אני בדרך כלל לא אוהבת את התחליפים הצמחוניים לבשר , זה מרגיש לי כמו פלסטיק עם הרבה מלח , חוץ מקציצות התירס שהן באמת טעימות .
לשבת הכנתי עלי גפן ממולאים .האמת שהביצוע הפעם היה "קלי קלות" , וכל כך למה ? לפני כמה חודשים , כשגני הילדים עוד עבדו, הגננת בגן הילדים שצמוד לביתי בקשה רשות לקטוף צרור עלי גפן מהשיחים שבגינתי . בתמורה כיבדה אותנו בצלחת מלאה עלים ממולאים +המתכון . מה אומר ומה אדבר , טעם גן עדן . אחרי זמן מה הכנתי בעצמי ויצא מעולה . אממה , מיכיוון שזו הייתה הפעם הראשונה שהכנתי , היו לי עיניים גדולות . קטפתי הרבה עלים , הכנתי כ 40 יחידות ונשארו לי כמה עלים + כ250 גרם בשר עם אורז מתובל . הכנסתי לפריזר והמתנתי ליום פקודה . היום הוצאתי , הכנתי רוטב , גלגלתי את העלים ו . . .לסיר . יצא "שפתיים ישקו " . האמת יותר קל , מהיר ופשוט מכרוב ממולא .
הדסה שיהיה בהצלחה עם הנתוח והרבה בריאות , ואפרופו נתוח .
גם אני צריכה לעבור נתוח , פתיחה של תעלת הדמעות , דו"צ .זה יהיה , כנראה , בנובמבר או דצמבר .
שיהיה שבת שלום לכולם , והרבה בריאות .
נ .ב . מישהו יודע משהו על ציפי ?