בוקר טוב עולם!!!!!!! תתעוררוווווווו

MommyHug

New member
בוקר טוב עולם!!!!!!! תתעוררוווווווו

25.10 12:00 גינת וולפסון רשימת מגיעים: MommyHug, רמת גן קצת דיווה, ? טארה מקליי, ירושלים (ממונעת) לילי נמר, ראש העין (זקוקה להסעה) אוהד אסטון, באר שבע (רכבת)

מצטערת..

לא אהיה מסוגלת להגיע.. נחשפתי יותר מידי ועכשיו זה כבר די מביך להיפגש.. אבל תהנו!!! תהנו גם בשבילי!!!! תעשו חיים!! ובבקשה בבקשה תעלו תמונות מהמפגש..! אוהבת את כולכם!
אמא- כל הכבוד על האירגון..

מה זה?!?!?!?!?!?

לא מתקבל על הדעת בכלל, אז מה?!? גם אני נחשפתי מעל ומעבר אבל אל לנו להתבייש אלא להיפך, ניתן לצמוח ולהתפתח מהמפגש הזה ולא להפגע או להתבייש ממנו?!? לא מקובל עליי בכלל הנפנוף הזה מילא היה לכן תירוץ טוב יותר... הילדים, הבעל, כביסה ובישולים....
לינוי

אני ממש לא זקוקה להסעה אני באוטובוס

מגיעה יופי, אולי ב3-4 אוטובוסים אבל אני מגיעה יופי...
לינוי

25.10 יום ג'

למי שמגיע עם תחבורה ציבורים- לא חושבת שיש תחבורה ציבורית.. כי חג

סלינוש

New member
שיהיה בכיף!

ותספרו איך היה?... אני לא אגיע.. אני גרה בצפון, לא נוהגת, אין מפה תחבורה ציבורית, אלא מאחת הערים הקרובות, וגם אם יהיה לי טרמפ לרכבת, בעקבות הפרעות נפשיות חמורות
(סתם, סתם עקב פחדנות וחוסר ביטחון) אני לא נוסעת לבד בתחבורה ציבורית. אין לי שמץ של מושג מה זה איפה זה ולמה זה גינת וולפסון, וכמו שאני מכירה את עצמי, גם אם היתה רכבת מדלת הבית שלי היישר לנקודת המפגש - הייתי הולכת לאיבוד... יש לי כישרון מיוחד לכך... בכל מקרה - תהנו, וספרו פה בפורום איך היה, סיידר?

למעלה