בוקר טוב, עוד מוסיקאי מעולה מצטרף לגן עדן

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, עוד מוסיקאי מעולה מצטרף לגן עדן

מישל לגראן - יהי זכרו ברוך

לגראן מוכר ביותר כמלחין חדשני לסרטים, שחיבר מוזיקה ליותר מ-200 סרטים, משל הבמאים ז'ן לוק גודאר,ריצ'רד ברוקס, קלוד ללוש, קלינט איסטווד ורבים אחרים. אחרי ששיריו הופיעו בסרטיו של ז'אק דמי, "מטריות שרבורג" ו"העלמות מרושפור", יצאו ללגראן מוניטין בעולם כולו. "מטריות שרבורג" היה סרט מוזיקלי מושר מראשית ועד אחרית, כולל הדיאלוגים, תפיסה מהפכנית שהקנתה לו למעשה צביון של אופרה מצולמת.
הוליווד לא איחרה לגלות עניין בלגראן בעקבות "מטריות שרבורג" והמטירה עליו הזמנות לחבר מוזיקה לסרטים. הוא החל לעבוד עם הוליווד והמשיך בכך שנים רבות. חילק את זמנו בין אמריקה לצרפת

יהי זכרו ברוך.

מינהר

New member
בוקר טוב. איפה כולם? מטיילים בשמש?

הבוקר הייתי בשבתרבות מונוסון. היה עופר שלח מיש עתיד. שחזר פחות או יותר על מה שאמר אולמרט אמש בעניין עזה. שיש לאפשר למדינות במזהת לעזור לעזתים בהשקעות. ומצד שני להגיב בתקיפות צבאית יותר משמעותית על התקפות החמאס. היה אורי יוגב שהיה מנהל רשות החברות, והעדיף להכניס אנשי מקצוע לחברות ממשלתיות ולא מינויים פוליטיים. בחדרי חדרים סיפר שגם פוליטיקאים מסוימים היו מרוצים, כי על כל אחד שסידרו לו ג'וב, היו עוד 20 שהתאכזבו שלא קבלו ג'וב. אחרים כמובן נלחמו בו.

יוליקה

Member
מנהל
מינה...אני הייתי כאן כבר בבוקר

מקווה שנהינית משבתרבות...

מינהר

New member
יוליקה, קראתי בעניין המוזיקאי.

וראיתי בזמנו את מטריות שרבורג.
נדמה לי שיהי זכרו ברוך אומרים רק על יהודים.

שנאבס , מרוב אופציות ,נכון לעכשיו אני אצביע גנץ

. יש לו יכולות , זה ברור . הוכיח עצמו בצבא . רמטכ"ל בישראל , זה לא כמו רמטכ"ל בליכטינשטין או אנדורה גם צרפת ואנגליה אינן יכולות להתחרות על התואר אלוף האלופים העולמי, רב אלוף . מצד שני , גם אין לו , נכון לעכשיו , קופת שרצים שנגררת מאחוריו . מאוד מאוד מקווה שאינני פותחת פה לשטן ,ותוכו כברו , אבל ממרומי גילי ,כבר ראיתי הרבה. אספתי ממעמקי הזכרון , והנה רשימה חלקית , זו רק הקצפת . ביבי , דרעי, אולמרט , יעקב פרי , אבוחצירא , סטס מישזניקוב , גונן שגב , ואחרון חביב , הקצב ,כבוד נשיא המדינה , משה קצב . יש הרבה יותר , אלו רק חלק מהיותר מכובדים בחבורה . שאלוקים ישמור

מינהר

New member
תמר, גם רפול היה רמטכל. ונערץ. ואסף

רשימה מכל הבא ליד , כולל פושע ובוגד.
השאלה מי יהיה ברשימה של גנץ ומה המצע שלו.

נכון מינה , את צודקת בקשר לרפול .

עשה טעות בבחירה , לטעות יכול כל אחד . לטעות זה אנושי , על טעות אפשר למחול . הבעיה היא שה"צדיקים" שאת שמותיהם הזכרתי , עשו מה שעשו במודעות , ולא בטעות . בצע כסף כבר הזכרתי ?

