בוקר טוב, נעורתי מוקדם, אז אני מדפדפת

מינהר

New member
בוקר טוב, נעורתי מוקדם, אז אני מדפדפת

באינטרנט לראות מה חדש, וקוראת שהמוסלמים הפקיסטנים עושים טרור להודים בקשמיר, והודו מחזירה. בקיצור, לא רק אצלנו המוסלמים עושים בעיות.

מינהר

New member
תמר, לא אמרת מילה על החמציצים הצהובים,

שעברו מוטציה ללבן. אמא שלהם צהובה.

שבוע טוב

הבוקר קמתי מוקדם, עזרתי לאורי בהכנות ליציאה למרכז יום וכשהוא הלך,
חזרתי למיטה והתעוררתי בשעה 11.30 אם לא זה, הייתי ממשיכה לישון
ולא מדליקה את הבוילר, כדי שאורי יוכל להתקלח כשהוא חוזר,
מי זה היה בטלפון שהעיר אותי, אחי, שהתקשר להודיע לי שהוא, אשתו והבת
שלהם, נמצאים בבית העלמין בחיפה ליד הקבר של אבא שלנו, שאני החלטתי
השנה לוותר על הנסיעה הזאת, כי מאד קשה לי ההליכה וגם קשה לי אח"כ
עוד יותר ההליכה לקבר של אמא בקריית שאול, ששם ממש אפשר לאבד שיווי משקל, אנחנו מקבלים כל שנה בתאריך הנפילה רכב מהמחלקה להנצחת החייל,
עם נהג.
טוב, אז אורי כבר בבית, יש לו מים חמים בכיף ואני מולכם, עכשיו סיימתי לאכול
את ארוחת הבוקר והשד יודע מתי ואם אוכל ארוחת צהריים,
בעניין העיתון, אנחנו מקבלים כל בוקר את העיתון בשעה מאד מוקדמת, 05.00 פחות או יותר ואורי ממונה על להכניס את העיתון הביתה.
גמני מאד אוהבת את התמר מג'הול, אני קונה את זה בקופסה, שמחסני
השוק לעיתים קרובות עושים מבצע.
טוב אורי סיים את הרחצה ואני צריכה לדבר על משהו עם המטפל,
אז נתראה, בהמשך, או לא

אדזה 900

New member
ציפי

בדיוק השבת בישלתי בצקיות במרק אפונה-כך אני קוראת להם,- וכולם התלהבו,זה מתאים מאד לימים קרים, ואז אני נזכרת בימי הצנע בארץ כשלא היו עוד מבחר כל כך גדול של מוצרי בצק והאמא פתרה את הבעייה עם המבקניות,כף להיזכר.

אדזה 900

New member
פורומים

אני מורידה את הכובע בפני החברות שמבקרות בכל כך הרבה פורומים אחרים,תסבירו לי בבקשה מאיפה יש לכם את כל הזמן לזה,אני בקושי מצליחה לעשות זאת בשעות הערב לרוב ולפעמים מתה מעייפות ולא מצליחה לרכז את המחשבות שלי ולו רק לפורום הזה שאני מאד מכבדת את החברים פה.משתדלת מאד לתת כתף כדי שהוא ישרוד בצורה יפה ,לא מתייחסת לטירולים כי שמתי לב שרצונם רק לגרום לאנשים להתייאש ולחפש מקומות אחרים,והרי כל שאר החברות מעידות שהן דווקא נהנות פה ,אז אם באמת לא כל כך נעים פה אפשר פשוט לפרוש וזהו.בפעמים המעטות בהן ביקרתי בפורום השכן מצאתי שרוב הכתיבה שם מתבצעת על ידי המנהלת שהפורום שלנו לא מצא חן בעיניה ומצאה לנכון לכתוב זאת כאן,כאשר המשתתפות העיקריות שם, הן אלו שכותבות בפורום פה.כמו שכבר אמרתי אין לי זמן לחיטוט במקומות אחרים ואשמח אם הפורום של יעלי ימשיך להתקיים במתכונתו הנוכחית,למרות שאין ברצונה להמשיך.הרגשתי שאני צריכה לכתוב על כך ולומר לכם מה על ליבי.עד עכשיו חברות וחברים הצטרפו והיה נחמד ומעניין וזאת כמובן דעתי הפרטית בלבד.

