בוקר טוב עולם, מה שלום כולם...

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם...../images/Emo79.gif

אני ביום התרגעות והתארגנות לפני החזרה לחיי היום יום השוחקים. מלאה עדיין באנרגיות טובות של חיים יפים. אז מה מי מו עם כל יושבי הבית?

noa128

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

איך היה? ספרי ספרי התמונה זה משם, נכון? רואים עלייך ששחיתם שם לאור שקיעה..
נ.

לא מצאתי ברשת תמונה מייצגת

שתשביע את רצוני, אז דחפתי איזה תמונה סתם עד שיגיעו התמונות האישיות. איך היה...בשתי מילים- ר-ו-צ-ה
ע-ו-דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. איזה חיים יפים יש לאנשים בעולם. ואני הגעתי למסקנה שאם עד עכשיו שנאו ישראלים בגלל שהם "כובשים" "רוצחים" "רשעים" ועוד שאר עלילות, עכשיו כבר יש ממש סיבה קונקרטית לשנוא אותנו- אנחנו אנטיפטים, אשכרה פחדתי להגיד מאיפה אני כל פעם שנתקלתי בשאלה, אז התחמקתי בדרכים לא ממש מנומסות.

kisslali

New member
עלמהההההההההההה!!!!!!!!!!!

ת'געגעתי נורא נורא נורא! איך הגוזלים??? גם הם עשו חיים?? אתם בטוח! נשיקות ללי

ללייייייייייייייייי

בטח עשו חיים, לא היתה להם אמא על הראש, וממה שמגיע לאוזני עכשיו טיפין טיפין גם לא היה להם הרבה אבא, אבל לפחות קטסטרופות גדולות לא צמחו מזה. ואנחנו...כן, כן, יפה ונעים שם בעולם.

פילאטוס

New member
קדימה, עלמונת

רגע נהדר אחד מהטיול רגע מבהיל אחד רגע מצחיק רגע מבאס/מאכזב רגע מפתיע לתשובתך נודה

פּרפרית

New member
הייייייייייייי עלמה....

מה כבר חזרת? כל כך מהר? כל כך קצר??? מה הבאת לי? כזה הבאת לי, אולי?

הוו מאמא

רק לקצרות אני נוסעת. ונשבעת לך שזה מספיק לי. בדיוק הזמן הנכון כדי להתנקות מספיק ועוד לא להתחיל להתגעגע. ועל חיקויים את הולכת? לא טוב לך המקור? טוב אז אני אחזיר... :)

WUHUHU סיבכתני :)

רגע נהדר- טיפוס בלתי מתוכנן במעלה מליון המדרגות הצרות,האפלות, והמסולסלות של כיפת הדואומו, שכלל בתוכו מספר עצירות עם הצהרות בסגנון "מכאן אני זזה רק עם הליקופטר", שהביא בסופו של דבר לשאיפה עמוקה ומחלחלת של נוף מדהים משולב באויר הרים צלול כ-VINO. רגע מבהיל- כל פעם ששאלו אותנו מאיפה אנחנו. זו היתה קומבינציה של להזכר שלא אוהבים אותנו ביחד עם חוסר הנוחיות בלהתחמק מלענות. עשה לי כל פעם עיקצוצים מחדש. רגע מצחיק- ארוחה במסעדה מקומית אמיתית (לא של תיירים) עם אף אחד שיודע שם אנגלית, אפילו לא עילגת, עם מלצרית חדשה שנשלחה אלינו כי היא מרחה את הבוס שלה בסיפור שהיא יודעת אנגלית. עיקר הארוחה שם היה יין,ועוד יין, ועוד קצת יין, כמה אריות מסולסלות מפי בעל המקום (או בשמו המלא- זיו גיגי), והאוכל הנכון על שלושת מנותיו הצליח להגיע אלינו רק כשגוייסה סועדת מקומית שבאה להציל את המצב,מזל שהשף היה מעולה. מלא צחוקים היו שם. רגע מבאס- הגילוי של המשמעות העמוקה של השם (של המלון) LA-PETIT בלילה היחיד ברומא. חדר בגודל מיטה זוגית בינונית. מזל שזה היה רק על הדרך לשדה התעופה. רגע מפתיע- מקבץ רגעים שהפתיעו אותי כל פעם מחדש, מסתבר שיש לי חזות מקומית, לא הפסיקו לפנות אלי באיטלקית, והתפלאו כשביקשתי אנגלית.

פילאטוס

New member
מפת לב

אחח איזה כיף, כמה שרטוטים מהירים והנה יש לי "ציור" של המסע שלך, עלמונת. את ללא ספק נמנית עם מי שמסעות נועדו להם.

אפשר לקבל את זה על נייר רישמי

עם חתימת פסיכיאטר מחוזי שכוללת הנחיה להכליל לי את זה בסל הבריאות?

למעלה