בוקר טוב נשמות טובות שלי !!!

בוקר טוב נשמות טובות שלי !!!

מה שלומכם?????? אני מנסה לחזור קצת לתלם. מה חדש אתכם, מה אתם מספרים? שתפו אותי במה שעובר עליכם. קדימה, אתם יודעים שאני כאן לכל דבר ועניין, נכון ??? תגידו, איך הולך לכם עם הצבעות? חלקכם כבר לא מדווח לי, האם זה אומר שהפסקתם להצביע? להתקשר לאן שצריך כדי לבקש שירים? להגיב בכתבות? לאאא..... אין מצב עכזה, נכון? יאללה תסתערו חזרה. עבר הפסח עם העצירות של המצות... יאללה בלגן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 דברו אלי. אני במסן [לא תמיד, למרות שאני משתדלת להשאיר אותו פתוח כל הזמן] ובמסרים. כמובןןןןן שגם פה. אוהבת אתכם. כל אחד ואחת מכם. אתם זוכרים נכון???????????????????????????????? יאללה נשיקות. ארי.

1mayush

New member
ארי ../images/Emo24.gif

שלומי טוב =] נכנסת כרגיל באמצע שיעור לבקר בפורום
הצבעות ברור שאני ממשיכה! כל יום! וגם בעצומה אני מביאה עוד איזה אחד ביום

מיוש94

New member
שששללללווווווווווםםםםםםםםם

מה נשמע? וואי התעצבנתי על חברה שלי...היא ממש ילדה קטנה!! היום עבר חביב.....קיבלתי 75 באיזה בוחן בספרות-לא משו הציון...
והגשתי היום עבודה על ספר וגם היה לי על הספר בוחן(לי ולכל הכיתה
) אאממ....מחר יום שואה ואני מתה מפחד!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מפחדת מצפירות ברמות מטורפות!!

לילו BD

New member
הי אריאלה ../images/Emo23.gif

לאט,לאט תרגישי יותר ויותר טוב :) אצלי הכל טוב .. כמובן מצביעים לגילת האהובה 3> יום טוסטט :D לילו BD

CuteRic

New member
^&*$%^#$%@#$

מצטער שאני כבר לא מגיב ולא עושה כלום, פשוט בגלל שלא הייתי כל הפסח בבית, הצטבר לי דיי הרבה שיעורים באלגברה. (תמות בני גורן!!) אז עכשיו שחזרתי, הייתי צריך להשלים את כל מה שלא עשיתי (נתנו לי רק יום אחד תוספת..) ועוד השיעורים שקיבלנו היום.. אז לקח לי הרבה זמן. וגם היה לי היום בוחן בהיסטוריה.. שלמדתי כל השבוע בגללו. אבל הנה, עכשיו אני כאן, סיימתי את כל השיעורים.. אבל.. ביום שני יש מייצב בהבעה.. כמו שאלכס פרגוסון (מנצ'סטר יונייטד) אמר: דיססטר! (אסון) (ד"א בארסה אתמול הפסידה ועפה מליגת האלופות.. אז זאת גם סיבה לזה שאני באבל..)

מיוש94

New member
איכס אני גם לומדת עם הספרים שלו../images/Emo5.gif

שונאת אותו!!!!!

מה, גורן עוד חי?חשבתי שהקללות שלי יעלימו אותו

שיוווו איך שנאתי את המנוול הזה... מי המציא אותו בכלל? וגם אהרון אספיס... אותו בכלל יכולתי לקרוע במכות. בגללו הייתי צריכה לעשות מועד ב' בבגרות... ובקשר למייצב בהבעה, גם לעדי, הבת שלי יש ביום שני. מה, מייצב זה לכל הארץ בו זמנית? איזה שטויות זה. אתם נוער, צריכים לצאת, לבלות, לאהוב, לרקוד , לשיר ולשמוח, לא לשרוף את התחת על הכסא... איזה קרציות מע' החינוך האלו... אבל מ'לשות... לימודים זה הכי חשוב. גם אם לא נוח צריך לעשות זאת. יאללה לכו ללמוד כבר, מה אתם עושים פה??? חחחחחח

הי אריאלה מה שלומך?

אצלי הכל בסדר והנה משהוא שבטוח ישמח אותך באודישנים למרי לו בינתיים אני בחמישיי המובילה:) http://myaudition.co.il/auditions/12452

למעלה