בוקר טוב משוויץ המושלגת

עמיתי 10

New member
בוקר טוב משוויץ המושלגת

בוקר טוב לכולן משוויץ המושלגת והקרה הגעתי אתמול בלילה וכבר אני רצה לראות מה חדש בפורום. ועידית באותה הזדמנות לאכול תעוגה לאט לאט היא לא נכללת בסל המוצרים של שומרי משקל- לא שאת צריכה את שומרי משקל אבל יש בה אי אילו אחוזי שומן בלתי מורגשים . בחוץ הכל לבן כל הלילה ירד שלג אני ,הראות לא טובה ולכן אחכה למחר או ליום ראשון שהשמש תזרח ואשלח לכם תמונות מהשלג. לשוקולד - הרשתי המאכל השוויצרי בדרך אלייך בקרוב יגע לארץ. ולנושי ילדת המומולדת רק בריאות אושר וכיף בחיים וקבלה לא רק נתינה כי את נהדרת. אני זזה למלא את האמבטיה בקצף ומים חמים והולכת לשבת לי בשקט עם ספר טוב ולנוח מהקור הנוראי. ביי עמית

שלג על עירי כל הלילה נח..../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

תדחפי את העננים קיצת לכיוון שלנו..........יש להם שמה מספיק מים ......אנחנו בתמורה נזיז אליך קצת מגלי החום שהגיעו לפתע בתחילתו של מרץ. מרצו - פרצו אומרים האיטלקים , ואכן הם צודקים .....גם
וגם
שתהיה לך שבת נפלאה

לבנדר3

New member
לעמית 10 שלום

איפו בשוייץ הית באיזה חלק היתי כמה פעמים בשויץ אחותי מתגוררת שם , האם יש לך שם קרובי מישפחה,או סתם טיול המערכת עם אחותי השתנתה בעקבות מות בעלי אבל עדין יש קשר ובשבלי זואות המולדת השניה של אחותי שבת שלום לך,וכל טוב

עמיתי 10

New member
היי לבנדר

אני מחלקת את חיי ביי שוויץ לישראל אנחנו מתגוררים בעיירת סקי ליד אינטרלקן שנקראת גרינדנוולד עיירת סקי בדרך ליונג פרויי. היכן אחותך מתגוררת? בשוויץ בכל מקרה שתהייה לך שב"ש ונתראה אני מקוה במפגש ביום שישי

לבנדר3

New member
שלום עמית 10

שלום עמית אחותי התגוררה עד לפני שנה בכפר שנמצא במרחק חצי שעה מצריך אשר נקרא שתייםהים. אבל היא עברה דירה לכפר אחר באותה סביבה, מכוון שבעלי נפטר סמוך מאוד להעברת הדירה לא התעמקתי בכתובת החדשה זה באזור הצרפתי עד כמה שאני יודעת אחותי האומנם הזמינה אותי אליה אבל הרגשתי צורך להשאר במקום הטבעי שלי בארץ שב"ש לך מקוה להיות גם ביום שישי כל טוב

למעלה