בוקר טוב עולם מה שלום כולם ?

בוקר טוב עולם מה שלום כולם ?

בוקר טוב לכן הנני מצטרפת חדשה לפורום מהפורום השכן ( כן כן חתונות) נישאתי לפני שבוע וחצי שמי אור ושם אישי היקר - ישי....... אז זהו חזרתי לעבודה אחרי שבוע חופש מדהים בצפון...... ויש לי שאלה מה עושים עם כל המתנות המעצבנות שקיבלנו לחתונה ???????? תודה ויום טוב

מקפיצה ../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif../images/Emo180.gif

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת אם גם לכם יש את הבעיה הזאת, אבל משהו בתפוז לא בסדר! אני לא מצליחה לכתוב תגובות, החלון כל הזמן נסגר לי
זו הסיבה שלוקח לי מיליון שנה להגיב לכל הודעה... להודעה הזאת ניסיתי להגיב כבר לפני 3/4 שעה

תודה לכולן.... ועכשיו לשאלת השאלות

מה עושים עם המתנות המזעזעות שקיבלנו ?????????? יש לכן רעיונות ?????? אני חשבתי על פתיחת בסטה בשוק בראש העין ביום שישי ......

dorlim

New member
יש חנות ברמת השרון שמאפשרת להחליף

מתנות שלא מרוצים מהן... מזל טוב וברוכה הבאה

הילית*

New member
ברוכה הבאה !

נשמע רעיון טוב למכור אותם אנחנו קיבלנו לחתונה רק מתנה אחת וכמה חודשים אחרי קיבלנו עוד 2 מתנות מאנשים שלא הגיעו (אחת מארה"ב) ולכן קצת קשה לי לעזור לך אולי תספרי לנו מה קיבלתם שנצחק קצת (סתם בצחוק...)

fila

New member
בוקר טוב ומזל טוב../images/Emo65.gif

מתנות מעצבנות? אין לי מושג מה לעשות איתן אני עדיין שואלת את עצמי-שנה אחרי

לבקשת הקהל להלן רשימת המתנות:

* ערכת קפה של כתר * צידנית קטנה ומזעזעת * סכום ועוד סכום ועוד סכום * מראה מצויירת מעשה ידיה להתפאר של חברתי (אולי נתלה בשרותים) * פלטה לשבת בגודל חצי מטבח שלנו * מצעים בכל הצבעים * וגאולת הכותרת שלט לדלת של הבית * מחבת חשמלי * ועוד סכום * קערה מזכוכית + מפת שולחן * סיר לבחירתכן............

אתי@

New member
וואו, הרבה מתנות

אין לי עצות חוץ מלשמור את המחבת החשמלית

הילית*

New member
מתנות- תלוי איך מסתכלים עליהם

לדעתי יש לכם ערכה לפיקניק בחיק הטבע ... שימו לב למצאי- צידנית (לשים אוכל לפיקניק כדי שבעלך הטרי לא ימות מרעב...), סכו"ם- את יודעת אין לכן בבית אז... מצעים- זה בשביל השמיכה לשבת בפיקניק (מקווה שהם בצבע אדום רומנטי...) מצד שני אולי הם חושבים שאחד מכם יעמוד כל היום ויבשל... הכל בצחוק כמובן. אכן קיבלתם המון מתנות

rona25

New member
גם אנחנו קיבלנו מתנות לחתונה ../images/Emo77.gif

אבל זה היה כיף, כמובן שתמיד רוצים צ´קים אבל לא קיבלנו כ"כ הרבה מתנטות ואני עושה ברובם שימוש (בסירים / במצעים / בכותנות לילה הסקסיות / באביזרי האמבטיה / באלפי מגבות שיש לנו עד המילניום הבא)

קודם כל מזל טוב

וואלה נפל לכם בזמן טוב עכשיו חגים ובמקום לקנות מתנה יאללה לחלק את מה שכבר יש לכם .... איך אני???

הילית*

New member
רק לשים לב להוציא את הברכה

מהמתנה- שלא יעלו עליכם ? ולקוות שלא ירצו להחליף... חחחחה !

nikit1

New member
החלפת מתנות בלי פתק החלפה

קודם כל- מזל טוב וברוכה הבאה! אני מכירה חנות כלי בית גדולה בכפ"ס שמקבלת מתנות תמורת זיכוי בחנות גם בלי פתקי החלפה. הם נקראים יצחק ובניו או משהו בסגנון ונמצאים ברח´ ויצמן פינת הרצל בכפ"ס (כולם מכירים אותם) ויש להם דברים ממש יפים יחד עם כל הג´אנק הרגיל.

אז קבלי עדכונים.... טריים מהשטח

יצחק כבר לא מקבל דברים כאלה... חברה שלי התחתנה לפני כמה חודשים והוא לא הסכים לקבל...... הוא אמר שהוא מפוצץ בשטויות כאלו.... ואם הוא הסכים הוא נתן סכום ממש ממש פעוט...... אבל תודה בכל מקרה

nikit1

New member
אופס...טוב, את הדברים שלי הוא עוד

הסכים לקבל...כנראה שבאמת יש לו מספיק ג´אנק גם בלי העזרה של האורחים הנדיבים שלנו

למעלה