בוקר טוב משהו כבר ער?

keren1

New member
בוקר טוב משהו כבר ער?

קרן יש לי הצעה לסקר חדש. מי ישן בלילה. מה דעתכם?

nonana

New member
בוקר טוב לך קרן../images/Emo24.gif

מה ניש? איך עבר עליך הלילה?

keren1

New member
קטסטרופה

מתן סובל מקוצר נשימה. לקחנו אותו לרופא שוב ושוב והוא נתן לו לעשות אנלציה. החומרים העירו את הילד. משה ואני נפלנו שדודים ב - 23 (שעתיים אחרי שתכננתי להיכנס למיטה) והוא עדיין מטייל בבית. בסוף הוא נרדם איתנו. וכל הלילה הוא השתעל שהיא צריך להושיב אותו (פחדתי שהוא יחנק או משהו). כמובן ששוב אמא שלי הגיע מהקריות להיות איתו. אין לי מושג מה הייתי עושה בלעדיה. חוץ מזה הכל רגיל. מה שלומך? מקווה שיותר טוב. רציתי להראות לבעלי את החמשירים שלך אבל עם ארועי הלילה זה ידחה להיום. יש לך משהו חדש לרומם את רוחי. אני חושבת שכדי שתתחילי לשלוח לי על בסיס יום יומי שיר כדי שאני אתעודד. יש לי רעיון את תכתבי ואני אנסה לאייר לך ונוציא ספר. מה את אומרת?

הייייייי נונווווו ומה אנחנו?

לנו לא מגיע להיתענג גם על כתיבתך? קרן אני לא מבינה שוב אינהלציה ושוב אינהלציה...למה שלא תקנו מכשיר ותעשו לבד אינהלציות לפי הצורך? ובקשר לסקר המממ מי ישן בלילה? ומה האפשרויות? 1-אמא 2-אבא 3-כולם 4-אף אחד או מה? מה? סקר מכיר גם תשובות אמריקאיות מה את חושבת? והסקר הבא יהיה בעניין הודעה אחת שלי שלא הגבתם לי עליה כמעט...הנה זאת... אך ארשום לפניי את הצעתך.....רוצה לשפר אותה?

keren1

New member
בוקר טוב ..... חכי חכי עד שתחזרי

לעבודה. 1. לגבי ההודעה שלך שלא הגיבו אליה....אז
רעיון מצוין. פעם בשבוע אפשר רופא ילדים ולסירוגין פסיכולוגית. אהבתי את הרעיון. 2. לגבי הסקר התכוונתי מי ממשתתפי הפורום ישנים בלילה. ואם בענין סקר רציני אז אפשר לשאול כמה פעמים בלילה ילדכם מתעורר 1/2/3 או יותר או למה הוא מתעורר אוכל/חיבוק/חלום רע/לעבור לישון עם ההורים. דרך אגב נכנסתי לאתרך. מדליק. אהבתי את הרעיון. איך עשית זאת (אני גם רוצה להשוויץ עם ילדי בפני קרובים מעבר לים).

nonana

New member
את יודעת קרן1 שלא הצלחנו לראות

את ילדייך תשלחי לנו שוב טוב?

ובגלל שלא הצלחנו לראות תמונות

של קרן1 ילדיה לא בגלריה......קרן שלחי שוב...

nonana

New member
היי גם את רוצה סיפורי ילדים?../images/Emo24.gif

אז יש לי תשובה לגבי איש מקצוע. כן צריך להביא ממומחה מה יש לך מתחת לשרוול?

אני הולכת לרופאה שלי היום ו.......

אני מתכננת להעלות את הנושא הזה איתה... תאחלו לי
.....היא גדולה היא גדולה היא גדולה!! היא מנהלת מחקלת טיפול נמרץ ילודים בביה"ח בנהריה.....הלואי! ואולי תוכל להפנות אותי לעוד אחרים.....תזונאית...פסיכולוג וכו´... נראה... ונונו , לא אין לי שפן שיוצא מהכובע... :))...אני משתדלת ..

