בוקר טוב! מספר שאלות

python 4

New member
בוקר טוב! מספר שאלות ../images/Emo58.gif

אחרי צפיה ב- 400 דקות של אתמול (עדיין שפוי, תודה) התעוררו אצלי מספר שאלות חשובות (חוץ מלמה אריק מסתכל לכיוון של ניקול כשיש לו את גרטה): 1. משהו אני כנראה פספסתי - אם אשלי יוצאת עכשיו לשיט, וחוזרת ממנו בהריון, מתי היא הספיקה לקחת את הזרעונים מהבית של דיאן, ואיפה בדיוק היא התעברה? פספסתי איזה כמה פרקים? 2. למה כשמק שאלה את אבא שלה על הקשר שלו עם ג'יל הוא לא סיפר לה שפעם הם היו נשואים? הוא רוצה להסתיר את זה כי הוא מתבייש, או שאולי הוא והתסריטאים שכחו מזה לגמרי? 3. מה רמונה מסתירה? מה פתאום היא באה להוציא דברים מהכספת של ויקטור? בקשר לזה יש לי תיאוריה - היא חטפה את ויקטור! היא הביאה אותו לניו מקסיקו תחת איזה סיפור על אדמה שצריך לקנות, ושם היא מחזיקה אותו וגרמה לו תחת עינויים לתת לה את הקומבינצית לכספת (כאילו שהיא צריכה להשתמש בעינויים - היא יכולה פשוט להתפשט לפניו וזהו). ועכשיו רמונה לקחה לו מהכספת את כל מה שהיה שם. זו הסיבה האמיתית למה אף אחד לא שמע מהשפם. אה, רמונה הזו תמיד נראתה לי ממזרה. אבל אל דאגה! עוד מעט ניקי האמיצה טטוס לניו מקסיקו ותציל את השפם, לשמחת כולם!

python 4

New member
או, אני יענה לך על השאלות, פייטון!

ובכן, בחור חביב ויקר שכמותך, אני ינסה לענות לך קצת: 1. אין לי מושג, אבל נכון שאשלי היא אחלה דמות? 2. נראה לי שברוק פשוט מתבייש בקשר שלו עם ג'יל. איזה דפוק! איך אפשר להתבייש בכזה קשר. 3. צודק 100%! רמונה הזו נראתה לי תחמנית עוד מהרגע הראשון שראיתי אותה. שמח שיכולתי לעזור, פייטון חמוד, ורק תרשה לי לאמר שאתה בנאדם גדול וגם חתיך הורס.

python 4

New member
יו תודה!../images/Emo24.gif

אני שמח שמישהו סוף סוף ענה לי. כאילו, קודם כל אף אחד (חוץ מעידית) לא עונה לי על השאלון שחיברתי בזיעת אפי, ועכשיו לא עונים לי לשאלות. תודה פייטוש!

python 4

New member
תמיד שמח לעזור, חמוד.../images/Emo99.gif

אגב, מה אתה עושה היום בערב?

[אזהרת ספוילר בדרגה גבוהה]

1. אנחנו ראינו עד הקטע שאשלי מצאה את המפתחות לפנטהאוז של דיאן, לא ראינו הלאה. בתכל'ס זה סוד מאוד גדול והצופים לא אמורים לדעת בשלב זה. (ותחשוב מה זה, 4 שנים אחרי וויקטור בעצמו לא מודע שהוא האבא המאושר! ממש בימים אלו הוא עומד לגלות - זה הופך ל-סוד של "צעירים" למשך השנים הקרובות). 2. לא, לא שכחו, והוא לא מתבייש (שאלתי אותו) הוא פשוט רגיש ולא רצה להנחית את זה עליה, בהתחשב לעובדה שמאק לא בדיוק "מסמפטת" את ג'יל. 3. העניין לא מובן לאף אחד מצופי "צעירים". כתיבה לא אמינה של התסריטאים על מנת לחזק את הקרע בין ויקטור לניקי ולהעצימו. 4. חפש בקהילות "תפוז" פורום להתמודדות עם בעית פיצול אישיות. שלום ותודה!

dviridit

New member
פייטון מה קורה?

אני יודעת שבלבלתי אותך קצת עם שחר, אבל מכאן ולהפוך את עצמך לדאבל דייט.?. נסחפת. אני מצטערת שלא עניתי לך גם הפעם, הלימודים שלי תפסן תאוצה בזמן האחרון ואפילו את הפתיח החדש של צעירים לא ראיתי עדיין ובטח שחלא יצא לי לחגכנס לפורומים. לא נראה לי שמתעלמים ממך אבל ליתר ביטחון. מי מצואף? כיפק לפייטון היי כיפק לפייטון היי ופעפ אחרונה כיפק לפייטון היי היי הייי רואה? אני מנסה בשבילך. איך אני?

הפתיח החדש ../images/Emo44.gif

לא הפסדת כלום יקירתי, הפתיח החדש של "צעירים" (או אם תרצו, "העונה החדשה"
) יופיע לראשונה ביום חמישי

python 4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

עידית, את פשוט מלכת הפורום! היחידה שמתייחסת אלי...

למעלה