בוקר טוב. משהו מוזר קרה לי אתמול...

מגי63

New member
בוקר טוב. משהו מוזר קרה לי אתמול...

אחרי שתי צלחות של מרק תירס טחון, שהיה ארוחת שתיים שלי (אחרי ביצה וירקות בבוקר, שתיה במהלך היום ויוגורט בערך ב-12), נתקפתי כאב בטן, וחולשה מוזרה. הרגשתי ממש לא טוב, כמעט עילפון... ממש -סחרחורת, קושי לנשום וכאב בכתף שמאל. את המרק הקאתי, ולאחר ששכבתי קצת על הספה, בערך שעה, זה עבר כאילו לא היה. מעולם לא נתקלתי בתופעה כזאת. מישהו מכיר? חווה? יודע להסביר לי למה זה קורה?
[אני מנותחת שנה ושבעה חודשים, סגורה 7.5 כבר כמעט שנה, וממש משתדלת לאכול נכון - כדי לא להגיע למצב של הקאות (שלא חוויתי, ב"ה כבר חודשים)].
תודה. מגי.

מגי63

New member
יכול להיות שהכמות עשתה את הבעיה?

כי המרק לא היה חם מידי. אולי מהר מידי, במחשבה שזה נוזלים... אז זה בטח לא ייעצר ויכביד...
האם לזה שהתייחסתי למרק כאל נוזלים ולא שתיתי לפניו יכולה להיות איזה שהיא השפעה? או שבאמת עלי להתייחס למרק כאל נוזל, מה שאני בדרך כלל עושה.
אולי אני צריכה להוסיף שתיה גם לפני מרק?

אופירA

New member
מנהל
כנראה מהר מידי. מדובר בכמות גדולה לקיבה

והקיבה שלנו קצת סובלת, גם אם אנו לא מודעים לכך...
אני לא חושבת שצריך היה לשתות נוזלים לפני הנוזל של המרק, אבל לא להגיר 2 קערות בבת אחת, אלא לאט ועם מנוחה.

הכאב שתיארת מעיד על עומס בקיבה.

מגי63

New member
בסדר גמור, אלמד מהטעות הזאת.

היום כבר יישמתי משהו לגבי שתיה. התחלתי לשתות חליטות חמות לפני הארוחות. בבוקר זה היה לואיזה ושיבה, ובצהריים סיידר חם (תפוח ואגס קצוצים בתוך תרמוס, עם קינמון וממתיק טבעי כמו סטיביה) בכל פעם תרמוס של ליטר, בערך. וזה טעים, מחמם, ופותח מעברים...

באופן כללי שמתי לב

שכשאני אוכלת הרבה ומהר, ולא משנה איזה מאכל,
אני נהיית עייפה, עד תשושה,
ולפעמים אפילו מרגישה דפיקות לב מואצות.
אחרי שעה הכל עובר.
לדעתי אנחנו לעיתים מעייפים את הקיבה
שגם ככה עם הטבעת עובדת קשה
וההתמודדות קשה לה.

לכן צודקת אופירה שכל הזמן ״חופרת״ לנו-
לאכול לאט ומעט!!

מגי63

New member
היי, נסיכה, בוקר טוב

כן, זה בערך מה שהיה אצלי, כולל סחרחורות וחולשה, והרגשה של "חייבת לשבת, אחרת אפול".
וכן, צריך לשים לב. ובגלל שהחיים שלנו מורכבים מיותר מאדם או סיטואציה אחת, אנחנו כל הזמן בתהליך למידה...
תודה לך. ותודה לאופירה, שחוזרת ו"חופרת" לאכול לאט. עכשיו צריך רק ליישם... לאט ובזהירות...

המשך יום נפלא

קוביd1

New member
גם לי זה קרה אתמול

הייתי צמא מת נתתי שלוק גדול של קולה מלאה בגזים ,ואז הרגשתי סחרחורת חזקה מאוד ,חשבתי שאני מתעלף ,פעם ראשונה זה קורה לי בדרך כלל אני ממתין שהגזים יצאו ורק אחרי זה אני שותה. תוך דקה הכל עבר .....תודה לאל הכל חזר לקדמותו.

קובי

למעלה