בוקר טוב - נירה ושבת נהדרת לכולם

tamidb

New member
בוקר טוב - נירה ושבת נהדרת לכולם

לקום מוקדם? לפחות ישנת אני מרגישה כמו בשבי תפן מתעוררת כל שעה וחצי שעתיים לינוק. אבל הפיצוי שהיא בונבונה אמיתית

נירה63

New member
תמי יקרה מזל טוב והרבה הרבה נחת.

יש לי בגדי תינוקות , האם את זקוקה להם? ולגבי ההתעוררות המוקדמת, אילו הן השעות שאני הכי הכי יעילה, אוהבת את השקט של הבוקר, מסדרת מארגנת מבשלת בשקט ולאחר מכן פנויה לחדר כושר וכו'.... שתהיה לכן שבת נהדרתתתתתתתתתתתתתתת.

admonit3

New member
בוקר טוב לכולם,שאלה לטטיאנה ולמנהלות

טטיאנה מתוקה,אתמול בערב גלשתי כאן והבנתי כמו שהרגישו יתר הגולשים שביצעת עבירה חמורה מאד כלפי נירה ונעמי. שוטטתי לי גם במקום שהינו טאבו מבחינת המנהלות וראיתי שכתבת שם בקשה בשמה של חברתך.האם זו העבירה הנוראית שביצעת או שמא היה משהו אחר?. הערה חשובה:אין למחוק הודעה זו מכיוון שהיא מעוגנת על פי חוק,אינה פוגעת ואינה מעליבה.אודה ליושרם של כולם בנושא(מיותר לציין שהודעות מחוקות ניתן לשחזר וכמובן תמיד ישנה אפשרות לצילומי מסך).תודה.

admonit3 -למה את שואלת?

לא, ברצינות מענין אותי לדעת את דואגת לטטיאנה? את דואגת לפורום כאן? או מה? נעמי.

admonit3

New member
דואגת לטטיאנה ולהגינות שבנושא.צרם לי

שהיא כתבה מכל הלב וניתן היה להבין שהיא במצוקה אמיתית.אז העבירה הנוראית והקו האדום שהיא חצתה היתה העובדה שביקשה סיוע לחברתה גם במקום אחר שנמצא באותו פורטל?

SATERMENDOS

New member
קודם תודה רבה לךadmonit זה לא בגלל החברה שלי

אבל ביקשתי סליחה שאני התקשרתי שלשום לנירה ולנעמי בלילה בשתיים בלילה והם היו בשינה המוקה . אני כזה בן אדם שאני מרגישה שלא העשיתי משהו לא טוב אז אני צריכה לבקש סליחה . אני מאוד והבת את נירה שלי היא משבילי כמו אמא נירה שלי היא אדם מאוד יקר שלי ונעמי הנפלא היא אדם זהב ועם נשמה טהורה . אני ביקשתי למחוק את הודעה . עד פעם סליחה על אי עבנה סליחה . טטיאנה

SATERMENDOS

New member
אני התקשרתי וביקשתי לחוק את הודעה אני רציתי

שרק נירה המלאך שלי ונעמי הנפלא תיקרוא ההודעה היה לי בעיות עם מסר סליחה על אי הבנה . מה אני עושה רק בעיות להם נירה ונעמי סליחה כי לא הבינו אותי .

admonit3

New member
טטיאנה-שילחי לי במסר טלפון שלך כדי שאעזור

לאירנה חברתך. מקווה שהודעה זו לא תימחק!

למעלה