בוקר טוב מראש() ל"צ תמונת בוקר אופינית לראשל"צ
ב ברק 188 New member 17/7/04 #1 בוקר טוב מראש(../images/Emo26.gif) ל"צ ../images/Emo151.gif תמונת בוקר אופינית לראשל"צ
ע עב New member 17/7/04 #2 מעדיפה עתיד ירוק הכל בנוי בתמונה הזאת, אין עץ או פרח. הכל אפור. אני מעדיפה עתיד אחר, ירוק יותר.
ב ברק 188 New member 17/7/04 #3 עיצוב העיר מבפנים עיצוב מ.. העיר מבפנים רק דוגמא יש גם ירוק (קצת) מעדיפה ירוק, אז למה כבודה גרה במדבר?- ממה שזכור לי מבאר-שבע רק חול... וחול.
עיצוב העיר מבפנים עיצוב מ.. העיר מבפנים רק דוגמא יש גם ירוק (קצת) מעדיפה ירוק, אז למה כבודה גרה במדבר?- ממה שזכור לי מבאר-שבע רק חול... וחול.
ב ברק 188 New member 17/7/04 #4 לעב, קצת מוסיקה בירוק עד... לחצי כאן מוסיקה ירוק עד(אירי) יש קלפים יפים בהנה
ע עב New member 17/7/04 #5 בבאר שבע אין בכלל חול לא כל מדבר הוא חול! וכמובן שלא כל חול הוא מדבר. נראה לי שחלמת בשיעורי הגיאוגרפיה...
בבאר שבע אין בכלל חול לא כל מדבר הוא חול! וכמובן שלא כל חול הוא מדבר. נראה לי שחלמת בשיעורי הגיאוגרפיה...
ב ברק 188 New member 18/7/04 #6 חולם גם היום, כנראה שהסביבה... השתנתה מאז ימי הצבא שלי, כונתי היתה לסופות חול. "קול קורא לנדוד..." וחוץ מזה אצל הונגרים אין חולם, יש הוזה= חוזה ,(זוכרת את ההוא מצפת) "חוזה ...חוזה לך ברח...
חולם גם היום, כנראה שהסביבה... השתנתה מאז ימי הצבא שלי, כונתי היתה לסופות חול. "קול קורא לנדוד..." וחוץ מזה אצל הונגרים אין חולם, יש הוזה= חוזה ,(זוכרת את ההוא מצפת) "חוזה ...חוזה לך ברח...