בוקר טוב, ספטמבר בתאילנד

*מור

New member
בוקר טוב, ספטמבר בתאילנד

אנחנו נוסעים לירח דבש ל17 יום, לפני 3 שנים הייתי במזרח ולקינוח בתאילנד אבל לא הגעתי לצפון ולא הייתי בשום מקום שהמטייל הישראלי מגיע אליו (שוק הצף, ארמון המלך וכו´...) הנכון להגיד שהייתי בבנקוק כמה ימים לפני הטיסה הביתה ואת רוב זמני בתאילנד רבצתי בחלק מהאיים ועכשיו הגיע הזמן לעשות את המסלול הסטנדרטי, בנקוק-צ´אנג מאי,ראי-איים- בנקוק, רציתי לדעת 1. באיזה איזור כדאי ללון בצ´אנג מאי, אנחנו לא צריכים בתי מלון ברמה גבוה, מבחינתי הסיגנון יכול להיות כמו שזכור לי הגסט האווס בבנקוק סאוודי זה שהיה מאחורי מנזר? מחוץ אבל ליד הקאווסן אם אני לא טועה... 2. בעונה הזו יהיה ניתן לעשות טרקים עם ג´יפים? ומה המקומות המומלצים לבקר בהם ומה הדרך המומלצת להגיע לצ´אנג ראי תודה

../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif לזוג המאושר

לא צריכה להיות בעייה בצפון יש לך מבחר רב של גסטהאוסים ובתי הארחה ברמה גבוהה ועם שירות אדיב מאוד כמו כן יש את הידועים יותר הינה אני מצרף לך קישור לדיון על גסטהאוסים בצפון בקשר לעונת הטראקים אבירון כתב כאן לפני מספר ימים שכעת זוהי עונה לא טובה לטראקים. ובכל מקרה את מוזמנת לקרוא את תחזית מזג האוויר בתאילנד ודרך מומלצת לצאנ´ג מאי?... ממממ...לא יודע מה זה בדיוק הכי מומלצת אני נסעתי באוטובוס עד לשם אבל אתם נוסעים לירח דשב וזה שונה מאוד אני מתאר לעצמי שתרצו לטוס ובנושא הטיסות בתאילנד אני לא הכי מבין כך שאני לא אמליץ לכם על משהו כי אני באמת לא רוצה להטעות אותכם. בכל מקרה תגיעו לבנקוק לרחוב הקאווסן שם יש המון סוכנויות של טיולים תיכנסו לכמה מהם אני בטוח שהם יתנו לכם דרך טובה ומומלצת וכמובן את שאר הדברים הנוספים. שבת שלום

*מור

New member
היי ברי תודה, הכל מתחיל לעלות

לזכרוני לאט לאט....(כלומר הלך הרוח בתאילנד) אנחנו נגיע בטיסה לצ´אנג מאי ולכן שננתחת בבנקוק נישן במקום הקרוב לשדה התעופה שנחזור אליו יום למחרת לכבוד הטיסה לצ´אנג מאי, ככה שלא יצא לי לבקר אצל חברי הסוכנים משכבר הימים בקאווסן...

עוד מעט גם אתה תיהיה

בקצה בעולם דרך אגב כשאתה אומר שיש לך הרבה זמן לטייל לפני הגיוס לכמה זמן אתה מתכוון? ואם אתה עובד אתה תוכל להרביץ טיול בדיוק כמו השאר זה לא משהו שהוא בלתי אפשרי רק תרצה ותעבוד קצת יותר

trancelover

New member
בעזרת השם

לא זוכר בדיוק אבל יש הרבה זמן לפני הגיוס, יותר מאשר הרב, שמתגייסים לפני בגלל הגיל, כמה חודשים, אולי 5-6, אבל בכל מקרה אני מתכוון לעבוד כמה שיותר, להוציא הכל, ובסוף להגיע למקומות הכי קסומים ולהמשיך אותו אחרי הצבא למקומות ה"יותר מסוכנים" עם תנאים פחות קלים, אגב אפשר לתת פה כמה מושגים חשובים או יש מקום כלשהו באינטרנט.. כמו למשל הTCI שרשמת באיזה מאמר .. שממש אבל ממש אין לי מושג עליו
אבל מה, אנשים שמגיעים לבד.. מה הקטע, אתה הולך לחופים וזה לבד? או שאתה מכיר שם כבר, ויוצאים בקבוצות קטנות ? איך זה הולך

trancelover

New member
תודה על העזרה

אפשר לחשבו מה כבר שאלתי חח - - - - - - - טראק פצצצצצצצצצצצצצצצצה : TRIP TONIGHT ( RMXD BY ETNICA

למעלה