בוקר טוב עולם וכולם

rolan

New member
בוקר טוב עולם וכולם ../images/Emo24.gif

חשבתי שעכשיו, חודש וחצי אחרי פתיחת הפורום, אפשר לעשות התפקדות ובדיקה מי כאן. כדי לדעת איך להמשיך, אשמח לדעת איך כל אחת ואחד מהמתפקדים הגיע/ה לפורום (איך נודע לה/לו על קיומו) תודה על התשובות וההתייחסות

oehhe

New member
אני כאן

מחכה לזרם האימהות שמבושש לבוא. זה לא שאני רוצה שיהיו הרבה אמהות לבנות אנורקסיות, חליל וחסה. אבל יש הרבה בנות שכאלה גם אם לא ארצה, והעובדה שאימותיהן מתחבאות ומחמיצות את התמיכה לה יכלו לזכות כאן מכמירה את לבי. oehhe

אופירA

New member
מנהל
גם את ליבי

אני התמכרתי לאינטרנט וחיפשתי כל פורום אפשרי, שיש לי מה לעשות בו. קראתי דברים של ילדה, שסיפרה על הקשיים שלה עם המחלה, ואיך אמא שלה עוזרת לה להתגבר ואוהבת אותה והיא חשובה לה, וליבי נכמר עוד יותר. כמה טוב! ממה שהיא סיפרה על האמא, רואים שהאמא הבינה את לב העניין ואת העומק של הדברים, והיא בעלת אינטליגנציה רגשית גבוהה במיוחד.

עדיר

New member
גם אני פה

כי חיפשתי בכל דרך אפשרית מידע בנושא האנורקסיה ובמקרה נתקלתי בפורום .אולי יש צורך בפירסום ומידע התוך הרשת לפורום זה . אתמול ביקרנו במרפאה להפרעות אכילה בפעם הרביעית ותוך כדי שיחה שניהלנו עם הדיאטנית המקסימה שם , סיפרתי לה על הפורום הזה ובכלל דיברנו על נושא המודעות אצל ההורים , העלתי בפניה את השאלה כיצד ניתן "להאיר" את עיני ההורים , לעזור באיתור בעיות וכו' , תשובתה לא היתה מעודדת במיוחד, היא הסבה את ליבי לעובדה שאימהות רבות הן בעצמן אנורקטיות ולא מתרגשות כלל למראה הילדות השדופות ,לעיתים ללא כוונה ע"י כך מעודדות את הבנות לרזון ודיאטה . הייתי מצפה לתגובות הורים כאן - איך להרתם למלחמה בתופעה , זה מעסיק אותי הרבה מאז נחשפתי אישית לנושא .

rolan

New member
אני חושבת

שגם כניסת יועצי בתי ספר תהיה מועילה כאן. יש לי מחשבות על כך שבבתי הספר צריכים לעשות מעשים. כמו למשל, שיעורי תזונה, ספורט ובריאות וכד'.

אופירA

New member
מנהל
להחדיר למודעות הציבור

פרסום, פרסום, פרסום. לשם כך צריך לגרום לאלמטים שחולשים על הפרסום (אמצעי תקשורת) ולגורמי חינוך להיות מעוניינים בהגברת המודעות לנושא. גורמי חינוך יכולים ליזום כנסים חברתיים שימשכו את ההורים להגיע, הפקת עלונים והפצתם בין ההורים, וכו'.

תמרי30

New member
אני הגעתי לפורום

לאחר שיחה עם אישה מקסימה ומיוחדת שהחליטה מתוך הניסיון האישי שלה לעזור לאחרים. אוהבת אותך תמרי

למעלה