בוקר טוב. עוד מעט אצא להליכה. אתמול בקרו אותי

מינהר

New member
בוקר טוב. עוד מעט אצא להליכה. אתמול בקרו אותי

לצהרים הבן הגדול והבן הצעיר. שמחים וצוהלים. הצעיר מחפש לקנות אוטו גדול יותר, כי יש לו כאבים בכתף.

בוקר טוב

עוד מעט אצא מהבית ואסע באוטובוס לקנות מקינטה, אני כל הזמן דוחה
והגיע הזמן,
מינה אני שמחה שנהנית בחברת ה"ילדים",בהצלחה לבן בהחלפת המכונית,
חברה, אני מאד מבקשת, אל תתחברו לשרשור של היום הקודם, זה מבלבל
את כל הסידור פה, אפילו אם התגובה היא למישהו שכתב/ה אתמול,
מחר צריך להגיע לפגישת היכרות המטפל החדש, אני מקווה שיהיה בסדר,
כי אתמול כשצלצלתי אליו לקבוע את שעת הפגישה, הוא נשמע לי לא הכי
טוב, מקווה שטעיתי, אני חסרת אונים מול זה ואורי ממש בדיכי מזה שהמטפל,
שהוא כל כך התרגל אליו, עוזב.
הדסה, אני מקווה שהכל יהיה בסדר אצל רמי וחבל על דקל, שכל כך הרבה
זמן מושכים אותו עם הניתוח, מסכן, בחור צעיר וככה לסבול, אני שמחה
שליאת מרגישה יותר טוב,
אדזה, אני מלאת קנאה באופטימיות שלך, את נשמה טובה,
שיהיה יום נעים לכולנו.

הדסהש1

New member
בוקר אור היום המטפלת הגיעה עם רוח קרבית לעבודה

בלי שאבקש התחילה לעשות דברים שלמעשה אסור להם לעשות..את החלונות בסלון
והתריסים..הזיזה את 2 הספות שכבר לא הוזזו זמן רב.אני חושבת שהיא הרגישה
שרמי רוצה להמיר את השעות שלי לכסף.ולכן הגענו להסדר שפעם בשבועיים תעבוד שעות רצופות לניקוי יסודי.במקום שאקח מנקה..ליאת מרגישה יותר טוב.מישהי שהיא עובדת אצלה נתנה לה שמן מיוחד שעוזר לה.אם זה שמן קאנביס לי זה גרם לאלרגיה..אני לא מצפה כבר לקבל את הקאנביס.מחכה כבר 7 חודשים.יש לי החודש תור למרפאת כאב ונראה מה יחדש לי..אני מיואשת..חיה עם כדורים חזקים שהם כמו סמים..והגוף כבר התרגל אליהם ולא עוזר כבר.לעלות את המינון הוא לא רצה.רמי קיבל כבר אישור למ.ר אי כבד..יש לו מזל מאלוהים.כל בדיקה כזאת עולה הון.והוא עשה כבר כמה פעמים השנה..לא יודעת מה מחפשים..הרופא האורטופד שדקל היה אצלו אמר שאין בקרוב תורים.אולי ינסו לקדם אותו באיכילוב או בבלינסון.הוא ממש מתבזבז.כמעט ולא עושה כלום כל היום.מה בער להם לגייס אותו.במקום לחכות עד שהיה עושה את הכל לפני הגיוס.ביום ראשון לרמי יש פגישה עם צוות רפואי בבית החולים וינסה לדבר עם הרופא אולי יצליח לעשות משהו..אתמול שקד ודקל באו שקד הראה את המשקפיים שהלך לקחת.עכשיו אבי גם רוצה להחליף.אמר שיקח אותי אולי יקבל גם הנחה.אמרתי לליאת שאנחנו כולם במחשב הוא כבר "ילד גדול"ולא צריך אותי לשם כך.כולנו רשומים אצלה במחשב.התפלאתי ששקד הלך לבד..אני מחכה בקוצר רוח שיתגייס כבר ויעשה משהו עם חיו.הבחור ממש מתבזבז.לא יודעת מה יהיה איתו.זאת כל המערכת החינוך שלא ידעה איך להתנהל איתו 11 שנות לימוד התבזבזו.נטש את הלימודים.כי אין לו את דקל שיהיה לו לגב..והגיוס שלו רק באוקטובר..לי זה ממש כואב. וליאת אוכלת את עצמה...היא נתנה לו את חייה..מרגע שנולד עד היום.לבנט חשוב היחידות המתמטיקה והאנגלית.לא חשוב האדם הוא לא ילד רגיל..לא היה צריך להיות בחינוך מיוחד אך הכיתות הרגילות היו קשות לו.הילדים התעמרו בו.והמורים העבירו את זה בלי לטפל בבעיה מהשורש..מקווה שיהיו לו סיכויים בחיים לעלות את עצמו..הוא בטח אם ירצה יעשה הכל אקסטרני
טוב שרוצים לגייסו במחזור עם ילדים כמוהו..שיש להם פוטנציאל להצלחה..טוב זה בנתיים מה שעובר עלי.לא פשוט המוח שלי עובד ללא הרף.ולא יכול להפסיק לדאוג...

מינהר

New member
הדסה, לפעמים גם מי שלמד 11 שנות לימוד

מוצא דרך להצליח. ודאי יש לילד איזה כישרון למשהו.

נסעתי וקניתי

בלי עזרה של אף אחד, אז זאת המקינטה למי שלא מכיר/ה,
מחר בבוקר, כבר אכין לעצמי את האספרסו האהוב עלי.

מינהר

New member
ציפי, תתחדשי. היה לנו פעם דבר כזה.

סתם תפס מקום. זרקתי אותו. תהני, אני מבינה שלך הוא גורם הנאה.

אדזה 900

New member
יצור לא מזוהה

פתאום הופיעה לי פרסומת על הדף של הפורום ולא ידעתי איך להיפטר מזה עד רגע זה,גיליתי איזה איקס חוור ולחצתי וזה נעלם סוף סוף.מקווה שכולם בריאים ומחכים רק לידיעות משמחות.אני יודעת שהמצב לא תמיד מבריק ופה המקום קצת להתפרק,תודה לכל המתייחסים ,המשיכו לכתוב גם כשאין לכם חשק,לפעמים עם הכתיבה נוחתת המוזה ועושה לנו טוב על הלב.בייייייייייייי.

למעלה