בוקר טוב - עדין ספירת העומר

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב - עדין ספירת העומר

שאריות הבלגן מפסח.... זורקים חצי מקרר של מוצרים שפג תוקפם...
העוזרת מנקה את המקרר....
מתי אתם מחליפים את הארון מחורף לקיץ??? אצלי זה בשבועות...
בינתיים מושכת כל פעם פריט לבוש מלמעלה... וחצי ארון נופל עלי

יוליקה

Member
מנהל
היום בדיוק 40 שנה למהפך

היום ה-17.5 בדיוק 40 שנה למהפך שהודיע עליו חיים יבין.
ב-17.5.1977 התגשם חלומם של יוצאי המחתרות אצ"ל ולח"י ושל הבית"רים.
התקשרתי לאבא שבכה מעבר לקו.... מאז עליתנו ארצה...דפקו אותו המפא"יניקים אפילו כשהיה עולה חדש.... וכל מערכת בחירות התפללנו לנס... הנס הגיע ב-1977...אבל כבר קצת מאוחר מידי... היתו זו מערכת הבחירות הראשונה שהשתתפתי בה כחברה בתנועה... התנועה הז'בוטינסקאי תנועת בית"ר.
היום חברי הליכוד לא רק שאינם יודעים מיהו מייסד התנועה, אפילו את שמו לא יודעים לבטא.... ודוד ביטן שואף להעיף מהתנועה את בני בגין וצחי הנגבי... הנצרים האחרונים למייסדי התנועה... בני בגין בן למפקד האצ"ל וצחי הנגבי בנו של חברת הלח"י....
בועידת הליכוד ב-1982 צעקו הצירים בגרון ניחר - "היום זה ותיקי המעברות - נגד ותיקי המחתרות" - וככה זה ניראה עד היום.... כי תנועה שאין לה עבר - גם לא יהיה לה עתיד...

נימה3

New member
בינתיים לא ראיתי הרבה דברים טובים

בשלטון הליכוד מזה 40 שנה. את בגין לא אהבתי ואני לא אוהבת גם היום. הוא נחשב נואם מחונן, לא בעיני. אני זוכרת את הנאום שלו בליל אלטלנה. הייתי נערה תל אביבית נדמה לי שהעבירו את הנאום ברדיו בכל אופן שמעתי אותו. גרתי ליד שכונת תימנים שרובם היו אנשי אצ"ל, הם כמובן בכו ואני חשבתי שהנאום פתטי.
אמנם הוא נחשב דמוקרט לפי הדברים ששמעתי עכשיו ברדיו מפי דן מרידור, אבל עשה הרבה נזקים. בכל אופן את הקיבוצים האשים בהאשמות שוא לא ידע להעריך את תרומתם לבנית הארץ מראשית ההתישבות בארץ ישראל על כל הגבולות. ולצערי הרב השפעת דבריו אז חילחלה ועד היום היא משפיעה. השלטון שונא הקיבוצים ועושה הכל כדי להצר צעדיהם אפילו קיבוצי עוטף עזה שיושבים ממש בקו החזית או הישובים על גבול הלבנון לא זוכים להתחשבות.

הדסהש1

New member
זוכרת את הלילה הזה..חבל שביבי לא מתנהג

מעט כמו בגין....הוא הורס את כל חלקה טובה שהיה במדינה..

נימה3

New member
בינתיים שרת התרבות שלנו

החליפה ארונות לכבוד פסטיבל קאן היא לבשה שמלה שעולה על עצמה בחוסר הטעם והתרבותיות שלה. במה פשענו?

יוליקה

Member
מנהל
נימה צודקת... וההשוואה ממש לא במקומה

א. גולדה יכלה להיות הסבתא של מירי רגב
ב. היא היתה ראש ממשלה ולא שרה....
ג. זה היה בשנות ה-70 של המאה הקודמת....

למעלה