בוקר טוב! מחפשת קטע

בוקר טוב! מחפשת קטע

שמחלקים לפעמים בתור צ'ופר. זהו קטע קצר ומסופר בו על נסיכה וצפרדע, שאפאחד מהם לא האמין באגדות ולכן הנסיכה לא נישקה את הצפרדע והוא לא הפך לנסיך... משהו כזה. אם למישהו יש את הקטע ומוכן להעלות אותו לכאן במלואו- אני אשמח ממש ממש!
חוצמזה, אשמח לקבל רעיונות לפעולות בנושא לקיחת אחריות כקבוצה, והחדרה למודעות של הקבוצה שיש להם כח עצום בידיים לפעול ולשנות וכו'... המונמון תודה ורק טוב יעל

שנהבושש

New member
:)

את יכולה להראות להם את כוחה של קבוצה. לדוגמא עם הגפרורים, לתת להם לשבור גפרור אחד - קל ככל שמוסיפים זה נהיה יותר קשה ככה הם רואים שקשה לשבור קבוצה ולקבוצה יש כוח לעומת יחיד. מכאן לפתח את זה.. איך מנצלים את הכוח, לאילו מטרות וכו'. בהצלחה :) הנה הסיפור: נסיכה אחת הלכה בדרך וצפרדע בא מולה. חשבה הנסיכה לעצמה: "הלוואי והצפרדע הזה היה מאמין באגדות. לו היה מאמין – הייתי נותנת לו נשיקה, והוא היה הופך לנסיך והיה לנו טוב ביחד!" חשב הצפרדע: "כמה חבל שהנסיכה הזאת לא מאמינה באגדות. לו האמינה – היא היתה מנשקת אותי, הייתי הופך לנסיך והיה לנו טוב ביחד !" והנסיכה חלפה על פני הצפרדע, והצפרדע קיפץ על פני הנסיכה. הם המשיכו איש לדרכו – מי לארמון ומי לביצה, וחיו שם בבדידות ובייאוש עד מותם. מקרים כאלה קורים כל יום כמה חבל שנסיכות וצפרדעיםלא יודעים קצת יותר על המחשבות של השני...

למעלה