בוקר טוב מנסה לכתוב פעם שניה..

הדסהש1

New member
בוקר טוב מנסה לכתוב פעם שניה..

היום אני נשארת בבית .שולחת את רמי לרופאה עם הוראות.
כל כך כואב לי הגוף שאנני מנסה לצאת מהבית..ונמאס לי לבזבז 40 שקל כל פעם לקופת חולים שזה מרחק לא גדול..אפילו ההקלדה כואבת לי..
ובטוח לאומי עדין לא נתן תשובה..

מינהר

New member
תמר, כל הכבוד לכם. אבל חתנך בטח שכח

שישיבה בארץ ישראל שקולה כנגד כל המצוות. כלומר, אם גרים בארץ לא צריך כל כך להקפיד על חלב ישראל, בדץ וכו. הרי בארץ כל המזון יהודי. [כמעט]
אגב אתמול ראיתי במינימרקט גבנצ פולנית, ממש מוזלת. אני בטוחה ששולחים לפולין את פקידי הרבנות שיבלו ויקבלו שכר, כך שההוזלה עולה לנו בחצי ממנה. לא קניתי, אני מעדיפה את הצהובות דלות השומן תוצרת ישראל. אבל הבטן מתגעגעת לקצת גבינה פולנית.

גם בארץ לא כל המזונות באשור הברד"ץ .

אם יהודי ממאה שארים יכנס לסופר של רמי לוי , ויקטורי , סופרסל או מגה , יחפש טוב טוב מה יכול לקנות . שם , למרות שיש קהילה יהודית ישראלית , שרובם דתיים , יש הרבה מצרכים שאינם קונים . כל מה שבספק שואלים את הרב , הרב הוא האורים והתומים של הקהילה . אממה , הרב הזה גם אמר להם ש"כבוד הרב ברלנד" הוא צדיק ומדינת ישראל סתם רודפת אותו .. היה לי וויכוח גדול עם חתני , כשהמנובל היה ביוהנסבורג . בביקורי כעבור שנה , חתני אמר שצדקתי .

מינהר

New member
תמר, אותי כל הכשרויות המוגזמות מצחיקות.

כך שאני לא הכתובת. מנגגנון לשאיבת כסף.

מינהר

New member
הדסה, תרגישי טוב. לידיד שלי, שסובל מכאבים בגוף, הציעו

מורפיום בכדורים.

בוקר טוב מינה וכולם, מעריכה

מאוד את ההזמנה שלך, כמו כן נהנתי מהמפגש איתך ועם גאיה.

יום טוב ובריא לכולם.

הדסהש1

New member
אני ביום ראשוןאצל האורטופד

ואבקש ממנו.כי רק בינואר יש לי שוב מרפאת כאב

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב חברים

המון איחולי בריאות לכולנו. גם הרבה נחת והרבה שביעות רצון.

שלום ניצת,

היוום כרגיל כמו בימים אחרים, היה לי גמרא, ולאחר מכן הקפצתי חברהטובה/שכנה לחברת הטלפונים פרטנר, היא כבר עמדה לצאת מדעתה בלי טלפון, בלי טלוויזיה ובלי סוללארי. רק כשבאים למקום העניינים מסתדרים.

צלצלה לי חברה שלמדנו יחד בעממי וסיפרה לי שבמקרה הצטרפה לחוג ההתעמלות שלה אישה חדשה, תוך כדי שהמתעמלות שאלו את החדשה אם היא דתיה היא סיפרה שלמדה בבית יעקב פתח תקווה, כן בינגו למדה בכיתה שלנו,
עכשיו אנו כבר 6 בנות מהכיתה. בשבוע הקרוב ניפגש שוב. אני ממש מתרגשת, החדשה ואני ישבנו אחת לשניה באותו שולחן קטן.

תמר, אני מקווה שהעניין הסתדר אצלך. באותה הזדמנות שדיברתי עם מנהלת הפורומים היא אמרה לי שאם קורה ומבקשים מכם לכתוב שאתם לא רובוט, עשו כפי שמורים לכם וזה יסתדר.

חיוכון:
בלונדינית שעמדה לעבור ניתוח שכבה על מיטת הניתוחים.
ניגש אליה הרופא ואמר, "עכשיו אנחנו נעשה לך הרדמה מקומית."
"לא מוכנה שתחסכו עלי!", צעקה הבלונדינית בתגובה, "אני דורשת הרדמה תוצרת חוץ?!"

יעלי

לילה טוב

הדיווח היומי: היום ייבשו אותנו 3 שעות בהמתנה לביקורת, למרות שהגענו לפני
השעה שקבעו לנו, קיבלו אותנו שעתיים אחרי זה, היינו כמעט אחרונים, הרופא,
שבדרך כלל הוא נחמד אלינו, כבר היה עייף ובקושי הסתכל על אורי, מי שיותר
התייחסה, היתה האחות והיא החליטה את ההחלטות, אז תחבושת אחת כבר אין צורך, המקום כבר התרפא, רק יש צלקת מלבנית אדומה בירך, במקום שממנו
נתרם העור להשתלה, במקום של השתל, יש שיפור והזמינו אותנו לביקורת
בעוד חודש,כשבזמן הזה, ממשיכים בחבישה יומיומית,
בבוקר צלצלתי לקופ"ח ועדיין אין תשובה בקשר לאישור לטופס 17 לניתוח
ליד העין, מחר אבדוק שוב,
בקשר למפגש, אני מאד מצטערת, אבל לא אגיע,

למעלה