בוקר טוב, מנסה פעם רביעית....-אודה להתייחסות

בוקר טוב, מנסה פעם רביעית....-אודה להתייחסות

שלום רב, ביתי בת ה- 4 ושלושה חודשים, עדיין ישנה בלילה עם חיתול (תחתונה גמילה) ופעם אחת בלילה עדיין עושה פיפי בחיתול. כבר יותר משנה וחצי היא בלי חיתול כל היום, אבל בלילה עדיין מרטיבה. לא למטרת השוואה- אך היא תאומה, ואחותה כבר יותר משנה וחצי גם בלילה בלי חיתול. נראה שלה זה בכלל לא מפריע, כל השיחות שניסינו על כך שהיא גדולה והגיע הזמן עוברות לידה. אשמח לעצותייך. יום מקסים, דנה

rinaca

New member
כשהגוף מוכן הוא מוכן

בתי הבכורה, היום בת 7 , ישנה עם חיתול לילה עד גיל 5 וגם אחרי שהורדנו את החיתול הייתי לוקחת אותה לשרותים להשתין לפני שהייתי הולכת לישון (בסביבות 23:00) אם הייתי מפספסת לרוב היה פיפי במיטה. הבת הקטנה, כמעט בת 4 גמולה כבר כמה חודשים מחיתול בלילה. זוהי התפתחות פיזיולוגית. אי אפשר לשכנע מישהו לא להשתין בלילה כפי שאי אפשר להסביר איך להשתין ביום. אני זוכרת שאפילו כשהייתי גדולה (בת 9, 10 ואולי אפילו יותר) לפעמים ברח לי בלילה. יתכן וזה גם תלוי בעומק השינה, כשבן אדם ישן נורא עמוק הוא לא מרגיש את הקריאה של הגוף. אם זה לא מפריע לה, מה מפריע לך דנה? נראה לי שדוקא נעים לה השיחות איתכם, אתם מספרים לה שהיא גדולה, וזה בטח נעים לה לשמוע, אתם מקדישים לה תשומת לב......

למעלה