בוקר טוב משפחתי האהובה והיקרה

בוקר טוב משפחתי האהובה והיקרה../images/Emo99.gif

אני לפני הכל חייבת לומר לכם שאני מ-א-ו-ה-ב-ת בכם. כן, בכל אחד ואחת מכם. אתמול ידעתם שאני בדרך לטיפול רפואי, והפצצתם אותי במסרים אסמסים וטלפונים {שלרובם לא יכולתי לענות}. את המסרים ראיתי עכשיו, ולאט-לאט אענה גם לכולם. אתם יודעים, זה בדיוק מה שנקרא משפחה. שבטוב וברע הולכים יד ביד. אז קודם כל להרגיע... הלכתי לטיפול, ואח"כ עשיתי יום כיף עם חברה טובה. חזרתי מאוחר הביתה ופשוט נרדמתי. לא היה לי כוח לכלום {כי הטיפול מתיש}, אבל הייתי מאושרת, והיום עשיתם אותי עוד יותר מאושרת. ראיתי את מספר החתימות, ראיתי את ההודעות, ראיתי את המסרים {של מאיוש ושלכם} ונרגעתי, כי אני רואה שהבית שלנו מתפקד. אז ק-דימה... מכאן צריך רק להמשיך ובמלוא המרץ. צריך להכפיל ולשלש את הקצב. אני כאן, זמינה. דברו אלי. עשו מה שצריך, צה שמאיוש כתבה, זה ממני, תנו יחס, וודאו ביצוע. המשיכו עם הפצת העצומה לכולם. סומכת עליכם, מאמינה בכם ואוהבת אתכם. ספרו לי בכל רגע איפה עומדיםהעניינים. אוקיי? יפה. נשיקות ובוקר טוב אהובים ואהובות שלי. אריאלה.

בוקר טבו לך אריאלה יש לי בשורה טובה:

איזה כיף! אתמול במאצע הלילה כמעט 12 אחותי חזרה בהפתעה לארץ אחריי 2 וחצי בחו'ל! מזה שמחתי עכישו יהיה לי זמה כיף! ועם ראית אז כמוש אמרתי ביקשתי מ3 או 4 שיחתמו והם חתמו זה יצליח בטוח בוקר טוב ויום טוב

עומריקי מאמי, איזה כיף לך !!!

אני שמחה לשמוע שאחותך סוף-סוף חזרה לארץ. איזה יופי. כמה חשוב שמשפחה מתאחדת. כל כך טוב. יאללה... ספר, הביאה מתנות? מה? קדימה, ספר לנו. אני רוצה לשמוע. אתה בטח לא הלכת לביה"ס היום, אה? חגגתם. מגיע לכם. שולחת לך חיבוק ענק, ואחרי שהיא תנוח מהנסיעה תזמין אותה אלינו שתצטרף גם. יאללה כפרה. נשיקות. דבר איתי. אריאלה. ♥♥♥

אז ככה

היא הביאה מתנות שביקשתי בשבילה אבל הביאה לי גםב גידם ונעלים ושעון ומצלמה ומחשב נייד של נינו-המצלמה ומחשב זה כזה כיף! והכי חשוב שהיא כאן אני רמגיש מצוין!!!!!!!

איזה כיףףףף!!!!!!

תגיד, מאיפה היא באה? מה, נסעה לטיול או עבודה? איזה אחות טובה, איזה מתנות מדהימות. חבל על הזמן, אבל באמת הכי חשוב שהיא כאן. כפרה, אני ממש שמחה בשבילך. תגיד, עכשיו אתה כותב מהנייד? איזה סבבה זה, אה?... יאללה, לילה טוב נשמה. לך תתפנן איתה. תנצל כל רגע.

תשובות:

הייתה באמריקה 2 ומשהוא ועכשיו זחרה לתמיד ולא אני לא כותב מהמחשב הנייד אבל אולי אנסה מתשיהוא וווואי איזה חום:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה♥תודה♥תודה♥

אין לך מושג לי, כמה שזה עושה לי טוב לראות ולשמוע אתכם . אני אוהבת ובענק. תישארו איתי ת-מידדדדד.

1mayush

New member
אנחנו דיברנו ב ../images/Emo56.gif

אין עלייך ! חזקה ! דואגת אוהבת הכל הכל יחד. משהו מיוחד ! לא פלא שיש לך משפחה מיוחדת ואחיינית שאוהבת אותך כ"כ
תמיד איתך-לכל דבר !

כפרות עליך../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

וואלה, דיברתן? אני שמחה. אין עליה, ולא יהיה עליה בעולם. מלכת העולם שלי היא. מאמי, אני מה זה מחזיקה ממך שאת ככה עוזרת לי. אין לך בכלל מושג. את גדולה מהחיים. אוהבת אותך המוןןןןןן. הכי הרבה בעולם. נדבר מחר? נשיקות בובה יפה שלי.

1mayush

New member
התכוונתי שדיברתי איתך לא עם גילת ../images/Emo3.gif

בכיף נדבר :)

למעלה