בוקר טוב, מי מתכוון ללכת בשבת

בוקר טוב, מי מתכוון ללכת בשבת

להפגנות בתל אביב?
אנחנו לא נלך, במחשבה אנחנו עם המפגינים, אך בגילנו אני לא חושבת שמתאים ללכת להפגנות אלא אם זו הפגנה קטנה ונקודתית ולא עם רב.
 
אני שומעת את המילה ארוויזיון, מיד סוגרת את

הטלוויזיה, כל כך הרבה שמענו בחודש ובשבועות האחרונים את המילה הזו שזה כבר לא עושה לי טוב באוזן.

אגב דיברו הבוקר שביום רביעי היה נסיון פיגוע בכפר הארוויזיון בתל אביב, נכנסו אנשים עם סכינים ונעצרו ע"י המשטרה, המשטרה מצידה השתיקה את הארוע על מנת לא לעורר פחד בקהל.

דיברו על זה אתמול בלילה בתוכנית הצינור של גיא לרר.
 

נוגהה1

New member
עם הקרנים על הראש,,וכל הגימיקים של נטע-מזעזע לדעתי

גועל נפש, אבל להקה שפויה, מרטיטה את הלב " שלוה"
נשארה בבית ,בטוח שהיתה נמצאת בין הראשונים
שום גימיק ,שירה יפה מהלב אנשים שהגורל התאכזר עליהם
בא לי לחבק את כולם
 

מינהר

New member
גם אני טרם התרגלתי לנטע ברזילי.

כל הגימיקים לא יעזרו לטשטש את ה"הרבה זמרת".
 

יוליקה

Member
מנהל
מסכימה עמך.

עד לפני כ-5 שנים נסעתי לכל הפגנה ולכל אספה...
גם הפעם יש לנו הסעה מעפולה, אבל אני את שלי עשיתי די.
גם לגבי האירוויזיון מסכימה עמך - שחקו את הענין עד דק...
גם בענין מאדונה שמענו מספיק.
 
זה לא דבר חדש שהטלויזיה מזלזלת בצופים

זה מתחיל בכך שכל היום יש חדשות ולא משנה באיזה שם, מעל 60% פרסומות, תוכניות חוזרות שוב ושוב ושוב - עד שהכל נהיה לזרא ומאוס עד כדי קבס.
המסקנה הסופית, שהם רוצים להמאיס על הצופים את הטלויזיה, והם בהחלט מצליחים.

ואז מגיע איזה נושא שהופכים אותו לאייטם, ומציגים אותו מכל זוית אפשרית כביכול, גם אם אין מה לאמר או אין חדש.
לא אחת תראו כתב בשטח שפונים אליו להתעדכן גם אם אין לו מה לאמר, ואז הוא מספר על מקרים קודמים, העיקר למלא את משבצת הזמן.

כשזה אגב גם ההזדמנות לבטל סרטים שעולים כסף ולהמשיך את הסאגה המטופשת הזו שבה טוחנים נושא עד דק ועד שהוא הופך לאבק שרק נחנקים ממנו.

מה שמסתתר מאחורי זה , זה גם זילזול בציבור השבוי כי אין באמת בארץ רשתות/ערוצים עצמאיים, כולם ללא יוצא מהכלל חייבים לציית להוראות הממשלה דרך משרד התקשורת.

כמו כן מה שמשחק כאן זו השאיפה לזול ביותר, להימנע מהוצאת כספים ככל האפשר, וכמובן שאמצעי התקשורת יהיו השופר של הממשלה המושחתת.

והציבור המטומטם אומר "אמן" ושותק.
מעולם לא היה בישראל מרד צרכנים אמיתי, כי מה שהיה הבסיס היה פוליטי או כלכלי פרטי אישי של מי שרצה להתקדם על חשבון הטימטום של הציבור.

ולא משנה אם זו הפגנת הדיור (הניבה 2 חברי כנסת שלא שינו דבר בנושא הדיור) הקוטג' (פירסומת ליוזם שכעבור זמן קצר החברה העלתה שוב את המחיר) אפילו הקמת איגוד השוטרים (לפרסם כפלטפורמה עבור שלושה עוכרי דין- ואז חוקק החוק נגד התאגדות שוטרים המגוחך, שהכנסת קבעה שהמעביד יהיה גם וועד העובדים...) וכדומה.

אני מודה שכשהייתי מזכיר האיגוד שהוקם כחוק, בתמימות כשחשבתי שהנה סוף סוף יתחילו להתנהג לשוטרים כמו לכל עובד, וכך היו גם רבים מחבריי, עד שגילינו מה היתה בעצם מטרת שלושת היוזמים (שקמו בעיקבות הקמת ארגון נשות השוטרים על ידי אשתי).
 

מינהר

New member
ריאליטי? את מי זה מעניין? הרי זה לא

באמת ריאליטי. זה בכאילו.
 

הדסהש1

New member
אנחנו שנינו מוגבלים בגרגליים

וקשה לנו לנסוע באוטובוס.והצפיפות איומה.אנני יודעת כמה יבואו.כי לאנשים נשבר
מהפגנות שכבר לא מועילות. ומאתמול מפמפמים לנו שאולי תפרוץ מלחמת לבנון ה 3 ואיך היא תיראה.זה כבר מלחיץ אותי.
 
למעלה