יוליקה

Member
מנהל
גם אהוד ברק היה רמטכ"ל

נכנס לפוליטיקה למפלגת העבודה ודבר ראשון שינה את שמה
לישראל 1... בעזרת העוזר שלו שירי וייצמן, רוקן את קופת המפלגה
מנכסיה, הוריד אותה בבחירות לרצפה ל-13 ואז נטש אותה עם עוד מספר
חברים והקים את מפלגת עצמאות... עם 5 מנדטים ומטש גם אותם...
ועוד היום הוא מדבר מעל כל במה וחושבים שהוא עילוי פוליטיקאי...

לאור האמור לעיל, רמטכ"ל זה לא ערובה להצלחה בפוליטיקה!!
אנשי צבא טובים כמו מתן וילנאי, רפול, איציק מרדכי, אמנון ליפקין שחק,
עמרם מיצנע ועוד - זה לא אומר שיצליחו בפוליטיקה צבא זה לא אזרחות!!

יוליקה

Member
מנהל
למה לא? היה שר ביטחון

מינה את שאול מופז לרמטכ"ל כי לא רצה את מתן וילנאי!!

אז מה? גם העבריין דרעי שר, וגם גלנט היה שר וכו

משום מה שוכחים לו שחוץ מהרג מחבל שהיה כבר שבוי, את התלונות הרבות נגדו בגין מעשים מגונים החל מחיילות בצבא ועד נשים בלשכתו בהיותו שר (!) והוא הורשע בבית משפט.
זה ככה. - העבריין הזה היה שר/עבריין.

תזכירי לי באיזו מפלגה הוא היה סגן רא"המ ושר התחבורה ? - ליכוד.....
ומאיזו מפלגה היה האנס קצב ? - ליכוד
בכלל זו תופעה שבליכוד מלא עבריינים בכל הדרגות
אני לא זוכר תופעה כזו במערך חוץ מדיין שהיה גנב עתיקות.....

בוקר , יוליקה , אינני קוראת בקפה , ולא חוזה עתידות .

בעבר כרמטכ"ל הוכיח עצמו . בשבילך אוסיף , עד כה , אין לו קופת שרצים על גבו . זה נותן לו בונוס גדול לעומת רוב הפוליטיקיים , שמראש נכנסים עם כל מיני קופות על הגב . מאד מקווה שיכנס נקי ויצא נקי . ובאשר לאג"נדה , למצע מפלגתי ? כולם אומרים אותו הדבר . כולם אומרים שרוצים בטובת המדינה , .................................. אבל יש האומרים רוצים שיהיה פה טוב ובטוח , תשלמו , תשלמו בצוללות , לחשמלאי ביום כיפור וזוהי רק ההתחלה .

מינהר

New member
חוק הגיוס של לפיד, שמשחרר את החרדים משרות

צבאי, הוא פגיעה בעקרון השוויון.יתכן שיעקב פרי חיבר אותו?

יוליקה

Member
מנהל
חבל שאת קוראת רק את הכותרות

השוויון בנטל של לפיד לא שחרר חרדים משירות צבאי.
הוא נתן לישיבות מיכסות, ומי שלא יעמוד במכסות ישלם קנס...
ביבי ניסה להעביר את החוק כך שאת ה"קנס" ביבי יחזיר להם
בצורת מענקים "מתחת לשולחן"....

מינהר

New member
למה מכסות? למה בתיכונים הרגילים

והדתיים לאומיים אין מכסות אלא כולם חייבים להתגייס?
דוד שלי בפולין היה רופא וחרדי, ובכל זאת פולין גייסה אותו לצבא ולא שאלה אותו אם מתאים לו לשרת עם נשים ולאכול אוכל לא כשר. וסטלין הוציא אותו להורג בתור קצין פולני, [לא בתור יהודי].

יוליקה

Member
מנהל
יש הבדל בין בחורי ישיבה לתיכונים דתיים

בן גוריון, נתן לבחורי הישיבה פטור עד מכסה מסויימת...
במהלך השנים המכסות גדלו עד שהגיעו למימדים אסטרונומיים
וכשיאיר לפיד נכנס לממשלה נתן להם מכסות, שכעת ביטלו אותם...
וניסו להעביר חוק גיוס חדש...

מינהר

New member
בן גוריון אישר 500 בחורי ישיבות עילויים.

האוכלוסיה לא גדלה מאז פי 10. אז נניח שהיום 5000 יהיה פרופורציוני. גם אם לא מוצדק. לפיד דיבר על מכסות פעוטות לגיוס ולא על הגבלה ל- 5000 בחורי ישיבות עילויים.

למעלה