בוקר טוב מתפקדת ראשונה. איזה כייף

keren1

New member
בוקר טוב מתפקדת ראשונה. איזה כייף

לחזור לתפקידי הישן.... אז ככה המצב הולך ומשתפר כי שימו
היום יום חמישי דהיינו כמעט סוף שבוע. אתמול אריק ובנותיו היו אצלנו עם אשתו ומעבר לזה שאתמול משום מה הילדים רק התכסחו אריק סידר לי את המחשבר!!!כן כן . המחשב כל הזמן היה נתקע לי ואיך שהוא נגע בו הוא התחיל לעבוד. אז אני מקווה להיות פנויה היום לצאט. (ההורים שלי מגיעים אחה"צ לפני טיסה לחו"ל אז אני לא יודעת כמה אוכל לברוח למחשב. אבל לכמה מכן יש טל´ שלי אז אם אתן רוצות לסגור דברים תכלס תרימו אלי טלפון ואפשר לסגור על המקום. חוץ מזה שיהיה לכולנו יום נהדר!!!!! עם המון צחוקים היום.

טל של 4

New member
תמיד שניה????????????

קפה דחוף, ואל תשאלו איזו פשלה עם העוגה
חלמתי רציתי פתחתי מתכון התחלתי וגיליתי טעות במתכון אז קודם כל
אני מצרפת את הלינק אולי מישהי יכולה להסביר לי כמה סוכר צריך???? לא יכול להיות רק 2 כפות. יש כאן מומחים...... כל דעה תתקבל בברכה. רגע לא גמרתי צריכה עוד משהו נא לעדכן אותי (אותנו )מייד על הצאט. אני עובדת קשה עד 23:30 על תפאורות וככה עושים לי?????????????????? אז אני כבר נעלבת (סססססססתתתתתתתתאאאאאאאםםםםםםם) וכולי תקווה שיהיה לנו יום דביק במיוחד!!! אה ושכחתי
למי שיעזור!!ולכולם!!

keren1

New member
הי טלוש. תראי בד"כ המתכונים של

גיל חובב יוצאים מעולה. עוד לא היה לי פספוס איתו (ואני נעזרת בו המון). עניין של נסיון ותהייה, לא?! בקיצור לשמור חתיכה בצד, אפשר?! גם אני בעד יום דביק במיוחד אבל עם הרבה צחוקים. ראית עכשיו יושבי נהפך לעז?!

בוקר טוב לכולן ../images/Emo96.gif , וטל יש לי

שני מתכונים של טירמיסו , באחד אין סוכר בכלל ובאחד יש כוס סוכר. כנראה שלכל מתכון יש את הוריאציות שלו וכן, אין בעיה אני מוכנה לבוא ולהגיד לך אם יצא לך טעים

טל של 4

New member
רונית וקרן,

חמודות תודה אבל משהו נראה לי לא הגיוני!!! הוא בעצמו כותב במתכון להקציף עם סוכר בשני מקומות, אבל יש רק שתי כפות. והגבינה לא ממש מתוקה זה כמו גבינת שמנת.

keren1

New member
קודם כל שמת ../images/Emo23.gif שיש שם

קצפת משמנת מתוקה!! כנראה שעוזר במתיקות קצת. חוץ מזה שאני הייתי מקציפה את החלמונים עם 2 סוכר וגם את החלבונים.

טל של 4

New member
אתן נפלאות!!!!

המון תודה. זה מה שאעשה 2 כפות לשמנת המתוקה, 2 כפות לחלבונים ו 2 לחלמונים ומחר אעדכן לגבי התוצאות! וכולכם מוזמנים לקפה עם עוגה!!!!! נשיקות. ד. א. רונית היית אתמול בצאט?? אני מתה מסקרנות

יום.

New member
טרימסיטו? <בטח טעיתי בשם>

מה זה? זה טעים? שווה לי לנסות להכין?

טל של 4

New member
אחלה עוגה, חכי שאנסה את המתכון

ואם הוא מוצלח, לכי על זה. אחת העוגות הטעימות שיש, אדווח מיד לאחר הביס הראשון!!!!

nonana

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo140.gif

מה שלומכן? איזה יופי של איקונים חדשים מותק. בקיצור אתמול היינו בצט כמה ואת השיחה של אתמול אדווח היום. יש כמה דברים שיש עליהם לדון בנוגע לפורום אבל קודם כל אתייעץ עם קרנושה ואז נדון בהמשך בצ´ט. אז יאללה שיהיה יום נפלא.

נירית1

New member
בוקר טוב לכולן - ושוב אני רק הצצתי

סיימתי להניק את הקטנות ואני חוזרת לישון, ולא לקנא! כי היה לי לילה קשה ישנתי אולי שעה ,וגם הבעל חולה אז ניסיתי לא להעיר אותו לעזרה! שיהיה לכולם יום נעים ובריא!

קרנושה

New member
בוקר ../images/Emo42.gif לכולם עם ../images/Emo140.gif

האמת שהתפקיד של אתמול לא התאים לי....איפשהו באמצע הולם לי יותר.... אני לאחר לילי רווי שינה.... ויום חופש נוסף לפניי..... נונואה על מה תרצי לדבר איתי?

למעלה