיל אצל רופא שיניים

מסתבר ששן בינה אחת לא בקעה ואולי כל הכאבים שיש לי בלסתות זה מזה.יש לי 2 חורים קטנים שיעברו סתימה בשבוע הבא.הרופא לא לקח כסף עבור הבדיקה.
קיבלתי את המחשב החדש אך לא יודעת איך להפעילו הוא דגם חדיש יותר.מחר יפעת תבוא ותסדר לי הכל.בנתיים דקל קיבל הודעה יום לפני ניתוח של הקרסול שבשרון לא עודים אותו והצבא צריך להעביר אותו לבית חולים אחר.זה ממש שערוריה.מושכים אותו כבר חודשים
מקווה שיעבירו אותו לתל השומר שם יש רופא שניתח אותי פעמיים והוא היציל לי את הרגל...

מינהר

New member
הדסה, בגיל 71 את עוד לא ידעת אם שן בינה

בקעה או לא? אז בסוף הוציאו לך אותה או לא?

הדסהש1

New member
מינה השן לא בקעה.ואני החודש

אהייה בת 74.הרופא אמר לי שזה
דבר שהוא לא אואה לעיתים קרובות.לשימחתי השיניים שלי בריאות.וכלל חא ידעתי שיש לי 2 חורים קטנים בשיניים.זה התברר לאחר צילום פנורמי שעשיתי לפני בדיקה אצל רופא במרפאת פה ולסת בגלל כאבים בלסתות.

מינהר

New member
הדסה, ריפאו לך את הכאבים בשינים?

ואגב, היום קראתי בידיעות, שאיזה חברה שעוסקת בקנאביס רפואי מחלקת זרעים חינם- בעוטף עזה, וישובים לא עשירים כמו בני ברק מודיעין עילית וכד. הם מקווים שאנשים רבים יגדלו וזה יהפוך להיות חוקי. איך הם לא מפחדים שיעלו עליהם, אולי בגלל שהמרכז שלהם בחו"ל.

מינהר

New member
ציפי, אני אשמח לבקר אותך מתי שנוח לך.

דברי עם שרה, כדי שנבוא שתינו. היום דברתי איתה בטלפון.
המטוס מדראפ- סתם צחקתי. מסלול נחיתה אחד של נתבג הוא מול החלונות שלנו. רואים ולא שומעים את המטוסים בעת נחיתה.
מה שלום הרגל?
בת דודתי נתנה לי את הכדור של פעם בחודש לצפיפות עצם. היא לא רוצה לקחת, כי שמעה שפוגע ברקמות הרכות. אני בינתיים לוקחת. חודש כן חודש לא, כדי להיות בסדר עם 2 הצדדים.

הדסהש1

New member
בנות יקרות אולי כדאי להפגש

כאשר מזג האויר יתבהר.מזמן לא התראינו

אני גאונה

המזגן שנמצא פה בדירה מאד ישן ומאד מעפן, בכל פעם שאני צריכה להעביר מקרור לחימום או להיפך, אני נעזרת בטלפון בטכנאי הקבוע שמכיר אותו, עד עכשיו
לא עשיתי את זה וקפאנו מקור, היום החלטתי לנסות בכוחות עצמי והצלחתי,
בעזרת פלייר, אז עכשיו יש חום נעים בבית, החלפתי בעזרת העוזרת את המצעים
לפלנל ושמנו לאורי מתחת לסדין שמיכת צמר סקוטי אמיתית, כיף,
מינה, אני שמחה שדיברת עם שרהל'ה, יישרתן הדורין? אני לא יכולה לקבוע איתה
ולהחליט גם בשבילך, גם נראה לי שהיא לא יכולה בשעות היום, כי היא עובדת,
אני כרגע במצב לא תקין ובשעות אחה"צ אני כבר שפוכה, אפשר לבוא אלי רק
בשעות לפני הצהריים, כמובן עם תיאום מראש, בין כל הרופאים והמטפל,
בכל אופן אני עוד מעט אתקשר אליה ונשמע מה היא תגיד, אני מאד מתגעגעת.
ערב טוב

מינהר

New member
כל הכבוד לטכנאית המזגנים שלנו, ציפי.

אני גם בעניין נסיעות בשעות היום. בחושך האורות קצת מסנוורים אותי, ואני לא יוצאת אז לנסיעות ארוכות.

אדזה 900

New member
ציפי

גם לי מזג האויר גורם להיות דובי-עם חוסר תנועה משווע. בכל זאת הלכתי לערוך קניות היום וחזרתי על ארבע יישר למיטה.לא מכירה את עצמי כזאת ולא יודעת איך לצאת מן המעגל הזה.מחכה לימים החמים.

אדזה 900

New member
ציפי

גם לי מזג האויר גורם להיות דובי עם חוסר תנועה משווע.בכל זאת החלטתי לערוך קניות היום וחזרתי על ארבע יישר למיטה.לא מכירה את עצמי כזאת ,מחכה כבר לימים החמים.

אדזה 900

New member
עצמאי בשטח

המחשב עושה את מה שבא לו,פעם ראשונה לא ראיתי את הכתוב ובפעם הבאה שלח את התגובה הראשונה,לזה אומרים פעמיים כי טוב

למעלה