בוקר טוב עולם....

בוקר טוב עולם....../images/Emo108.gif../images/Emo105.gif../images/Emo80.gif

אז שוב בוקר טוב עולם הבנתי את חוסר השקט של אתמול. (הי גברים לא להתייחס) ההורמונים השתוללו להם וכמו בדרך כלל - בתקופה זו של החודש אני לא ממש יודעת מה אני רוצה מעצמי, מהמקרר, ובכלל מהעולם. מכיוון שזה חוזר על עצמו מדי חודש בחודשו הייתי אמורה לדעת מה קורה לי . נכון????????????????? טוב, בסדר, אני מנסה להתעלם מהעונש החודשי הזה ולא מוכנה להיות מוכנה אליו מראש כל חודש מחדש. טוב, אז נפתרתי מלעשות טסט לאוטו הזקן שלי שבטח יחזירו אותי למוסך לסדר בו כל מני שטויות - כי הבעל שלי לשם שינוי מתחיל היום לעבוד בצהריים.........ולכן יש לי זמן להתקשקש קצת. בעוד כמה רגעים אני אומרת BY לכולם, עולה לקומה השניה ומתחיל לעשות את ההזמנה של המוצרים שאחי הזמין... ואולי השבוע סוף סוף יתמלא לי התנור ואוכל לעשות שריפת ביסק לעבודות....... וזה אומר שסוף סוף חזרתי ברצינות לעבודה בסטודיו.......יש....... אז שוב (כן אני יודעת שאני חוזרת על עצמי) יום נהדר לכולם

RomiVais

New member
יום נהדר גם לך אורית!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

וגם לכולם!!

שלגיה**

New member
בוקר טוב אורית

גם לי יש את אותה בעיה של ה"פעם בחודש" השתוללות חסרת מעצורים,אני פותחת את המקרר יותר פעמים מבכל זמן אחר...אבל בגלל שלמדתי לזהות את ההשתוללות אני פשוט אוכלת יותר פחמימות באותם ימים (פחמימות מורכבות(-יותר פתית מחיטה מלאה,תפוחי אדמה,בטטה,דלורית,גרנולה עם גרעינים ואם ממש משעמם לי בפה מול הטלפיזיון בערב אני מכינה לעצמי קערת פופקורן ובזה מסתיים היום...אבל...זה רק פעם בחודש למשך 3 ימים....וזה עובר אח"כ. צריך לזהות את הבעיה וזה לוקח הממממממממון זמן ! לי יש את הבעיה בערב,כשאני מגיעה הביתה,לא משנה מה אכלתי קודם יש לי טכס בולמוס מול המקרר,הכל נורא מהיר וללא מחשבה....יש פעמים שזה מסתכם בארוחה נורמלית ויש פעמים שזה מסתכם במאכלים שהם " OVER DIET "יותר פתית,יותר גבינה,יותר גרנולה יותר מהכל .... וזאת הבעיה למעשה הטבעת לא משמשת כאן תפקיד אלא אם כן זה משהו שלא נלעס טוב או שהוא היה יותר מיום אחד במקרר (תבשיל). זהו... שמחה שאת חוזרת לעבו רצינות על העבודות,נשמע מאד יצירתי ומחייה נפש. שבוע טוב שלגיה

gal33

New member
אורית, אחותי לצרה, הבעיה היא אכן

לקשר בין השניים. בדיוק בשבוע שעבר, זה עבר עלי. מה אגיד לך: עם הרבה ריבה לייט צלחתי את זה איכשהוא בשלום, עד לעונג הבא אה אה אה אה

למעלה