בוקר טוב, נתקלתי הבוקר

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב, נתקלתי הבוקר

בסקר הזה, של הניו יורק טיימס, סקר מדאיגבמיוחד.. בסקר, שבוצע על ידי חליל שיקאקי, השתתפו 1,270 פלסטינים. סקריו של שיקאקי, העומד בראש המרכז הפלסטיני למדיניות ולמחקרי דעת קהל, נערכים בכל שלושה חודשים ומוכרים כסקרים עצמאיים ואמינים. לטענתו, הוא מזועזע מתוצאות הסקר המראים יותר תמיכה באלימות מכל סקר אחר שערך ב-15 השנים האחרונות בשטחים. לטענתו, מעולם לא היה רוב בסקרים שערך להפסקת המשא ומתן או לירי הרקטות לישראל

THE WIZARD 55

New member
ומסר מבן לאדן..

אירופה תענש בגלל הקריקטורות. אירופה והנצרות על הכוונת: מנהיג אל-קאעידה, אוסאמה בין לאדן, פירסם הלילה (יום ה') הודעה לרגל יום השנה החמישי לפלישה האמריקנית בעיראק, אך לא ג'ורג' בוש עמד הפעם מול כוונתו של רב המרצחים, אלא דווקא ראשי האיחוד האירופי ומנהיגי הנצרות, שאותם הזהיר מפני "עונש חמור", בשל פרסומן מחדש של קריקטורות שבהן מוצג הנביא מוחמד. כשהוא מבטיח הוא גם מקיים..

AdonAsda

New member
ויזאל...

למה את לא עונה לי

THE WIZARD 55

New member
איפה ממי?

אני קצת עייפה, עייפות כרונית כזאת אולי בגלל שאתמול כל היום היו ילדים על הכתפיים שלי... לא נכנסתי למסינג'ר, אבל אני אשוחח איתך מאוחר יותר..

מוחמד5

New member
הוא גם נותן הסבר

יש סיבה אמיתית לדאגה", אמר שקאקי. ההסבר שלו לממצאים הוא ההתקפה הישראלית בעזה, בה נהרגו 130 פלסטינים, פעולת צה"ל בבית לחם בה נהרגו ארבעה מבוקשים וההודעה על הרחבת ההתיישבות בגדה. לדבריו, כל אלו הובילו לייאוש בקרב הפלסטיני הממוצע שדורש נקמה. "הזעם המשתקף מהסקר דומה לתקופת האינתיפאדה השנייה מסקנה : על מנת לשנות את הדיעות של האנשים צריך לשנות מדיניות ומהר.

הפלסט' לא יודעים להבחין בין סיבה לתוצאה

גם הגרמנים תמכו בפשעים של המשטר הנאצי ונימקו זאת במלחמה שהיהודים מנהלים נגדם. לפלסטינים יש מנטאליות דומה למנטאליות הגרמנית לפני 1945.

קודם כל שהעם שלך יפסיק לעשות פעולות טרור

ובמקום לשקם את הרשות הפלסטינית הם משתמשים בכספים שהם מקבלים לצורכי טרור נגד יהודים רק אז תבוא בדרישה שמדינת ישראל תשנה את הגישה שלך

shm490

New member
משהו חדש ?

הרי ברור שעובר תהליך של הקצנה בציבור הערבי הפלסטיני . גם יאושם מאי השגת מדינה והשלטון הפלסטיני והטלת אשמה על הכל על ישראל לא מפתיע . אחרי שיהיה שקט בעזה יש להתנתק מכל קשר גם עם הגדה וירושלים המזרחית ולתת לירדן דריסת רגל במקום כי ברור שהפלסטינים לא יצילחו לשקם את השטח .

AdonAsda

New member
84% תומכים בטבח בילדים ואנשים לא חמושים?

נהדר! עוד סיבה לתת להם מדינה עצמאית.

הצד החיובי:16% מהפלסט' לא תומכים ברצח ילדינו

בגרמניה לפני 45' היה יותר גרוע.

גם הפלסטינים מנסים

הם מכנים את מה שקרה 'פעולת הקרבה' ב'אקדמיה צבאית של ציונים גזענים מתנחלים'. גם להם יש מחסום פסיכולוגי מסויים להודות בריש גלי ברצח תלמידים חפים מפשע, דבר האסור ע"פ הדת שלהם. גם השמאלנים 'שלנו' אגב נוהגים ככה. הם הפכו כבר מזמן ל'פלסטינים טובים'.

בגרמניה היתה השמדה תעשייתית מטעם המדינה

שהחליטה להשמיד את כל היהודים, מטף ועד זקן. רק את האקט הסופי של ההשמדה הסתירו במידה מסויימת, אבל לא את הרציחות הפרטניות, מחנות הריכוז, ההגליות. אצל הפלסטינים מדובר ברציחות פרטניות במסגרת של מלחמה כוללת על 'פלסטין'. אבל גם הם מסתירים עד היום את השתתפותה של ההנהגה שלהם בראשות המופתי חג' אמין אל-חוסייני בהשמדה הנאצית של היהודים באירופה, למשל בבלקנים.

THE WIZARD 55

New member
עוד מסר מבן לאדן לפלשתינים

פלשתין תושג רק בכח ופלדה.. רק מלחמת קודש ... מתי כבר יהרגו את זה ואת הנשיא האירני..

הוא מתאמץ לשרוד עד שהאמריקנים יתייאשו

ואח"כ הוא יצעק "ניצחתי"........... אבל בינינו, לפי הגדרות קצת יותר ריאליות של ניצחון - מה הסיכוי שלו בכלל?

THE WIZARD 55

New member
אם הוא הצליח להפיל את התאומים

הייתי לוקחת אותו ברצינות... העולם היה נראה יותר טוב בלעדיו עופר ויש עוד כמה שהייתי ממליצה להם לעלות השמיימה

ומאז הוא נרדף כחייה

הוא מסוגל עוד לרצוח חפים מפשע, אבל לנצח הוא לא יכול. היטלרינג'אד ומשעל יותר מסוכנים ממנו.

למעלה