בוקר טוב! מחר מדידה של השמלה!

*שיר

New member
בוקר טוב! מחר מדידה של השמלה! ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif

איזו מהירות, הא? תוך שבוע היא תפרה לי שמלה למדידה הראשונה. איזו התרגשות!

*שיר

New member
נכון שזה מהר!? איזה כיף! ../images/Emo39.gif

אני כבר מתה לראות מה יצא מכל הציורים והדמיונות!
החתונה ב- 14/9 (יום שישי) ב"אגדת דשא" (קיבוץ משמרות). ואני סולחת על הכל...

הילית*

New member
מה זה מדידה ראשונה אצלה?

הבטנית ללא הבד של השמלה או כבר הבד עצמו? בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ובכייף. דרך אגב לי יש מחר מדידה שניה!!!! (וזה כבר עם הבד האמיתי...)

*שיר

New member
מדידה ראשונה זה עם בד רגיל

אין לי בטנית, אז זה אומר פשוט השמלה במלואה רק עם בד פשוט. מחר אני גם אמורה לבחור את הבדים הסופיים. אז מחר את רואה את השמלה האמיתית שלך?! זה כבר יהיה בצורה סופית?

זה מה זמקובל. אל תשכחי שאני הזמנתי

את השמלה כבר לפני שלושה חודשים... אז הם לוקחים זמן בשביל להכין אותה. אבל, אני מתה כבר לראות איך היא נראית...

*שיר

New member
אני הייתי מתבאסת! לי אין סבלנות

לחכות כלכך הרבה. אני מקווה שגם המדידה השנייה תהיה די מהר (טוב, בסך הכל אין לה כלכך הרבה זמן למשוך)

האמת - אני אכן מתבאסת....

חוץ מזה, אני קצת לחוצה שהם לא יספיקו לסיים הכל בזמן, כי יש ראש השנה ויום כיפור באמצע.... דרך אגב, אתמול סגרנו סופית על פרטי ההפקה של החתונה, וקיבלנו מחמאה - שהתפריט שלנו מאד טוב....(כמובן מלימור המקסימה, ...והלא משוחדת בכלל
ונתנו צ´קים על סכומי עתק ליומיים אחרי החתונה, ובכלל, היה קטעים. כמו כן, מחר בשעה שמונה בבוקר אנחנו חותמים על הסכם הממון שלנו - כך שאם הכל ילך כמו שצריך - הספקנו הכל, ברגע האחרון.....

תודה לאל על חסדים קטנים... החופש

מתקרב....יום חמישי בלילה.....טיסההההההההההההההההההה ארוכההההההההההההה למחוזות החופש האולטימטיבי להיפרית כמוני - ניו יורק.....שופינג....מסעדות....סושיייייייי, היר ווי קום!!!!

אלונהב

New member
הסכם ממון

היי יעל, שאלה קצת חצופה (אולי) -למה אנשים בגילנו צריכים הסכם ממון? תמיד חשבתי שעושים את זה אנשים שאלו אינם נישואיהם הראשונים ושהם בעלי ממון רב, הלא כך?

שלום אלונה ב´. שני דברים לי אליך:

קודם כל, את צודקת. הרבה אנשים שיש להם ממון (קצת יותר מבוגרים או בעלי מזל מאיתנו...) עושים הסכמי ממון. במקרה שלנו, ושל שיר* ובן זוגה, הנושא הוא פחות הממון( למרות שמו של ההסכם) ויותר הסכמה על תנאי הפרידה האחרים: למשל, באיזה ערכאות ידון הסכם הגירושין במידה וחלילה נחליט להפרד. כלומר, במיקרה שלנו, אנחנו בחרנו ללכת לבורר, ולא לבית הדין הרבני, בכדי לא לערב את הגט עצמו עם הפרדת הרכוש. כמובן שבכל מקרה חייבים לעבור בבית הדין הרבני, אבל במיקרה כמו שלנו, הוא הופך בעצם לחותמת גומי, אשר מאשרת את הגרושין אוטומטית. כמו כן, חתמנו על כך, שאם אחד מאיתנו ימשוך את הגט ויסרב לקבלו, הוא יהיה חייב לשלם לשני אחוז נכבד ממשכורתו, קנס על העיכוב, כל חודש. זה איזהשהו כלי לזירוז ומניעת עיכוב מתן הגט. כמו כן, הסכם הממון קובע את תנאי המזונות, ומי משלם למי כמה ולאורך כמה זמן. מכן מיני סיפורי זוועות ששמעתי במיוחד בימים האחרונים, כולם מאד ממליצים על הסכם הממון. שימו לב שבעיקר ההסכם הופך את היחסים לשיוויוניים, ולפעמים זה פוגע באישה, אבל שה לדעתי הרבה הרבה יותר פייר.

אלונהב

New member
את צודקת, אבל זה נראה לי כמו ..

זה נראה לי כמו הקדמת המאוחר או גרוע יותר , הבאת היום הלא רצוי בכלל.

*שיר

New member
לא לחשוב על זה זה לתקוע את הראש ../images/Emo11.gif

בחול. יש סיכוי של 30% שזה יקרה... (1 מתוך 3 זוגות מתגרשים). זו הסטטיסטיקה. אולי זה יקרה ואולי לא. צריך להתסכל על זה כ"ביטוח". עושים ושמים בצד בתקווה שלא נצטרך...

אלונהב

New member
את צודקת, אבל זה נראה לי כמו ..

זה נראה לי כמו הקדמת המאוחר או גרוע יותר , הבאת היום הלא רצוי בכלל.

הילית*

New member
אני יודעת שהם מעדיפים לעשות את

המדידה הראשונה בערך כחודש לפני הארוע כדי לקל מדד על הגוף בצורה יותר נכונה

למעלה