בוקר טוב. נפלה לנו שן חלב ראשונה

Iris-1

New member
בוקר טוב. נפלה לנו שן חלב ראשונה ../images/Emo13.gif

אצל רותם והשמחה רבה. ועוד יותר הופתעתי לגלות ממש מתחת לזו שנפלה את הניצנים שיצאו החוצה של השן החדשה. מיהרתי מופתעת ומבוהלת לצלצל אתמול אחרי הצהריים למרפאת השיניים שלנו ואפילו שקלתי לגשת לשם אבל הם מצידם אמרו שזה נורמלי ואני צריכה לשמוח ולא עוקרים את זה למרות שהשן יצאה במרחק ניכר בלסת מזו שנפלה. אז זהו רותם מאושרת עד הגג לגלות שסוף סוף הצטרפה למעגל הבוגרים במשפחה ועכשיו יש לה חור בין השיניים עד שתצמח השן החדשה. ולעניין השיעולים אצלנו - דפנה קצת נרגעה ללא כל סירופ ויבורך לעד מכשיר האדים החם שאנחנו מפעילים כבר לילה שלישי באדיקות לידה בלי כל תוספת שמנים. אז בוקר טוב שוב לכולם איריס.

Iris-1

New member
בהחלט ונתנה לה ממתקים.

זה מה שהיה לי בהישג היד תיכף על ההתחלה וביום שישי הולכים לקנות לה משהו יפה. היא תבחר לשם שינוי וממש לא אכפת לי גם אם זה יהיה שווה שקל.

לאה_מ

New member
אבא של סבא שלי (כן!) היה מורה

לעברית בבסרביה - הוא בן הדור של מחיי השפה העברית, ואצלו עברית היתה אידאולוגיה (זו שפת האם של סבא שלי, למרות שנולד בחו"ל). ולמה אני מספרת לכן את זה? כי בבית שלהם היה דקלום שכל ילד היה אומר כל פעם שנשרה לו שן, ואני חושבת שהדקלום מקסים, אז אני מעבירה את זה הלאה: אלי, אלי, שמע נא לי אתמול נשרה שן מפי. לבנה היתה זו השן, שן אחרת תן לי, תן. ומזל טוב לרותם.

ר-חלי

New member
מזל טוב מזל טוב

איזה כייף לכם אני כל כך מחכה לרגע הזה כשבר היתה בת שנה מצאתי וקניתי את הספר שיני החלב של בר ואני מאז מחכה שזה יהיה אקטואלי.....

למעלה