בוקר טוב....\ מלנכוליה על הבוקר

בוקר טוב....\ מלנכוליה על הבוקר

"הדמעות זולגות על הלחי" בוכה , , , והדמעות זולגות על הלחי, יש לי כל-כך הרבה דברים לאמר לך, אבל כנראה שאין לי את האומץ לאמר לך בפנים בוכה , , , , אני אוהבת, רוצה, ומתגעגעת אלייך, קמעה למגע ידייך, רוצה לחוש את חום גופך, להרגיש שוב את התשוקה בנשיקות שלך, רוצה שתגיד לי אל תבכי חומד, אני איתך, רוצה שתצעק, "אני אוהב אותך" רוצה הכל ממך, אבל יש דברים שאפילו אני "המלאך בלבן" לא יכולה להשיג. בוכה , , , , אומרים לי שאני מיוחדת, מקסימה, אשיות אדירה, יצור מדהים על פני האדמה, שאני כל-כך אוהבת לעזור לאנשים, שאני כמו מלאך מתוק, שמשנה, ורוצה לשנות את העולם, רואה הכל ורוד ויפה, רוצה שלכולם יהיה טוב, אבל מה איתי? בוכה , , , , למה לעצמי אני לא דואגת? למה אני תמיד פחות חשובה? בוכה , , , כי כנראה הרגשות של אחרים יותר מידי חשובים לי ואתה איש יקר שלי יודע את זה. בוכה , , , אני רוצה עכשיו לקחת מונית לנסוע אליך ולצעוק אני אוהבת אותך ולחזור בוכה , , , אבל כנראה שאני ישאר במקום שלי ואתה בשלך, אני נזכרת בהרבה דברים יפים, שאמרנו זה לזו, רוצה לפעמים לחשוב, שאני בתוך חלום רע, בידיעה שאני אתעורר ממנו, אבל הכל נגמר בוכה , , , עצוב לי , , , בלילה מחבקת את הכר כל-כך חזק, הכר רך ונעים כמו מגע גופך, והדמעות מרטיבות את הכר, כמו נשיקות רטובות שלי אלייך. בוכה , , , אתמול בלילה חלמתי חלום רטוב עליך, ופעם ראשונה הגעתי לאורגזמה משינה, רציתי לקלל אותך, רציתי לשנוא אותך, לא מגיע לך.. אבל לא יכולתי לקלל, ולא יכולתי לשנוא, כי אהבה שלי אליך עצרה את הכעס הגדול.. בוכה , , , , עצוב לי, ואתה לא כאן לחבק, , , , היום אמרת לי מתגעגע אלייך. , , , קרעת אותי שוב, כשאתה אומר לי שאתה אוהב, מתגעגע וחושב, זה הורס אותי מבפנים, זה קורע אותי לגזרים, בוכה , , , כי אני יודעת שאתה אוהב, ואני יודעת שאתה מתגעגע, והכי הכי אני יודעת שקשה לך, אבל אתה עושה את זה ליותר קשה. בוכה , , , כי אתה אוהב אותה. בוכה , , , אז אולי אני אדאג לעצמי לשם שינוי? ואולי אני אהיה חזקה? הרי אחרי כל מה שעברתי בחיי אין סיבה שאני ישבר שוב, לא מגיע לי לבכות עוד. , , , אז הדברים שאני אכתוב לך, קשים לי יותר, מאשר לך, בוכה , , , , אני עוזבת , , , אני נוטשת את הספינה שניסיתי לבנות. , , , שלא הצלחתי להגיע אליך. בוכה , , , אוהבת אותך, מתגעגעת אליך, אבל זה הרגע שהכל נשבר ונגמר. בוכה , , , ואם אתה איש אהוב שלי, רוצה אותי זה הזמן להלחם עלי, קח את עצמך בידים, קח לך שבוע שבועים. בוכה , , , תן לעצמך לנקות את הראש ולחשוב בראש צלול, ואם אני שווה, ואתה רוצה אותי, תלחם עלי , , , כי אז הייתי קלה בשבילך, אבל היום אני קשה להשגה, בוכה שוב , , , והדמעות , , , ממשיכות לרדת , , , במורד הלחי , , , אז לסיום אומר לך בוכה , , אין סיום, לא רוצה סיום, רוצה המשך אבל עכשיו המטבע אצלך, והכדור במגרש שלך, בוכה , , , ומקווה שתזרוק את הכדור ותקלע לסל של ליבך. , , , בוכה , , , שלום איש יקר, ותחייך, החיים יפים מידי, וקצרים מידי, ובלילה תסתכל על השמים ותראה את העולם עצום וגדול, ואילו אנחנו קטנים ואנשים פשוטים שבאנו לעולם של חסד להיות מאושרים בוכה , , , , אוהבת אותך.....

טאKילה

New member
כתבת-../images/Emo20.gifמ../images/Emo20.gifד../images/Emo20.gifה../images/Emo20.gifי../images/Emo20.gifם../images/Emo20.gif

נוגע ,עצוב,מרגש,, אהבתי לקרוא את שכתבת...
>>>>>
<<<<<< חולמת,,, שיחקנו בתוך עולם האגדות ברכות מלטפת כשהכל מסעיר ומרתק בחרת להפסיק לשחק בכיתי כאבתי אך ידעתי שזה לא עולם האמת ניסתי רציתי להפסיק לחשוב עליך ולשכוח הלב מסרב להוציא אותך מתוכי, רק מביטה בך בשקיקה חולמת על עוד נגיעה עוד טעימה עוד בכאב נכנסתי בחזרה אל תוך עצמי לתוך בועה חזרתי רצוצה לאותה שיגרה רק חולמת עליך..חולמת..

חן (*_*)

New member
פראית אדומה..........

קראתי את דברייך הכואבים, ובכיתי איתך. עד כמה שכואב, אי אפשר לאנוס מישהו לאהוב אותך. מקווה עבורך שהוא יתעשת וישוב לזרועותייך האוהבות, אך אם לא, לא תיוותר ברירה בידך, אלא לאסוף את שברי אהבתך, ולבנות מהם משהו חדש, אהבה לחיים, אהבה לאחר, ובעיקר אהבה והערכה לעצמך. שולחת לך
עידוד. ברוכה הבאה לפורום.

Crossface

New member
פראית../images/Emo24.gif

וואו, איזה רגשות התפרצו מתוך הכתיבה אני מקווה שתמצאי את האושר שלך בקרוב

למעלה