בוקר טוב מינה נחמד שאת מטיילת עם

הדסהש1

New member
בוקר טוב מינה נחמד שאת מטיילת עם

המטיילים של יהוד.היו שם גם זוג שבמועדון שאני הולכת אליו.שרה ומשה.אני ובעלי נצא סוף סוף ב 19.2 ליד ושם ולהר השמות של חללי צהל עוד מלפני קום המדינה.למרות הקשיים נעמוד בזה.נשכור הליכונים עם מושב שנוכל לשבת בזמן שאחרים התקדמו מהר .יותר.לא היינו שם שנים.אני יודעת
שלמחרת אשכב במיטה.אהל זאת משימה
שאנו חייבים לעשות.לגבי הפריימריז שמחתי מאוד שסער הצליח למרות כל מה שביבי אמר ועשה הגיע למקום מצויין.ודני המלקקים.דוד ביתן ואמסלם לא יכנסו.אחר כל מה שעשו למען ביבי זה חא עבד.יש עוד מאוכזבים.חזן שהיה קוריוז בכנסת וגליק גם בחוץ.זאת פרצופה של הפוליטיקה.פלא שלא ראינו ולא שמענו את ביבי לאחר שהתוצאות הגיעו.אפילו לא באולפן שהקים....

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב ליום שאחרי

ראשית, פגשתי את מינה אתמול אחה"צ על הגלבוע
תגדילו את התמונה תראו את כתובת השדה...

הבחירות לליכוד הסתיימו... תוצאות ברורות שהקיסר
כבר לא כל כך קובע!!! לא הצליח להוציא או להרחיק
את אלה שהוא חושב שמאיימים עליו!!

judithedna

New member
הוא יקבע ועוד איך. הוא דיקטטור אמיתי

וחייב להחזיק מעמד כדי להקים את הממשלה הבאה ואז ימשיך לטייל בעולם ואשתו תמשיך לגנוב.

הדסהש1

New member
תמונה יפה.מסתבר שמי שליקק

לביבי וטרח להגיע עבורו לכל התוכניות ולדבר בשבחו נשאר מאחור.ביתן מוצב כמעט בסוף הרשימה.ואמסלם גם.זאת
התודה על כל המאמצים שעשו עבורו.

הדסהש1

New member
נקווה שיקרה נס והוא

לא ירכיב את הממשלה הבאה.ויבוא עלינו השקט והשלוה
ללא פחד מהרודנות שלו ומבני משפחתו.דייייי היו מספיק שנים
בחיים.שיסיים את הבעיות שלו ויעוף עם משפחתו חאחד האיים האקזוטים בעולם.ויהנה משארית חייו את שלנו כבר ניסה להרוס.

מינהר

New member
תודה, יוליקה. הרוח פרעה את שער שתינו.

היום בידיעות כותבת אחת העיתונאיות, שנתניהו יכול להקים מפלגה חדשה בה הוא יהיה דיקטטור, בלי פריימריס. והליכודאים ילכו בעקבותיו.
עוד יש ראיון עם נגץ בו הוא אומר שלא ישב עם רומ שיוגש נגדו כתב אישום, אבל בזמן שימוע זה בסדר.

shron17

New member
הנוף מרהיב-עין ,אגב, כתובת השדה כיצד היא נשמרת ולא נמחקת ?

יוליקה

Member
מנהל
זורעים את השדה בהתאם לשבילי הציור שנבחר

היה כבר את ברהמס, ואריק איינשטיין וכד'

מינהר

New member
עמוס עוז, א.ב. יהושע, אשכול נבו

ואחרים לא אומרים לך כלום?

מינהר

New member
שרון, אם ירפאו את כל המחלות, אז

ממה נמות? ומי יפרנס אותנו עד גיל 200?

שרון , לפני כשלושה חודשים ,

יצא לי , כהכנה לנסיעה לחו"ל , לבקר אצל המון רופאים .החל ממרפאת לחץ דם , דרך קרדיאולוג , אורולוג ,אורטופד ועוד ,כולם כאחד אמרו שמבחינתם אני מאוזנת , הכל בסדר , ואני יכולה לטוס .. כשהרופא האחרון סיים בדיקתו , הגעתי למסקנה , שאני כנראה אמות בריאה . הרבה בריאות גם לכם ידידי , ויללה טוב . תמר .

shron17

New member
למינה ,לא הגיל חשוב אלא איכות-החיים שזה חיים ללא סבל .

מה הטעם בכלל לחיות עד גיל 90 ולסבול מכאבים ומחלות?
עדיף להיות במעקב רפואי,לאכול בריא לשתות מספיק נוזלים ולמנוע מהגוף מחלות וסבל.

למעלה