חזרתי כעת מהרופאה ו...קרן.....

הנה הבדלים בין רופאים....הרופא המחליף אמר שהפריחה מהחיסון שעשינו לפני שבועיים.....וכעת הלכתי לרופאה שלי.....היא אמרה בשום פנים ואופן....שזה פריחה אלרגית....(כנראה אסטמה)....ונתנה לנו משחות.....(סטרואידים)....וסירופ למניעת הישנות הבלאגן.....הקיצר היתייחסה קצת יותר ברצינות.....מה אעשה בלעדיה??
שוחחתי איתה על הפורום שלנו....ביקשתי ממנה עזרה והכוונה...שתפנה אותי לבעלי מקצועות שונים....כגון: תזונאית, פסיכולוג וכו´....(לא היה לה הרבה זמן אך היא ממש שמחה לשמוע על הפורום!!)...והבטיחה שאם אתקשר אליה מחר בבוקר היא תשמע הכל עלינו ותנסה לעזור לנו!! אני בונה עליה ועל הכוונתה....
לנו....

zimes

New member
ברק? גדולה!

היא שחררה אותי עם דולב הביתה אחרי שראתה את בעלי מאכיל את בתנו בפגיה "אתם נראים לי הורים שאפשר לסמוך עליהם". זה אחרי שכל אחות שעברה לידו העירה לו על צורת ההחזקה שלו, שהוא כבר פחד בכל דבר שהוא עשה.

ג´ימס הזכרת לי........

הזכרת תקופה כמעט נשכחת........ כשמחכים בקוביה האחרונה של הפגיה רק לשחרר כבר את הילד..... באים מנסיעה לא קצרה (משאירה עוד ילדים בבית).....ובאה עם מצב רוח.....מחליפה חיתול...מתכוננת ומתחילה להאכיל...ואז עוברת מישהי מהאחיות שלא מוצא חן בעיניה אך בעלי מחזיק את הילד...(והוא החזיק אותו נפלא!!) .....ובעלי לא שותק...(כמו ישראלי ממוצע)...נו טוב, שינה פוזה.....כעת הוא לא מחזיק את הבקבוק טוב.....(מה יש בצורת החזקת הבקבוק שלו? כולה הוא שמאלי!!)....הקיצר הוא ממש התעצבן...הורידו לו לזמן מה את הבטחון .......והוא התקרב לילדים רק מתי שהאחיות היו רחוקות ממנו
אבל זה היה זמני......כמובן היום אנו לא גרים בפגיה
... לקראת הצהריים אתקשר לברק....אחרי ביקורי רופאים וכדומה...היא תיתפנה אלי......היא קסם!!

