בוקר טוב, מצטערת שלא השתתפתי אתמול בשיחה

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, מצטערת שלא השתתפתי אתמול בשיחה

הייתי עם בעלי בבלינסון... יש שיפור רב במצבו...
הבוקר תורי, אני הולכת לבדיקות... ויש לי עוזרת הבוקר...
איך עברתם אתמול את הסערה??
אנחנו היינו בבית חולים כל זמן הסערה, אז פיספסנו אותה...

מינהר

New member
יוליקה, הסערה אצלנו היתה לא משמעותית. אולי

רבע שעה. אילו בדיקות את עושה?
בריאות לבעלך.

מינהר

New member
אריה, בעניין הקטרקט- זה שונה מאדם לאדם.

תלוי איזה בעיות נוספות יש בעין. אשריך שהצליח לך.

arye9

New member
תודה רבה

דרך אגב רופאת העינים היא הראשונה ששמה לב
שקיבלתי כדורים שכבר אסור היה לי לקבל.
הלכתי לפרופסור שכתב לי באותיות של קדוש לבנה
בלורד שחור ועבה "להפסיק מייד את הכדורים".

הדבר הראשון שעשיתי אמרתי לקרדיולוג להתראות ומאז לא ראיתי אותו.
בברכה, אריה

יוליקה

Member
מנהל
מינה, תודה על ההתעניינות

בעיקרון הבדיקות הן שיגרתיות אבל לאחרונה אני סובלת
מסחרורת וכאבי ראש וחולשה...הרופא שלח אותי לסדרת בדיקות
כמו דופלר צווארי הא.ק.ג שלי בבי"ח בשבוע שעבר היה תקין,
אז אני מוותרת על בדיקת המאמץ....
סה"כ אני מרגישה די טוב...

אין רע בלי טוב...

אצלנו היה סוער משך כשעה או פחות, מטחי הגשם היו כה עזים עד שנשמעו כמו מטר אבנים כבדות מוטחות בתריסים, אבל לא היה ברד אלא רק טיפות גשם ענקיות.
המשרד שלי במרפסת שהוצפה במים, ואלמלא כיסיתי בניילות חלק מהתריס , זה היה נגמר בנזק בלתי הפיך לספרים ולציוד.
אחרי שייעלמו הגשמים ומזק האויר יהיה חם, אזמין מתקין תריסים שיאטום את המסגרת (התריסים בני אולי 15 שנה).

גם כשהדרכתי טיולים, מעולם לא ביטלתי טיול בגלל תחזית על גשמים. הכבישים אצלנו יבשים לגמרי השמים קצת מעוננים ונראה שילכו להשתפר.
בכל מקרה היום אני מטעין את הסוללות של הרחפן בתקווה שלא יהיו רוחות חזקות על הגלבוע, כי אז אין לי בעיה לצלם כשאני עומד קרוב לציור, בעמק.

ואני בעניין אחר, כאשר ביום העצמאות כתבתי בפייס

שלי של חוה אלברשטיין מגיע גם להדליק משואה אני רואה עכשיו שיש מי שחשב לפחות כמוני שגם לה מגיע משהו, היום אני קוראת בעיתון שחוה אלברשטיין תקבלתואר דוקטור לשם כבוד מאחד המוסדות האקדמיים היוקרתיים ביותר בארצות הברית.

מה עוד יכול זמר לבקש?

לחוה כיפק הי ממני שגדלתי על שירייך ביידיש ובעברית ותמיד הערצתי את כתיבתך ושירתך.

אצלנו השמש מתחברת מתחת לעניים, לפעמים היא

מזיזה ענן הצידה ואז יש יותר אור ולרוב די קודר היום בחוץ, דבר טוב אחד מיום אתמול בשבילנו , הגשם שטף את המכוניות והיום הם נקיות.

אני מעריך את חוה כמי שנמצאת בשורה הראשונה

לעומתה, נורית הירש , בן הזוג שלה או מי שמנהל את עניניה, הוא פשוט אפס.

לפני כמה שנים נקבע סופית לא לנגן את "בלדה לשוטר" (השוטר אזולאי) בכנסים של המשטרה כיוון שהסרט לפחות, מהווה עלבון לשוטרים כשמנסים להציגם כאילו היו לואי דה פינס.
גם אני מרגיש כך.

בעיקבות זאת כתבתי שיר "שוטר המקוף האחרון" שהוא למעשה מסלול השירות שלי במשטרה, ושלחתי צלה לעיון, קבלתי ממישהו שמייצג אותה תשובה שהיום כל אחד חושב שהוא משורר.....

gccormnm22

New member
בראשון לציון ,הסופה והגשם גרמו הצפות,,

בראשל"צ , ירדה כמות גדולה מאוד של גשם בבת-אחת במשך שעה שלמה, והציפה את הקניון כולו מבפנים, וגם התקרה קרסה בקניון ,נגרמו למקום המון נזקים,היה נס גדול שלא נפגעו האנשים בשעות -ההצפה כשהתקרה קרסה,זה קרה אתמול בארבע אחה"צ בקניון .
&nbsp
בנוסף ,היו ילדים קטנים (פעוטות בצהרון בראשון -לציון),
הגשם החזק גרם להצפות מים במבנה בו היו הילדים הקטנים ולפתע הייתה הפסקת חשמל והמקום הוצף והילדים כוסו במים,ולמזלם לא התחשמלו, מכיוון שתוך כמה רגעים ההורים שלהם הגיעו לאסוף אותם בשעה ארבע ,ועזרו לחלץ את הילדים הקטנים מהמים בעזרת פנסי-האור שהואר מהטלפונים הניידים,
הילדים הפעוטים שהתמלאו במים בכו וצרחו בחדר החשוך ,ולמזלם ההורים הגיעו ,וחילצו אותם מהר.
מחוץ למבנה כול הכבישים היה מוצפים בשלוליות ענקיות, וכמה מכוניות שקעו בבורות שנפערו בכביש כתוצאה מהגשם החזק.
עדיין לא הפנימו בישראל שצריך להשקיע בתשתיות ובצנרת ,ולכן בכול שנה הנזקים חמורים יותר.
גם באיזור בני-ברק ,כמו בכול שנה ,בעת הגשמים הוצפו הכבישים,והפכו לבריכה,
המשטרה סגרה את הכביש הראשי -ברחוב ז'בוטינסקי.

22 ברוכה המצטרפת אלינו , מקווה

שתהני מהחברות, שמך לא ברור אז כתבתי קר את המספר שמייצג אותך, מקווה שתקבלי בהבנה.

gccormnm22

New member
למי שחושב שהיה גשום אתמול,זה לא נגמר,,

תתכוננו שהיום יום חמישי אחה"צ -יירד שוב גשם חזק.

יוליקה

Member
מנהל
ברוכה הבאה!! באמת קשה לפענח את הכינוי

את גם חדשה בתפוז רק מהחודש...

למעלה