בוקר טוב, מחפש מקצוען שיודע לקנפג סטורג' של EMC אנא פנו אלי בפרטי, הסטורג הוא EMC VNXe 3200
N navnad New member 13/8/15 #1 בוקר טוב, מחפש מקצוען שיודע לקנפג סטורג' של EMC אנא פנו אלי בפרטי, הסטורג הוא EMC VNXe 3200
H hetzbh New member 16/8/15 #3 תראה מחירי אינטגרציה ותבין למה חברות ועסקים מעדיפים לחפש מישהו מאשר כל מיני חברות שלוקחות 5 ספרות, במיוחד ש-EMC VNXe 3200 הוא לא בדיוק דבר מסובך להגדרות.
תראה מחירי אינטגרציה ותבין למה חברות ועסקים מעדיפים לחפש מישהו מאשר כל מיני חברות שלוקחות 5 ספרות, במיוחד ש-EMC VNXe 3200 הוא לא בדיוק דבר מסובך להגדרות.
D DuuGi New member 16/8/15 #4 יודע ומכיר מחירים לא רציתי להמליץ לו לנסות לבד כי אם הוא היה רוצה ,היה כותב שניסה לבד והסתבך. אני יודע כמה פשוט הקינפוג של המוצר הזה. לא יודע אם מינדיו עושים פרוייקטים כאלה קטנים אבל הם בדרך כלל חברה הוגנת בתמחור שווה אוליי לנסות.
יודע ומכיר מחירים לא רציתי להמליץ לו לנסות לבד כי אם הוא היה רוצה ,היה כותב שניסה לבד והסתבך. אני יודע כמה פשוט הקינפוג של המוצר הזה. לא יודע אם מינדיו עושים פרוייקטים כאלה קטנים אבל הם בדרך כלל חברה הוגנת בתמחור שווה אוליי לנסות.
D DuuGi New member 17/8/15 #6 עכשיו אני יודע, אוליי תספר לנו מה אתה יודע שנפנה אליך אנשים אתה יודע, נגיד קח 50 שקל קנפג לי את ה-DLINK וכאלה ( : ,חחח
עכשיו אני יודע, אוליי תספר לנו מה אתה יודע שנפנה אליך אנשים אתה יודע, נגיד קח 50 שקל קנפג לי את ה-DLINK וכאלה ( : ,חחח