בוקר טוב נשמות טובות שלי....

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif חולה חולה חולה

מצוננת מצוננת מצוננת... אוףףףףףףףףף זה כ"כ מעצבן אותי!!!!!! נאמס לי כבר להיות כל הזמן בבית!!!!!!!!!!!!

מאמוש שלי... מה קרה ככה באמצע הקיץ???

תשמרי על עצמך נשמה. עונות המעבר הם מה זה מסריחות... כולם נופלים. שולחת לך חיבוק ענקי ומאחלת לך לחזור לבריאות תקינה ומהר. אוהבת המון, ארי.

CuteRic

New member
בסדר.. בהתחלה היה ככה ככה.. עכשיו..

בבוקר קצת התבאסתי.. כולם בטיול שנתי חוץ ממני..\: (תמותי שליי@#@#%) אבל עכשיו נכנסתי לפורום.. וראיתי שלגילת יש הופעה 2 מטר מהבית שלי.. אז אני מאושר@#%Q#$%#$^#$%^%^#%^#%^#$%#$%#$%^$%^$#%^#$%^ ואריאלה אני מאוד מקווה שאת באה!!

נשמה, אני אעשה הכל כדי להגיע.

מבטיחה. ראית איך סדרו לך קל"ב?.... הכי מתאים בעולם!!! ומה הסיפור עם המורה לספרות הפוסטמה הזאת? מה כבר יכולת לעשות לה שהיא הרחיקה אותך???? מנוולת.

CuteRic

New member
היא מטומטמת לאללה..

לא עשיתי כלום.. איחרתי קצת בדו"ח ספר אז היא נתנה לי 40.. (שזה נכשל) אז מלמלתי לעצמי איזה מילה.. והיא ישר קפצה ואמרה שאני לא יוצא.. אז אמרתי לה שוב את המילה.. וזהו.. היא הלכה לבכות למנהלת.. והיא אמרה שאני לא יוצא...\: אבל מה אכפת לי? יש לי הופעה של גילתיי 2 מטר מהביתת

אסור לה לעשות את זה!!!!!

וואלה, הייתי הופכת לה את בית הספר, אם הייתי אמא שלך. אין מצב שהיא תעשה דבר כזה. היא לא יכולה לפגוע בטיול בגלל ציון והתנהגות חצופה, לכאורה. אם לא הרמת יד אין פה עילה. חבל לה על הזמן אם היתה מורה של הילדים שלי.... הייתי עולה למשרד החינוך עם הקטע הזה. חצופה!!!!!!

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif גם אצלנו לא הוציאו

2 ילדות שקראו למנהלת מטומטת

1mayush

New member
הכל טוב ../images/Emo9.gif

עכשיו יום וחצי חופש ועוד מתכונת.. תענוג הא? בשישי מתכונת חוזרת במת'.. והסדר לשבוע הבא?! ראשון-מבחן בלשון שני-זמן לחיות?! לא שלישי-מתכונת באינטרנט(להציג פרוייקט) רביעי-מבחן בתנ"ך חמישי-עוד מתכונת במת'(שאלון אחר) מקסים הא?!

למעלה