בוקר טוב עולם-לם-לם-לם

בוקר טוב עולם-לם-לם-לם

מה שלום כולם-לם-לם-לם (אני יורדת מן החוטים, אני ילדה אמיתית, כמו כל הילדים)...
זה בסוגריים כי זה לא מתאים לנו כרגע! :) כמה טוב לחיות ולהיות ילדה שאוהבת את העולם והעולם אותה אוהב (נגיד ש...) מכל הלב!!!!!!!!!!!! מכירים ת´שיר? זה השיר פתיחה של פינוקיו...
אז בוקר טוב, אנשים!!!!!! מה שלומכם היום? איך אתם מרגישים? מוכנים להשיל עוד כמה ק"ג??????? חסר לכם אם לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת אתכם מאוד ומאחלת לכוווווולכם המוווון בהצלחה!!!!! בעצם, לא מאחלת, אלא יודעת שתצליחו!!!!!! you can do it!!! I know so!!!
ספרו לי איך הולך... מתה לדעת!!!!
המון נשיקות לכולם, ובברכת בוקר נעים, עדי התל-אביבית

Alinush*

New member
היי עדי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מה שלומך?! אני חדשה פה וקוראים לי אלינה וגם אני עושה דיאטה אני בת 13 וחצי... באהבה אלינה..... זה הסמיילי שלי....

../images/Emo9.gif הוא של סירופ שוקולד

אבל אולי היא תסכים לחלוק אותו איתך? :) anyway, ברוכה הבאה אלינה!
אז את בת 13 וחצי, אה? ואוו... ועושה דיאטה? למה? את שמנה או שפשוט את לא אוהבת איך שאת נראית? אשמח אם תספרי קצת על עצמך...
עדי

Alinush*

New member
טוב.....

טוב אני ימצא לי סמיילי אחר.....
אני בת 13 וחצי גובה:165. משקל:59 (אחרי שירדי 2 קילו...) ואני גם ניראת די שמנה...
הסמיילי הזה שייך למישהו??!!???!?

פורומית

New member
ברוכה הבאה אלינו אלינה ../images/Emo24.gif

והסמיילי הזה יכול גם לשמש אותך כמה שאת רק רוצה, חופשי:) אז מה את מספרת לנו על עצמך?? אנחנו פה בשבילך, בהצלחה!

mikloi

New member
היי! ../images/Emo24.gif זה אני! אבל לא אכפת

לי לחלוק....

פורומית

New member
כמה שילמת עליו? ../images/Emo8.gif

האיקונים האלה בשביל כולנו, וכל אחד יכול להשתמש במה שבא לו, כמה שבא לו, אני ממליצה לכם להנות מכולם, הם ממש אחלה!

mikloi

New member
הי פורומית....נעלבתי!

לכולנו יש סמיילי או אייקון שמסמל אותנו. רק הזכרתי שאני כבר בחרתי את החיבוק, והוספתי שלא אכפת לי לחלוק!!!!!!!!!!

פורומית

New member
את לעלבי!

אסור להעלב ממני ולא כדאי
קחי
גדול, ותביני שלא אמרתי כלום לרעתך, את בסדר גמור! כל אחד והסמיילי שלו, וקורה שיש עוד שמשתמשים בו...

פורומית

New member
תעלבי-תעלבי

מי יהיה היום? אני לא מפסיקה לעשות שגיאות <יש לזה קשר עם השעות שינה הרבות שישנתי בלילה?>

לא הולך,

נוסע!!!!!!!! פהההההה... אני מצליחה לשעשע את עצמי!!!!!!!! or not...
הכל אחלה, פורומית. מה איתך? אוהבת לאללה!!! עדי

פורומית

New member
בינתיים הכיון הוא חיובי

שרק ימשיך ככה, ספורט ותזונה נכונה, זה כרגע המצב שלי, והתחושה היא נהדרת במיוחד שאני מתחילה לראות תוצאות, וזה נהדר! נמשיך להחזיק אחת לשניה אצבעות, נכון? אוהבת, פורומית.

mikloi

New member
הי בוןבון!

עדידוש מתוקה, את הממתק שלנו בפורום. אל תעזבי! את נותנת לנו את מנת הסוכר החסרה ומעודדת נורא! מה שלומך היום? תדעי לך שהעולם לא אוהב אותך- הוא מת עליך- מכל הלב!!! מיקה

עדידי!!!!!!!

יווווא איזה כיף שחזרת!!
איך היה? מצטערת, לא ראיתי קודם שחזרת.. אני לא זוכרת אם עוד היית פה כשסיפרתי, אבל יש לי עכשיו קורס פסיכומטרי, והרבה פחות זמן..
אבל בכל מקרה- שמחה מיליון שחזרת!! מקווה שעוד יצא לי לדבר איתך!! אוהבת המון, ס.ש.
מוכנה לחלוק את הסמיילי

אילו מתוקות אתן... אני אוהבת אתכן

כ"כ כ"כ כ"כ... אין לכן מושג אפילו עד כמה!!!! אתן תמיד גורמות לי לחייך ולצחוק מול מסך המחשב... מגוחך, אה?
בכל מקרה, אני חולה עליכן. חולה זאת לא מילה!!! :) עדי

ELY

New member
היי עדי...

מה נשמע? טוב שחזרת... איך היה? בעצם כבר סיפרת, אני מאוד שמחה שהיה לך כף ואפילו אם השמנת קצת ממש לא נורא! הרי אחר כך את ממשיכה בדיאטה... מה שלומכן? הכל טוב?אתמול היה לי שעתיים ספורט היה ממש כף.. יש לי מדריכה אחת שאני אשכרה מאוהבת בה
כזו מצחיקה ומתוקה..

למעלה