בוקר טוב..מקווה שיהיה טוב יותר מאתמול

הדסהש1

New member
בוקר טוב..מקווה שיהיה טוב יותר מאתמול

המראות שראינו אתמול ממש מחזירים אחורה להתנתקות...
תינוקות וילדים קטנים נמצאים במבנים המיועדים להריסה..
איך להוריהם יש את האומץ .אמונה לחוד וילד בסכנה זה לא עומד
בקנה אחד...

יוליקה

Member
מנהל
שמעתי הבוקר בערוץ 10

ויכוח בין אל"מ שמני ודניאלה וייס - האישה הזויה לחלוטין!!
היאע מרחיקה כל סימפטיה מהמתנחלים.... בחלומה היא רואה את כל הילדים והנוער
כובשים את כל הגבעות ביהודה ושומרון - ואת צה"ל מחוץ לתחום - פרט לאבטחה.
היא מתגאה בכך שכל בני משפחתה בניה וחתניה משרתים בצבא.... אבל שצה"ל
יהיה מחוץ לתחום בהתנחלויות... היא תקפה את אל"מ שמני וכמעט לא נתנה לו לפתוח את הפה.

מינהר

New member
יוליקה, וייס הזויה כרגע בעיניך.אך אם היו עוד 10 מליון יהודים

ליישוב הארץ-- היא בכלל לא היתה הזויה. לא שמעתי אותה, אבל ברמת התקווה, לדעתי אם היו מנהיגים גיור קל ומהיר, אפשר היה לקבל עוד 10 מליון יהודים לארצנו, וכך ליצור רוב יהודי ברור.

יוליקה

Member
מנהל
מינה, ואם יהיו עוד 10 מיליון יהודים

את רוצה ליישב אותם ביהודה ושומרון???
אני רוצה ליהד את הגליל והנגב - בגלל שיהודים הלכו ליישב
את יהודה ושומרון במקום לגליל ולנגב - בין דימונה לבאר שבע השלתלטו הבדואיים על כל השטח.
אני גרתי בדימונה 30 שנה ואני יודעת איך ניראה השטח לפני 15 שנה...חשכו עיני כשחזרתי
השבוע מאילת... כל השטח ניכבש ע"י הבדואיים... האחזויות בלתי חוקיות!!

מינהר

New member
יוליקה, דרושים לנו 10 מליון יהודים לכל א-י.

איך אמר הרצל-- אם תרצו....

יוליקה

Member
מנהל
עיני לא צרה בעובדים המקבלים מענק חד פעמי

גם אם זה הביטוח הלאומי...
זהו מקום עבודה ציבורי כמו כל משרד ממשלתי.
הם עובדים קשה גם אם עבודתם מרגיזה ציבורים מסויימים...
אני גימלאית...פעם בשנה אנחנו מקבלים הבראה + מענק יובל לכל מי שעבד למעלה מ-25 שנים.
כמו כן יש מענק ביגוד...
אלה הם מרכיבים פנסיונים שגם אם אנחנו כבר לא עובדים מוענקים לנו.
אחזקת רכב או נסיעות וטלפון - אינם מרכיבים פנסיונים.
לכן מענק חד פעמי בתוקף הסכמי עבודה מגיעים ביושר. זה לא שמעלים את שכרם ב-9000 ש"ח....

יוליקה

Member
מנהל
מחבלים קשים מבני עמינו

לפני כחודש וחצי, (18 ליוני) זיעזעה אותי הידיעה על שריפת כנסית הלחם והדגים ליד הכינרת. פשע של קנאים יהודים. הפרסום הראשון היה שערבים ביצעו את הפשע כדי להכפיש את ישראל בעיני העולם... לפני כשלושה שבועות קראתי שהפושעים נתפסו... אבל הידיעה הוצפנה ולא זכתה לכותרת.
ב-17 ביוני הגיע אסרף ליישוב יד בנימין עם רכב סובארו שרכש שבועיים קודם לכן. בהתאם לתכנון, יצא ראובני עם הרכב ממקום שבו חנה סמוך לשער האחורי של היישוב, ואסף בהמשך את האחרים. בהמשך מילא ראובני בקבוקים בבנזין בתחנת הדלק בלטרון.
עוד נטען בכתב האישום כי המציתים הצטיידו בכפפות, גפרורים ומצית וסמוך לשעה 3:00 לפנות בוקר ב-18 ביוני הגיעו המציתים לדרך עפר מול הכניסה לכנסייה. רבע שעה לאחר מכן נכנסו המציתים למתחם הכנסייה ולחדר המשמש כחדר ישיבות במנזר, שפכו בנזין על דלתות וקירות המבנה והדליקו אותו. כתוצאה מכך החדר התלקח, הגג שהיה עשוי מעץ קרס, והאש התפשטה לשני חדרים סמוכים.
...לפני שלושה שבועות הותר לפרסום כי בפעילות משותפת של משטרת מחוז ש"י והשב"כ נעצרו שלושה צעירים יהודים בחשד למעורבות בהצתת הכנסייה..."
לפי כתב האישום שהגישה פרקליטות מחוז צפון, ראובני יצר קשר עם אחרים שזהותם אינה ידועה להצית את הכנסייה ולפגוע בקודשי הדת הנוצרית, וזאת על רקע של עוינות כלפי הדת הנוצרית.
הפגיעה בישראל אינה פחותה מהפגיעה בנצרות - בעולם לא יודעים להפריד בין קיצוניים דתיים לבין מדינת ישראל!!!

מי שהוציא אותי מהכלים היה עודד בן עמי

אחרי ההצתה של הכנסיה התארח אצלו הפטריארך, ובן עמי שאל אותו: "...האם אתה מאמין שהמשטרה תחקור ברצינות את האירוע ?".....
שאלה מטומטמת של עיתונאי עלוב.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, צודק גם אותי זה הרגיז...

האם זה בכלל תפקידה של המשטרה למצוא כאלה פושעים?
זה שייך יותר לשב"כ...

למעלה