בוקר טוב מצדה...

glitter8

New member
בוקר טוב מצדה...

הוכרזה בשעה 06:16 דקות, שמעתי אותה בשידור ישיר היישר מהפלאפון של שני, הצטמררתי כולי מהתרגשות ודמעות עלו לי בעיניים, אני בירושלים וליבי במצדה ספרו חוויות, שתפו, אל תחסירו שום פרט... מה היה? איזה שירים? מה היה מהאלבום החדש? מי עוד היה על הבמה? איך היה הקהל? (שמעתי את התגובות ל"בוקר טוב...") איך היתה הדרך לשם ובחזרה? ומה היה במוזה???

בטי369

New member
גדוללללללללללללללללללללללללללללל

קרועה מעייפות אבל חייבת כמה מילים לפני החרופ קודם כל יקירתי היית איתי (ובוודאי עם עוד כמה...) כל מה שסיפרת החוויר לאומת היופי של המקום המוסיקה המדהימה וכמובן החברים החדשים שהכרתי. אנחנו נחתנו בדרך לשם במוזה אמרנו (אמרתי) יפה שלום זריז והמשכנו לחניון שם קפה מהיר וצעידה קלה למטה...למקום שכל כך הרבה דובר עליו... אני התברגתי לי בשורה הראשונה (בהזדמנות זאת תודה ענקית לדודי ששמר והגן בגופו על השורה הראשונה לפנל הפורום) וכשכל חבורתי העליזה החליטה להתמקם גבוה יותר בתצפית לנוף...אני הרגשתי בבית בין חבריי החדשים. ה..ה..הופעה היתה מרהיבה בעיני שירים מכל מיני תקופות ותוספות.. טוב הבטחתי בקצרה והתחלתי להסחף.. את החוויה הנפלאה סיימנו (שוב חבורתי ואני) בא.ב. במוזה שם שוב פגשנו את כולם קצת דיבורים והביתה חזרה למציאות.. מקווה שגם בשנה הבאה הצליח להגיע למצדה..וגם כל מי שלא הצליח הפעם. חיבוק בנתיים ויאללה לחרופ...

למעלה