בוקר טוב נירוסטה ובכלל

בוקר טוב נירוסטה ובכלל../images/Emo22.gif

שלום.. נירוסטה יש לי כמה שאלות אבל קודם כול הסבר על עצמי קצת. אני בחורה אישה עוד מאט 26 כבר. ומאוד לא יגיד חברתי כי אני שקטה כזאת יחסית. לא עושה רעש. אני מאוד אוהבת חברה ולצאת אבל הם לא מבינים אותי ואני לא אותם כגם בדיבור ובחשיבה בעיקר. וזה כואב ומעגל קסמיים שקשה לי לפרוץ אותו אם בככל. בדרך כלל מי שבאמת אוהב אותי זה המבוגרים. אך את ילדת טובת יורשלים. ממש אני צינית עכשיו. ואז מאז ועד היום יש לי בעייה של גמגום קל יחסית וקשה לי להודעות בזה עד היום בגילי הלא צעיר כבר. אני לא ילדה ואף פעם לא היתי. אני מגמגמת כגם שאני נלחצת או מתרגשת ולא רק. ואולי כגם יאמר לזכותי מה שלא ניראה לי שאני אוהבת לדבר הרבה מאוד והצד השני לא תמיד קשוב לי אני מעייפת אותו נפשית אם השיחות נפש שלי. אורכות לתוך היום. אני לא טיפום קל אבל אני מאוד כנה ישירה הגונה ואוהבת ונאמנה ליברים שלי מאוד הלואיי והם היו כך אליי. נירוסטה אלליך עכשיו למה שכתבת אפשר לשאול?? טוב אני ישאל זה לא אישי אני מקקוה השאלות שלי אלייך..
איך היא מקבלת את עצמה כל כך טוב כמו שכתבת??? כגם לה יש ימים שהיא נישברת אני חושבת לא?? הימים הלא טובים?? היא השלימה היא עצמה כי הבינה שאין ברירה אלא לחיות??? כי אני לא משלימה אם עצמי נורא לא מאוד לא. לא רק בזה כן. קשה לי לשחרר ולהשלים אם דברים שקרו לי. היא השלימה אם זה כפי שכתבת?? בת כמה את ? אם אפשר או היא? והילד השני בן כמה? סליחה על כל הרבה שאלות. מקווה שתוכלי לענות לכולן. כתבת שם משהו שכואב לי לקרוא ואני לא מבינה בזה לא שאני צריכה אבל קשה לי לחשוב שיש מישהו שלא איכפת לו הוא רק לא מראה לא?. כתבת שם לא איכפת לה מזה ולא אכפת לה מה אחרים חושבים או יגדו זה כגם הרבה חינוך של בית לא? היא אולי לא מראה שהיא פגיעה כי משהו פעם אמר לי שבחלשים ובאלה שלא מדברים קל לפגוע. אני חושבת שדווקא פעם אי אפשר זאת לא המילה הנכונה כן אפשר והם יפיגעו עד מאוד או שיראו או שלא זה כבר עניין אחר. אבל את המסקנות הם יסיקו בשקט אמי תמיד אמרה לי פחות דיבורים פחות בעיות . אבל חברה לי שהיא יותר פותחה מימנה לצורך התגומה כן. אם אתה לא תתדבר איך יכירו אותך איך ידעו אבל אנשים לא תמיד זה מעניין אותם או רצים לדעת וזאת לא הגזמה בראית. או שזה לחפות על דברים אחרים הביטחון הזה? לא? אני באמת שואלת.. היא אחותך או חברה טובה?? או בת? פשוט לא הבנתי. אני יותר נותה לצעד שלו של הילד נער. לצד הזה שאני מתביישת ולפעמים מאוד בשקט כדי שלא יצחקו אליי ולא בגלל שלא אוהבת לדבר. ולא רגשי ניחתות. אני פולנייה. ולפעמים בכלל לא מדברת מקצניות אחת לאחרת . כך ניראה לי לפחות או שלא. אבל אני תמיד עונה שפונים אליי כגם לטלפון וכגם זרים. וזה לא ביטחון עצמי או דמוי עצמי אני תמיד עונה שפונים לא תמיד אני רואה ולפעמים כמו היום כגם ניבלעתי שפונים אליי וזאת היתה חברה טובה אמרה לי שיר ניבעלת. לא תמיד אני שומעת כגם. היא הרגישה שנבלעתי. אני שומעת את הכול כמעט ורואה והם חושבים שאני לא רוצה לא לא יוכלה או לא מסוגלת. כולם חושבים שאני מוזרה אך לא טיפשה ומופנת סגורה כזאת.אתם יודעים. זה נכון ואני מבינה מה כתבת על מאמין בעצמו קצת יותר אבל איך תגידי איך????

משהו אחרון

אני יושבת בשקט לא עושה רעש אולי ניראת לא שייכת או מפוחדת מקצת או חסרת אונים לפעמים כי אני מחשבות קשות לא קלות.. ולאנשים רק רציתי לומר לא לחברים שבאמת אוהבים ויודעים מאיפה אני פועלת מאט אנשים שהם כאלה כן.. חברים זה חשוב בכל גיל אני מאמינה שאין חברים שאפשר לסמוך עליהם אנשים צובעים רכלנים רובם הגדול שאני פגשתי. וזה יוכל להיות אנשים חכמים בעלי השכלה כזאת או אחרת. תואר 1 או 2 וכו. ויש לי מישפחה כזאת בבית. שאין מה רצית שתהיהי אלא מה שאנחנו רוצים שאת תהיהי מה שמוצפה ממני. ואם אני לא עומדת בזה אני חוטפת כגם מהאנשים סיביבי אין מה את רוצה מה את חושבת או יודעת ידע וכו. אין כזה דבר תימכחה כגם לא בבית אז בטח שלא בחוץ. ולאנשים שוב חוזרת לזה כי זה מאוד חשוב לי מאוד לאנשים החברה רעה בדרך כלל שוב לא רוצה להישמע פסימית או כואבת יותר מדי או בכעס עצמי ויש לי הרבה. לאנשים יש לגיטימציה אבל כגם שאין להם ולא תמיד יש להם. אז הם עושים ללעוג להעליב לצחוק בעיקר על בעיות כמו זה כמו גימגם ועל בעיות כמו ס" או צ" היא אמי כל הזמן מיעירה לי כגם עכשיו דברי לאט זה רק בלילה אה מחשב בגלל השעות. היא ביקורתי כזאת קשה לרצות אותה ואני מאוד קשה אם עצמי אולי בגלל לרצות אותה? תפתחי את החלון שלא יהיה חריץ של סגריות ואני בכלל לא מעשנת ליד המחשב או בכלל בית זה מהבגדים של הלילה. מבינים אותי???? יום טוב.. שיר.

spidergirl

New member
סליחה אבל

הכל בסדר?! בהודעות שלך עולות בעיות תוכן(גלישה מנושא לנושא), בעיות רגשיות, בעיות איות(ליקוי למידה?)

למעלה