בוקר טוב, מחר הוא היום שלנו!!!

בוקר טוב, מחר הוא היום שלנו!!!

ואנחנו נרגשים. טל בקושי ישן הלילה. הוא קם בשש בבוקר והכריז שמחר מורידים את הגבס. הוא נורא מתרגש. בטח אני משעממת אתכם עם הדיווחים האלה של עד הורדת הגבס, אבל אלה הם חיינו כרגע ואנחנו כל כך במתח. הולכת לעבודת יומי. יש לי יום עמוס מאוד. שיהיה לכולם יום מצוין ושקט, יעל

המשך עלילות טלטול והספירה לאחור

יום עממוס ביותר יהיה היום לטלטול, המון קבלות פנים, לחיצות ידיים, נשיקות וחיבוקים. כולם נורא מתרגשים לפני השיגור ורוצים לאחל בהצלחה באופן אישי. טלטול כבר מחכה בקוצר רוח להיות לו בחלל, לשבת לו בין הכוכבים המנצנצים, להגיע רחוק רחוק הרבה מעל לעננים.... WOW איזה יופי. מחר מחר מחר והינה הוא מדמיין את ההמראה הגדולה אוהבת עידית

../images/Emo24.gifבוקר טוב!!!

חצוי, בצד אחד הפיגוע הנורא והאיום אבל מצד שני.... יש למה לחכות, מחר זה היום הגדול מתי אתם הולכים להוריד את הגבס כדי שנחזיק אצבעות??? לפעמים נראה כאילו באמת אנחנו משעממים בסיפורים שלנו על המשפחה שלנו ועל ההתרחשויות שלנו, אבל אם כך, בשביל מה אנחנו פה.....? אנחנו לא מכירות אבל אני מרגישה כאילו אתם חברות שלי משכבר הימים, אני חושבת שרמת הפתיחות שנוצרה פה, לא מביישת אף חברה שלי מהתיכון או מהיסודי, באמת. אני כבר מתה להכיר אותכם, את כולם. מתי קובעים מפגש, אולי נקבע משהו לאחר פורים שיתחיל מזג אוויר כבר יותר טוב?, מה אתם אומרות?, ובינתיים אמשיך לדמיין לי... יום מקסים למרות הכל אורית

../images/Emo42.gif בוקר (קשה לכתוב שטוב)

יעל - את לא משעממת, כולנו מתרגשים איתך. ומפגש - בוודאי - לקראת סוף מרץ כשאביב. אני מתה לפגוש את כולכם... מקווה להמשך יום טוב יותר.

למעלה