בוקר טוב עולםםםם....

קרוואלה

New member
בוקר טוב עולםםםם....

מה שלום כולם... אני יורד מהחוטים..... אני כבר ילד אמיתיייייייייייייייי כמו כול הילדיםםםםםםם כמה טוב לחיותתתתתתתתת ולהיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ילד שאוהב את העולםםםםםםםםםםםםם והעולם אותו אוההבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מכול הלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב פ י נ ו ק י ווווווווווווווווווווווווווו שמי

יום חמיםםם ../images/Emo42.gif

יום קסמיםםםם
יום תמים
הלכנו עם השמש
בערובבבב, יום זהובבבבב
לילה טוב היה לנו ליל אמש
יום הכי הכי

חיוש נשמה...../images/Emo24.gif

אני כאן.. בעצם גם אני קצת לא מוצאת את עצמי
אינדיאני א חזר אתמול לביהס אחרי 3 ימי מחלה אני הספקתי לריב עם הלקוח החתיך אמא שלי חזרה אתמול מטיול חתונה משפחתית בארהב ו... שכחה ת'מתנה שלי בשדה תעופה JFK (כן,כן.. ניו יורק) חמותי ביקרה היום|בוס| לא עמדתי ביעדים החודש בעבודה מה שאומר משכורת חרא מתקרבת.. ו.. זהו בעצם... קצת נאחס אבל אני אופטימית יהיה טוב, זה בטוח.. השאלה מתי
יאללה... אני לא עד כדי כך מסכנה סתאם עייפה ודפוקה
מלאן
ות יקירה..... דברי איתי שם.. וספרי לי מה נשמע....

טאKילה

New member
צהרים טובים לכולם../images/Emo20.gif../images/Emo96.gif

יש בבית הזה משו קר לשתות? אוף אני סחוטה כמו תפוז בלי מיץ. הייתי עם הבן שלי במשרד הרישוי מהבוקר התינוק הלך לתאוריה על קטנוע, כאב לי עליו, באסה להיכשל.. היידה, לא נורא שבוע הבא.

../images/Emo46.gif מה קרה לתפוז היום??.?

לא רק שתפוז סילק אותי היום... כולם החליטו לנגן לי על העצבים!!!! ואת שרה לך פינוקיו.... נקווה שסוף היום יהיה יותר טוב...

קרוואלה

New member
לא טוב פינוקין??.

טופפפפפפ.... אני אישה קטנה ושמי פלפלתתתתתתתתתת יש לי כפית קסמים קטנה................... כפית קסמים שובבההההההההההההההההה והיא עושה לי ליפעמיים צרות כאלהההההההההההההההההההההה חבל שהכול הופך רק לטובההההההההה זה מזל כול יום קורה לי איזה פלאאאאאאאאא פלא מסוכן ונהדררררררררררררררררר אנשים אומרים סתכלו עליי פלפלתתתתתת יש בה משו מוזרררררררררררררר בסוד גלי לי כפית קסמים שלי........... למה רק לי למה למה רק ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה יותר טופ?

לילה טוב../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif

יום לא משהו עבר עלי
קמתי מוקדם מדי אחרי לילה ללא שינה
הגעתי מוקדם לעבודה כשבכלל לא הייתי צריכה להיות שם בבוקר
קפצתי לבקר מנהל חבר ולא יצא לנו לקשקש לבד בגלל שהסגן הקרציה שלו לא הפסיק לדבר
שלחתי הודעה עם שאלה מיקצועית ללקוח החתיך שרבתי עימו והוא ענה בקרירות משהו
אחרתי לאסוף את אינדיאני א מביהס
חמותי קפצה לבקר
חזרתי לעבודה לריב עם לקוחה מטומטמת
עשיתי קניות ונדרסתי ע"י עגלה של ילד דביל
רציתי לשתות נס אחרי יום ארוך ונתתי ביס בשניצל אז צריכה לחכות 6 שעות בין בשר לחלב
ותפוז
המניוק לא נותן לי לשלוח הודעות כל היום
אז נראה לי שאני אכבה את האור
אשים מנעול
על ארון הממתקים
ואכנס למיטה עם ספר
טוב להרגע... לילה טוב
חלומות שמשאירים חיוך

למעלה