מינהר

New member
אדזה, אם יש זמן --מבקרים בפורומים,

אם אין זמן עושים קודם כל את הדברים החשובים. ככה פשוט.הפורום השכן בסדר גמור.
ועכשיו לעניני ועד הבית- הגברת ועד היא בקומה 5 וחשובה לה המעלית. היא גם שותלת כמה צמחים, אין לי מושג לשם מה. הם נובלים עד מהרה. לעומת זאת אני מבקשת ממנה כבר שנתיים לתקן את פחי המתכת הרקובים שמגינים על ההשקיה. והיא דוחה או מטפלת בענינים אחרים, לא חשובים לדעתי. הבאתי לה שיפוצניק ממזרח ירושלים שבקש חצי כסף, אבל רצה מקדמה. היא סרבה. הבאתי לה מסגר יהודי שכן שלנו, שנתן הנחה יפה, ושוב היא דוחה. השכנים כאן בהחלט אמידים, ומשפצים את הדירות כל שני וחמישי.
נמאס לי. פניתי למוקד עירוני, ואמרתי שילדים עלולים לפול לתוך הפחים האלה. הם הבטיחו לשלוח פקח. אולי ככה הדברים יזוזו.

מינהר

New member
ציפי, היום התקשרה שרה מסביונים, ואמרה -לשאלתי-

שתשמח לבקר אותך איתי. היא יכולה בראשון ורביעי בערך ב- 1100. היא תדבר איתך לתאם. אני יכולה בכל יום בבקרים.
המגשיות שלך הם כמו החמגשיות של ביבי ?

tamarsharoni

New member
מינהר , קראתי את מה שכתבת על החמציצים .

זה נראה לי קצת מוזר , מוטציה של כל חי , כולל צמחיה נעשית ע"י הטבע , תוך שנים רבות ובדרך הדרגתית , כשתמיד החזק הוא ששורד והחלש נכנע . לא בדרך של הופ , השנה בא לי להיות צהובה , ובשנה הבאה אהיה אדומה .זה פשוט לא עובד כך . יתכן שבין החמציצים של בשנה שעברה , היו שני צבעים . האמת , אינני יודעת מה הספור של הגינה שלכם , אבל זה נשמע לי לא סביר . תמר , שממש אינה מבינה הרבה ממוטציות .

הדסהש1

New member
ערב טוב היום עברנו יום שהיה

רגיל עבורינו.אבל נוכחנו לראות שאסור לתכנן דברים מראש.רצינו כבר זמן מה להחליף את הסלון.היו לנו 4 חתולים שהרסו את הסלון טיפין טיפין.והנה רצינו לפני פסח לקנות חדש כי נשארה לנו חתולה אחת והיא לא הורסת.והנה היום רמי
הצטרך להחליף את המצברים
בקלנועית שזה נזק לא מתוכנן של כמעט 2000 שקל.זה 2 מצברים ולהחליף צמיג.אז הסלון ימתין.ורמי לא אוהב לשלם בישראכרט כך שהשתמשנו בכסף לסלון לשלם עבור המצברים.זאת קלנועית יד שניה שהיא במצב כללי טוב .אבל יש כמו לרכב תיקונים שמגיעים דיי בהפתעה.יפעת נוסעת לצרפת לשבוע עם המשפחה לסקי.ורמי כמובן רוצה להיות שם ולשמור על החיות.ושקד לא רוצה להיות שם כי משעמם לו ואין לו את המחשב שלו עם המשחקים שהוא מתעסק איתם רוב היום.לכן אני אסע להיות איתו שם ולדאוג שלא יעשה דברים שאסור לו לעשות שעשה שהיה בריא.כגון עבודת גינון ע"פ שיש להם גנן.זה להיום.ערב טוב .דקל יהיה כאן אצלינו יתן אוכל בבוקר לחתולה וחשאיר לה גם לצהריים ואחר הצהריים שיחזור מהצבא יתן לה ארוחת ערב.

