בוקר טוב ...סיימתי בהצלחה את ההופעה עם הסיפור

בוקר טוב ...סיימתי בהצלחה את ההופעה עם הסיפור

"תפוח בדבש" היה מקסים מקסים .....להלן תמונות משלבי ההכנה והתוצאה שנה טובה לכם דבוש

הבובה דנה

לאחר הפיסול והכנת שכבות הנייר עם הדבק....במקום שפכטל עטפתי בבד נמתך לבן וחסל

ועתה אני " טסה" לסידורים קניות וספונג'ה../images/Emo6.gif

יום נפלא לכולנו ושנה טובה ומתוקה דבוש

דבי אני חושב שמה שמיוחד אצלך

שמעבר לבובות והההפעלה וכל הדברים שנחוצים. את בונה לכל הצגה תפאורה מהממת!! הבובות פריאריות ליד התפאורה המקסימה והמגוונת שלך - יש בה משהו שאני כל כך אוהב ולא יודע להסביר, מצד אחד זה לא ראליסטי ומצד שני זה גם לא יותר מדי קיטשי זה מה שבדיוק צריך. לכן אני חושב שאת צריכה לחשוב מעבר להיותך שחקנית ובובנאית, ולבנות תפאורות לתיאטרוני בובות אחרים ואולי גם בכלל לתאטראות בארץ.. חשבת על זה??

תודה רבה ,אני פשוט מתאימה צבעים לסיפור ול....

בובות. אני מאוד אוהבת את התכלת כרקע , הוא משרה אוירה רגועה ולא מאיימת [השחור] על הפיצפונים
הגעתי למסקנה שכשיש יותר מדיי אביזרים על הבמה זה יוצר בילבול אצל הילד ....במקום לשבת ולהקשיב לתוכן ולהפעלה העיניים מרצדות ימינה,שמאלה,למעלה,למטה.......לכן רצוי למקד מה ברצוננו להבליט ומה לא ....העיקר והטפל. את סידור ובניית התפאורה אני גולשת באתרים רבים לתיאטרון בובת בחו"ל ובארץ ו"לוקחת" רעיונות ומפתחת אותם לפי ראות עיניי. אני משתדלת לצלם המון בפסטיבלים בארץ ובעולם ואת כל הרעיונות אני שומרת בקלסרים. תמיד יהיו כמה שיגידו לך : את הבובה הזאת המצאתי לבד זהו הרעיון שלי........בדיעבד כולם ממציאים מכולם והגלגל מסתובב לו.....
שנה נהדרת ושבת שלום.

תודה רבה על המחמאות ...תודה תודה תודה!

אשמח לעזור ולענות על כל שאלה. שנה טובה דבי

למעלה