בוקר טוב , סופ"ש נעים לכולם

בוקר טוב , סופ"ש נעים לכולם

מקווה שבשבת הזאת סוף סוף יגיע הגשם המיוחל
הילדה רוצות להסתובב עם ה
החדשה

לא שמעתי תחזית אבל הלוואי שיהיה כבר גשם

באשדוד מצפים למשהו מסוג אחר בשבת.. איזה רב הפיץ שהולך לקרות אסון החל מיום שישי הקרוב, ואפילו ביקש לא לשלוח את הילדים לבית ספר היום. זו היתה שיחת היום במספרה.. עצוב לצערי הרב. חזרנו לימי סלאח שבתי ! איפה החוק ? איך נותנים לאנשים הזויים כאלה לשבש את החיים ?

אני לא חייב כלום

אבל אני דווקא חושב שחשוב מאוד להקשיב לו, וגם לשאר הרבנים... כל אלה ששיכורים מהחשיבות שהאספסוף מעניק להם, ומרגישים עצמם מנהיגים גדולים ומצביאים חשובים, שיודעים תמיד מה הולך לקרות לעם ישראל, למרות שלא היו בבסיס צבאי יום אחד בחייהם. חייבים להקשיב ולדעת להיזהר מכל בעלי האוב, מחלקי הקמעות ועושי הכשפים למיניהם. חוץ מזה, ברוכה הבאה למחוזותינו
כל תגבור מתקבל בברכה

../images/Emo197.gif אל תזלזל אם הוא אמר הוא בטח קיבל מסר..

יש אנשים עם כוחות
עובדה שאנשים מדברים על זה ומאמינים להם , הנה שיר יפה על האנשים האלו , שיר מצחיק ממש ומשקף את המציאות העגומה תהנו .

../images/Emo4.gifאנשים עם כוחות ?

מדובר בבשר ודם כמוך. הכוח היחיד שלהם הוא זה שמעניקים להם סתומי מוח

karoleking

New member
../images/Emo45.gif לכל אחד יש את הכוח שהאחר מעניק לו

לא משנה אם הוא רב או סנדלר! מסכימה לכל מילה שלך! שבת שלום לכולם

אצלנו דווקא ירד קצת , אבל בהחלט לא מספיק וחבל

גם אני מחכה לו , כנראה כולנו " כמו איכר שעוד תלוי בגשמים שיבואו " בנתיים עד שהוא יגיע ויחזק את הגלים שסוערים אל החוף ,אני אצלול אל תוך מים שקטים , ואעביר שבת רגועה בבית

הבעייה העיקרית היא

שהרבה רבנים עושים שימוש לרעה ב"כוח" שמעניקים להם.. מנצלים מצוקות של אנשים כדי להסית דעתם ולקחת מהם כספים לשווא. ראי דוגמת האם החרדית שהרב שלה הרס לה ולילדיה את החיים. ראי דוגמת ה"רבנים" שהטילו קללה על אריק שרון בגלל הפינוי, ובטוחים שמצבו קשור לזה. ראי דוגמת ה"רבנים" שעשו פולסא דנורא ליצחק רבין ז"ל, וקראו לו רוצח. גיבור ישראל שנלחם וניצח ברוב מלחמות ישראל, נחשב ל"רוצח" בעיני אלה שמעולם לא שירתו בצבא, ושבזכותו הרבה מהם חיים כאן היום !!! אז ממתי רב מתעסק בקללות וכשפים, ומבזה כך את תורת ישראל ? ממתי רב מתעסק בפוליטיקה, ומצהיר (סטייל עובדיה) שמי שמצביע לביבי יהיה חסין מפיגועים ולא יאונה לו כל רע ? אני אישית מעדיף את הסנדלר. שבוע טוב.

karoleking

New member
גם אני כבר מזמן מעדיפה את הסנדלר.

עינייני הדת מאכזבים אותי בכל יום מחדש.

למרות שבגדול אני אתכם לגמרי , אני יודע שיש גם

אחרת , יש המון רבנים שסולדים מהתנהגות ששמוליק תיאר , והם אוהבים את האנשים ואת האדם באשר הוא , ובטח ובטח את אחיהם היהודים החילונים , אז לא צריך לעשות הכללה .

למעלה