ערב טוב

אדזה, אני מוצאת זמן לשבת קצת מול המחשב, למרות שאני לא מסתדרת עם הזמן שלי, יש לי את הפורום הזה,שזה פורום הבית שלי, שאני הכי קשורה אליו, יש לי את
הפורום של הגמלאים, שאני יותר קוראת בו מאשר כותבת, כי שם הרוב זה פוליטיקה
ואני לא אוהבת את זה, לפעמים יש עוד נושאים מעניינים, אז אני מגיבה,
יש לי בפייסבוק את הקבוצה, שפעם היתה קומונה בתפוז בהנהלת יהודית עדנה
ובגלל האקר שפגע ממש ואי אפשר היה לתפקד, אז עברנו להיות קבוצה סגורה בפייסבוק, שיש בה גם כמה חברות שהיו בפורום שלנו ופרשו מכל מיני סיבות,
יש שם קבוצה סגורה של או, איי וקבוצה סגורה של גריי,שיט, שאני חברה בהן,
יש קבוצה של נפגעות האלטרוקסין, שאני רק קוראת בה ומשתגעת מהשטויות שכותבים שם,אבל לא עוזבת, יש קבוצה של סבים וסבתות שלפני כמה ימים צורפתי אליה וזה ממש מקסים, יש לי גם את הקיר שלי, שיש לי שם כמה חברים וחברות שאני נהנית לקרוא את מה שהם כותבים ולפעמים משתפת ומגיבה,
לפעמים, אני גם מפרסמת פוסט מבדח, אני נהנית מזה מאד, נכון, זה גוזל
זמן, אבל אין לי הרבה כייפים וזה אחד מהם, אני לא מבינה איך אין לך זמן, הרי יש לך מטפל, שאמור לעזור לך בטיפול בבעל וגם בבית, את פשוט צריכה ללמוד איך
לנצל יותר טוב את העזרה הזאת,
מינה, הסיפור עם וועד הבית שלכם מאד משונה, מה אומרים יתר השכנים?
בקשר לשרהל'ה, אני מוכנה לקראת ההתקשרות שלה ונתאם, בין כל היציאות
הקרובות שיש לי בימים האלה לכל מיני רופאים וטיפולים, שלי ושל אורי.
לשאלתך בעניין המגשיות, לא פכשתי את החמגשיות של ביבי ושרה,
אבל המגשיות שאני מקבלת טעימות ואני גם לפעמים אני מוסיפה משהו,
שאני מכינה בעצמי, פעם בשלושה שבועות אני מודיעה שלא ישלחו לי,
כי הפריזר שלי לא מספיק גדול והוא מפוצץ, כי גם יש שם בישולים שלי
ועוד כמה דברים,
זהו, השיער התייבש לי אחרי החפיפה ואני הולכת לתפוס קצת שלווה במיטה
מול הטלוויזיה.

מינהר

New member
ציפי, תודה על התגובה בעניין הועד.

השכנים- אני לא מתענינת מה דעתם. יש חוק שצריך לתחזק את הרכוש המשותף, נקודה. שנתיים שאני מבקשת הן די והותר. אני לא מפריעה לשכנים לשים שעון שבת, לבנות סוכות, למלא את המקלט בגרוטאות, ולהחליף את דלת הכניסה, שמיד נשברת שוב. אז מה שמעניין אותי הוא לא פחות חשוב. בטח לא אם ילדים יכולים לפול לתוך הפחים השבורים. אני מצפה שהעיריה תעשה לי את העבודה הלא נעימה.
לא הבנתי אם נאוה עדיין איתך, או היא במעון החדש.

למעלה