בוקר טוב. מסתבר שחברת המים שלנו היא מי שקמה, זו

מינהר

New member
בוקר טוב. מסתבר שחברת המים שלנו היא מי שקמה, זו

של חולון. אני מקווה שאצלנו לא יהיו נסים ונפלאות. עד כה היה בסדר.

מינהר

New member
שפירא, לא נאה לקרא לאנשים אספסוף.

כל אחד והבנתו ורגשותיו.

יוליקה

Member
מנהל
אספסוף ועוד איך!!!

אנשים חסרי בינה, שמכח האינרציה מצביעים שוב ושוב
לאותה מפלגה ולא חשוב שהאנשים התחלפו בה במהלך השנים....
האג'נדה שונתה ומדקלמים סיסמאות מלפני 40 שנה...
הם אספסוף ... לא סתם הפוליטיקאים מסיירים בשווקים...
שם מרוכזים חסרי בינה בכמויות והפולטיקאים אוהבים אותם.
אין עם ומדינה שאין בה אספסוף!!

הדסהש1

New member
יש בפועלי השוק אנשים נחמדים

עובדי כפיים להעליב אותם כחסרי בינה זה לא במקום.תאמרו על רוב מצביעי ביבי אותו הדבר.כל המכות שניתכות עליהם הם מצביעים לו.כמו עיורים.אומרים שאין לו מחליף בשעה זו בעולם רוכשים לו כבוד .והפעולה האחרונה החזירה לו עוד מנדטים.לא זוכרים שרוב ראשי המדינה מאז 82 עשו מאמצים להביא אותן לקבורה בארץ.אבל ביבי הצליח שוב לעדות מהלך נפלא שיש לו קרדיט.בעסרתו של פוטין.נצטרך למרות התחזית שכחול לבן יגברו אך הגוש הימני חזק יותר לצערית

יוליקה

Member
מנהל
אנשים נחמדים...

אף אחד לא אמר שהם לא נחמדים...
חסרי בינה ונחמדים יכולים להיות זה בצד זה...
יש גם בוגרי סורבון או MIT והם לא נחמדים...
אחד לא סותר את השני....

ניתאי חזק בלקחת קרדיט

מי שעושה את העבודה זה לא הוא אלא היחידה שפועלת כבר 17 שנה, אבל משום מה הוא בכלל לא נותן להם שום קרדיט, הכל הוא לוקח לעצמו, מזל שיש תקשורת...

אספסוף לא קשור למעמד או השכלה, זו התנהגות.
הפוליטיקאים חושבים שבשוק יש רבים מהם ולכן פוקדים את השווקים כמו מקומות אחרים שהם חושבים שיהיה שם אספסוף שיבחר בהם.

tamarsharoni

New member
מינהר , נכון שיש עוד מפלגות , יותר קטנות

אבל אני כתבתי " יש רק שתי אופציות לראשות הממשלה" . כמובן שאת יכולה לבחור במפלגה קטנה יותר ,
רוב הפוליטיקאים לא ממש מתכוונים , אחר הבחירות ,לממש את מה שהבטיחו לפני הבחירות .כך שהמצע לא ממש חשוב . צריך לראות מי המתמודד שהכי נראה לך , לי , לו , ולבחור בצד שלו , ימין או שמאל .

ליאור שליין - מפלגת אין לי למי להצביע...

יוליקה

Member
מנהל
אפילו לא למפלגה של בת זוגתך??

הרי כל השנה ירדת על כולם... בזת לכולם...
עשית "תבשילים" מכל מי סרטונים שאין קשר בינהם...
הבאת למימוש את המשפט "דברי הוצאו מהקשרם"
אתה ממש לא האורים והתומים לקבוע למי להצביע!!!

אתה מציג בדיחה, וחוטף...

איזו מפלגה של בת זוגי ? (לא זוגתי)
ממתי אני אומר למישהו למי להצביע ?
בן אדם נותן הופעה על במה בידורית , אני מביא את הבדיחה לפורום, וחוטף.....
את בטוחה שהתכוונת אלי ???

יוליקה

Member
מנהל
התכוונתי לליאור שליין, לא אליך!!

הפניה שלי היתה אליו... לא אליך!!

מינהר

New member
היה ברור שיוליקה התכוונה למרב מיכאלי.

צריך לחדד בפורום את הבנת הנקרא, וגם יוליקה, היית צריכה להיות יותר ברורה ולומר- שליין לא מתכון להצביע לזוגתו?

נימה3

New member
אני לא יודעת למי שליין מתכוון להצביע

ראיתי עכשיו סרטון של פרופ' יובל מסביר על מה בעצם הבחירות הפעם. לא על כל הדברים שרוחשים ומדוברים ברשתות ועל כל במה, אלא פשוט מאד איזה מדינת ישראל נקבל אחרי הבחירות. יש שלש אפשרויות לדבריו ( נשען על ספרו של פרופ' דן אריאלי) ארץ ישראל השלמה בלי מתן זכויות לפלשתינים כלומר - מדינת אפרטהייד, אפשרות שניה, ארץ ישראל השלמה עם מתן זכויות לכל הערבים החיים בתוכה שהם הרוב כלומר, מדינה ערבית והאפשרות השלישית פשרה וויתור. מ דינת ישראל בגבולות נסבלים עם רוב יהודי. כל אחד צריך להחליט מה הוא מעדיף,. אי אפשר לקבל את הכל . כל תאוותו בידו לא הולך.

הדסהש1

New member
יוליקה את צודקת.בחירות השנה

ירדו מתחת לחגורה.אני מזפזפת בין הערוצים.את שרות ורני רהב לא מסוגלת לשמע.במיוחד שראיינו לפני שבוע את שרה ועכשיו את ביבי שחוזר כמו תקליט שבור על דבריו.המרגיז הוא שהגוש הימני יגבר על השמאל ולא משנה מי תהייה המפלגה הגדולה.כי לביבי יש יותר תומכים במפלגות הקטנות לצערינו.וחבל שנצטרך לסבול עוד שנים את המשפחה האיומה מבלפור

הבעיה שאין אידיאולוגיה, רק כיסאולוגיה.....

ההוכחה של טימטום לאומי היא ההזוי הזה פייגלין שמבטיח ליגליזציה של סמים עם עוד הבטחות, והצעירים נוהים אחריו.
הבעיה שכל המפלגות עוסקות בזה כדי למצוא חן בעיני הצעירים.
וזה כבר התחיל עם הצהרת המשטרה שמי שייתפס עם סמים לצריכה עצמית יזכה רק לקנס ללא משפט פלילי...

המחוקק כבר חוקק חוק מיוחד בנושא, ולמרות שהקנביס מוגדר בחוק כסם מסוכן, ניתן גם להשתמש בסמכות לקנס מיוחד.

הפכנו למדינה עוד יותר מטורפת, שבו הסמים בדרך להיות חוקיים, ישראל הפכה להיות סוחרת סמים ומיצאת סמים לחו"ל (ברק למשל).. השאלה אם בשלב הבא יבוא הסכם סחר חילופין עם קולומביה.....

אני מאחל לכל מי שתומך בהפיכת הסם המסוכן לחוקי, שידרוס אותו נהג מסומם, הרופא שינתח אותו יהיה תחת השפעת סמים וכו.

למעלה