keren1

New member
פגיה (איזה כייף לשכוח את המילה

הזאת). אצלנו שני נולדה עם בשלות ראתית (אחרי ירידת מים של 4 שבועות מהשק שלה). מתן לעומת נולד בלי. עם הלידה הם הגיעו ל"מעבר" . כשבעלי בא לחפש אותו הוא לא מצא אותו. 15 דקות הוא חיפש אותו עד שאמרו לו "תחפש בטיפול נמרץ". הוא מגיע לשם עם הורי ואחותי ורואה התקהלות של 5 רופאים ואחיות על מיטה אחת. הוא ניסה לדבר ואף אחד לא התיחס אליו. כעבור זמן ניגש אליו רופא (שאנו מורידים בפניו את הכובע) ואמר הילד לא בסדר אנחנו נעדכן אתכם. זהו. בעלי היה בשוק. עכשיו אבא שלי רופא הוא ניסה לתפוס את הרופא הזה בצד לשאול מה קורה (בתקווה שבתור קולגה הוא יספר לו) הוא אמר לו "אתה מעקב אותי מלטפל בנכד שלך". אתם יכולים להאמין? אני כמובן לא יודעת מכלום. מתאוששת מניתוח. באיזשהוא שלב הרופא דיבר איתם ואמר שמתן יש אי-בשלות ראתית וסובל מסימנים של GBS (GROUP B STREPTECOCUS) שיתכן שהילד ימות! (כשהגעתי לבי"ח עם ירידת מים אובחן לי GBS ואמרו שאם אני מגיעה ללידה רגילה לדאוג לקבל אנטיביוטיקה לוריד במידה וזה ניתוח אין מה לדאוג ) בקיצור כעבור חמש שעות החשש התפוגג. אבל הוא היה מונשם איזה 10 ימים! בזמן הזה רצתי בין האכלה של שני במעבר לבין טיפול נמרץ ובחזרה. האמת שאני באמת חושבת שמצבנו לא היה נורא (לעומת שאר המקרים) וידעתי שזה עניין זמני. והאחיות יכלו להסתכל עלי עקום שלא שרצתי שם 24 שעות (להזכירם יש לנו ילדה קצת יותר גדולה שהיתה צריכה את אמא שלה אחרי 4 שבועות של נתק (מסוים). ידעתי שברגע שהילדים ישתחררו הם שלי 24 שעות. וואי איזה אורך. מה היתה ההתחלה.

כל כך מוכר לי המבט הזה...........

בנותיי שוחחרו מהפגיה לאחר חודשיים והבן לאחר 4 חודשים..... ואני רצתי.......ואני טורטרתי.....יש לי צמרמורת מהמחשבה..... את הבנות השארתי בבית והלכתי לפגיה רק פעם ביום (אפשר להאשים אותי? לא ידעתי מה לעשות קודם!!).....אך כשהלכתי לפגיה...כל הדרך לביה"ח עיניי דומעות.....אני הולכת לראות את בני יחידי.....ולתת לו לשעתיים את כולי.....רק לו.....(קודם שלושתם היו בפגיה והכל התחלק בין כולם...רצתי ממיטה למיטה, מהאכלה להאכלה כמו רובוט!!).....כל כך רציתי אותו לידי...האחיות היו מקצועיות אין מה לומר.....אין לימילים לומר על הפגיה שקיבלה ילדיי במשקל של 840 גרם עד 900 גרם מקסימום.....וגידלו לי אותם...בעתות משבר וברגעים טובים יותר...אבל...אבל...אף אחד לא יכול היה לדמיין ואפילו בקצת ואפילו לא בכאילו.....מה עבר עלי...פיזית והעיקר נפשית!! בנוסף להיותי אמא פעם ראשונה..אני אמא לשלישיה...פגים...וכל אחד והמורכבות שלו.....ביה"ח היה נהריה-והבית שלי על ראש הר מעל כרמיאל מרחק של 40 דקות...וכשהלכתי לילד והרגשתי את גופו בגופי...חשבתי על הבנות שכעת אחרים מאכילים אותם ולא אני (זמן רב שמרתי על שעות האכלה בבית כמו בפגיה)......וכשיצאתי מהבן...התקשרתי הביתה לשאול אך הבנות אכלו (הן היו כולה 2 קילו)...ולדווח על הזמן עם מתי.....ככה חודשיים.....יום יום....

מה איתנו??? זה בדיוק מה שאני שואל

אתן עשיתן לכן מסיבה ואני... רק בגלל שלא השגתי תפוזים ופיאה לא הוזמנתי

nonana

New member
הלואי מסיבה../images/Emo4.gif

עם כל הקקי פיפי עייפות כרונית וצורך לחופש אני עדיין מחפשת מסיבה.

nonana

New member
מתאים לי../images/Emo24.gif

אולי נעשה מזה משהו. את יודעת לצייר? לגבי מתן רחמיי אלייך. אין לי הרבה מה להוסיף רק חיזקי ואימצי. קראת את שיר אמא אוהבת? אם כן אשלח לך היום המשפחה בטיול. או שתספרי לי על מתן ואיך הוא מגיב בחולי ועל זה אכתוב משהו.

למעלה