בוקר טוב עולם, מה שלום כולם?!

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם?!

התגעגעתי, אז באתי. מה שלום כולם? אני בסיידר, אחרי 20 קורסים של כימותרפיה, בשבוע הבא אני צפוייה לקחת את הקורס ה-21. נותרו עוד 4 קורסים ואז... ואז יהיה טוב, נכון?! ככה זה עם גידולים במח
... מה שלומכם? אוהבת את הפורום הזה, מתנהלת פה אוירה כל כך בריאה ונעימה! תודה לכם שאתם פה. בריאות ואהבה, אילת.

מזי א

New member
שלום לך גברת נחמדת

מה נשמע? איך עובר? ספרי נו, התגעגעתי

שאלה נהדרת...../images/Emo57.gif

איך עובר זו שאלה נהדרת... אז ככה - אני חיה מרגע לרגע, מיום ליום וחיה טוב! הכימותרפיה לא גרמה לי להרבה בעיות עד כה וזה מזל גדול. אפילו האונקולוגית תוהה כיצד הבדיקות שלי כל כך טובות. טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה. באופן עקרוני, אני מוצאת שאני מתמקדת יותר ויותר בעיקר שבחיי- בילדי המדהימים, בבעלי המקסים, בהנאה מכל רגע ורגע איתם. באמת ובתמים, חיי השתנו לטובה בחמש השנים הללו. א-ב-ל הידיעה שיש לי גידול ממאיר במח לא עוזרת לי. הפחדים, התהיות איך יהיה בקרוב, כשאסיים את הכימו' (לא ניתן לקבל את הכימו' מעבר ל-24 מחזורים) השאלות, הרגשות העזים לא תמיד מרפים... זו עבודה קשה לחיות במצב ובמקום בו אני נמצאת, אין ספק. מצד אחד נהנית מהחיים מצד שני מודעת לסטופר. ובאמונה שלמה אני חוזרת ואומרת- יהיה טוב!!! מה אצלך?! שמחתי לראות את תגובתך
אילת (יצור מהארכיון של הפורום
)

מיליתו

New member
הי אילת

כיף לשמוע ממך, ולראות שאת נהנית בחיים. לא הבנתי למה אי אפשר לקבל את הכימו יותר מ24 מחזורים. את מגיבה מצויין, אז למה להפסיק. איזה נזקים זה כבר יכול לגרום שיותר חמורים מהנזקים של הגידול הממאיר במוח...
(מותר להתבדח איתך על זה קצת, נכון?). את קצת חסרה כאן בפורום, למה את לא באה לבקר יותר?

../images/Emo20.gifשבת נעימה לך מיליתו

אי אפשר לקבל את הכימו' יותר מ-24 מחזורים כי היא גורמת לבעיות אחרות ולא פחות מעניינות בשלב מסויים (סרטן הדם למשל...) ובאמת למה לא להתבדח על הגידול במח, אם הוא כבר כאן, למה לא לנצל את ההזדמנות ונצחק (גם) עליו... מבטיחה להמשיך להופיע בפורום מדי פעם, אוהבת אתכם. ומה שלומך בימים אלה?...? שבת נעימה בריאה ואוהבת לכולנו! אילת.

מזי א

New member
הכול בסדר

כמו שאומרים, את יודעת שאני שואפת להיות תמיד אופטימית. הבעיה המרכזית שלי כרגע, זה אי הוודאות בקשר להריון, וזה קצת שבר אותי, אבל אני מקווה שיהיה בסדר וגם זה יסתדר בסוף. יקירה, אני מקווה שהכול יהיה בסדר איתך, והטיפולים יעשו את הנדרש. כל טוב לך ולבני ביתך.

מזי א

New member
אני בסדר

תודה לך חמודה מה איתך? איך את ? אני קוראת כל מה שאת כותבת, אבל , לפעמים, אין לי מה לומר, אז ,לא מצטרפת לתגובות. תרגישי טוב , חמודה ותמשיכי באופטימיות.

מחזיקה לך אצבעות../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

מזי יקרה, אני מחזיקה לך אצבעות כל הזמן!! בכל מקרה, אני חייבת להמליץ לך על חווית האמהות, היא ממלאת אותו באופטימיות ואושר בכל פעם מחדש. (ואני בהחלט ממליצה לך לשקול אפשרות של אימוץ, וכאמור, מקווה שלא תצטרכי להגיע לזה). חיבוקים
וחיזוקים
, אילת.

Oligogil

New member
ברוכה השבה

הי איילת החן, טוב לשמוע ממך, אני ממשיך לצעוד בעקבותיך, לצערי השיפור נעצר וכעת אני "שומר על הקיים", מכיוון שכך נראה שאני בדרך להקרנות בתום ה 24... אז בינתיים נסעתי לשבוע סקי וחזרתי אתמול כדי להתחיל את הטיפול (דחיתי את הטיפול בשבוע). תרגישי טוב All the best Oligogil

גיל יקר, ברוך הנמצא

טוב גם לשמוע ממך. הצטערתי לקרוא שהשיפור נעצר, מחזקת אותך ב"שמירה על הקיים"... איך אתה יודע שאתה בדרך להקרנות בעצם?! (אצלי הן כנראה לא באות בחשבון בגלל גודל הגידול ופישוטו- הוא בשתי האונות הפרונטליות ובקורפוס-קולוזום, הבלוטה שמחברת את שתי האונות וגורמת לתאום בין צד ימין של הגוף לצד שמאל). איך היה בסקי?! אני מתחילה את הטיפול ה-20 היום, תחזיק לי אצבעות, ואני כמובן מחזיקה לך! תרגיש טוב!! אילת.

Oligogil

New member
טיפול 20 ?

הי נראה כי אחד מאיתנו מתבלבל בספירה, מזכרוני את "משיגה אותי" בטיפול אחד, אני אספור שוב אח"כ. סקי היה מעולה, קצת לשכוח מהלחץ, מהעבודה וכו' היה קריר מעט (מינוס 18 בתחילת השבוע , מינוס 7 בסוף) אבל לא הרגשתי בגלל הלבוש המתאים. חזרתי עם כל העצמות במקום, חבר שלי היה באתר אחר בשבוע שעבר ואחרי גלישה של יומיים נפל לאחור ואושפז ליום אחד בגלל זעזוע מח, הוא לא המשיך לגלוש ביומיים שנותרו לו... לגבי הקרנות - רמזים עבים כפיל מטלי, למרות שהחלטות יהיו כנראה רק כשנסיים 24 טיפולים. Feel good, feel strong גילי

גיל... פעם הפער רק טיפול אחד../images/Emo6.gif

אבל נראה לי שמאז... לקחת חופשה מהטיפולים
נסעת אל הכפור והשלג...
בזבזת זמן בעוד אני מקפידה על לו"ז מדוייק
ובקיצור- (כנראה שבין מחזורי הכימו' שלנו היה הבדל של 6 שבועות ולא 4 שבועות). איתי לא מדברים על הקרנות, דווקא מתאים לי
שמור על קשר, דווקא מעניין להיות בקשר עם מישהו שעובר דברים דומים, עם אותו סוג גידול ובערך באותו גיל/ מצב משפחתי וכו'.. אור ואהבה לכולם, אילת.

Oligogil

New member
הפער נשאר

אני לא כזה מרדן בסך הכל דחיתי טיפול אחד בשבוע אחד , היום אני מסיים את 20 ואת כרגע ב 21 , את עדיין צעד אחד לפני תוכלי תמיד להוביל Laidies first
גילי

למעלה