בוקר טוב מתפקדת ראשונה ל

keren1

New member
בוקר טוב מתפקדת ראשונה ל../images/Emo96.gif

רק דיברנו אתמול על פדיחות. איזה מזל שבמעלית שבבית יש מראה. גיליתי שני דברים: 1) לבשתי את החולצה הפוך. 2) מהסנדויץ שהכנתי לדניאל הריבה הגיעה לחולצה. נו מה אגיד ומה אומר התחלה מעניינת ליום חמישי, לא?!
כמעט סוף שבוע.....להחזיק מעמד!! אז בוקר טוב ויום טוב ואני מאד שמחה עם הפיכתם של קוראים פסיבים למשתתפי פורום. אז בוקר טוב לכול אותם אנשים ש"רק" קוראים אותנו, אני מזמינה אתכם להחשף ולשבת עמנו. אולי חסר לנו בורג או שנים או שלושה אבל חוץ מזה נשמח לארח אתכם כאן (הפסקנו לאכול אנשים). קרן

טל של 4

New member
בוקר טוב, מתפקדת שניה....../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

אה אה אה אה אה אה אה איזה יום יפה, והשמש בעניים......
תודה קרן צחקתי על הבוקר.......חחחח לי אין מעלית ואין מראה במעלית אז מעניין מה פספסתי...חחחח מסכימה אם קריאתך לביטול האנונימיות (נקים תנועה???) ולצורך ה"רצינות" שחלילה לא יאשימו אותנו בלקקנות...חחח אני מצרפת קישור לסטטיסטיקה מעניינת על תאומים.

מתפקדת מאוחר אבל עדיף מאוחר מ..

מאף פעם לא אצלי היום אין תלונות הכל יפה ונחמד סוף שבוע מגיע השמש זורחת ויש לי שיר בלב מאחלת לכולם יום מקסים ומחייך

ענתינה

New member
בוקר טוב,בוקר אור../images/Emo42.gifלכולם!!!!

לא יאמן אבל הח´ברה ישנו רצוף כל הלילה! האם זו תחילתה של תקופה חדשה ?(אמן). שיהיה לכולנו יום נפלא!!!!

keren1

New member
ענתינה זה אחד מהדברים שצריך../images/Emo124.gif

לספר בשקט בשקט שההוא מחוק מרפי לא ישמע והיום לא תשני בכלל. אבל אני ממש שמחה בשבילך. אצלנו מתן השתולל במיטה שלו וברגע שעבר לישון איתנו ישן כמו נסיך
ובלי לקום לאוכל !! מה אתן אומרות זה רמז?

rotrot

New member
בוקר טוב..

האמת שלא ממש... אפרופו פדיחות - ראיתי אתמול סרט מדהים ועצוב "האלמנה מסן פייר".. וכמובן שבכיתי בסוף של הסרט וכשהגעתי הביתה מרוב שהסרט היה יפה ומרגש.. וקמתי היום בבוקר עם עיניים נפוחות נורא!!!! וגם יש לנו "מעבר דירה" בעבודה - ומעבירים אותנו למשרד אחר וצפוף יותר... בקיצור אני במצב רוח איחסה, מזל שהיום יום חמישי!!!! חוץ מזה.. מה שלומכם???

*שיר

New member
בוקר טוב ../images/Emo70.gif אני עם ה../images/Emo96.gif ביד

הצחקת אותי על הבוקר! איזה כיף שיום חמישי!
יום טוב לכולם!

nonana

New member
היי מיום ראשון אני בבית ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת אם זה טוב או רע רק יודעת שבא לי נורא. בעצם אוליייייייייי בעצם כדאייייייייייי? לא יודעת ודי די די שיהיה לכולם ימי שמש כאלו נפלאים בימים הקרובים.

צהריים טובים לכל דרי הפורום ../images/Emo42.gif

איזה יום יפה בחוץ ועוד מעט אנחנו יוצאים לתפוס קצת שמש של צהריים. ולגמרי
מכירים את האתר hevre (חברה) ? זה אתר שנרשמים אליו ומצרפים פרטים כמו איפה למדת ביסודי/תיכון, איפה שירתת בצבא, באיזה תנועת נוער היית וכד´ ואפשר לפגוש שם , (וירטואלית כמובן) את האנשים שהיו איתכם באותו מחזור ונרשמו גם הם. בקיצור יצרה איתי היום קשר מישהי שלמדה איתי בתיכון ומאז לא נפגשנו ועברו מאז כבר 14 שנה (את החשבון תעשו לבד

rotrot

New member
היי, גם לי זה קרה!!!!

נרשמתי באתר ומשיהי מהצבא יצרה איתי קשר, זה כזה כיף!

למעלה