בוקר טוב עולם

Rebeccan

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב מתוקה

לא לשכוח לעבוד על הנשימות פרינצסה
בגן הפרחים

מאקי

New member
וזה.. כמובן מנסיון.. חחחחח מה

העינינים? מה קורה? תוכי קחי את רבקה איתך.. היא תרגיע אותך.... שיהיה לשתיכן אחלה יום.. נקי מטרולים... מתחזים ושאר משונים.. מלא אויר צח.. ותוכי 22.6 זה גם אחלה תאריך...... מחזיקות לך אצבעות....

תוכי

New member
../images/Emo51.gif לשתיכן

משום מה נראה לי שהיום הוא לא היום

Rebeccan

New member
../images/Emo24.gif מאקי

גם את תתחילי עם הנשימות הבת הולכת לצבא .. שיהיה לך ולה בהצלחה שיעבור בקלות
ושתחזור בשלום פרינצסה
בגן הפרחים

מאקי

New member
חומד..... אני משתדלת כבר המון שנים

אבל המון שנים.. לא להפסיק עם הנשימות.. כל יום סיבה אחרת... נראה לך בדיוק עכשיו שאתחיל/אפסיק???? ושהבת שלי תתחיל להתאמן... היא בדרך לחיל הים... ואי אפשר לצלול בלי נשימות..........

r66

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif עוש שנה למניאק ../images/Emo13.gif

מאקי

New member
ניראה לי רין.. אנחנו נפתח קבוצת

תמיכה לנושמים..... האמת בקורס הכנה ללידה.. הייתי חניך מצטיין ... לא שזה ממש עזר לי בניתוחים שלי.... אבל בהחלט היתה כוונה לנשום עצמאית.... שנה? אני כבר בימים סופרת ליפוש.. וחודשים לבנגו שלי... לא מאמינה... ממש לא מעכלת אנחנו נשארים בבית עם ילד אחד .. שהוא עוד הכי שקט .....

פל

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif מצטרפת לקבוצת

הנשימות גם הבת שלי מתגייסת... מאקי כל כך הזכרת לי את עצמי - באדיקות הלכנו לקורס הכנה ללידה, למדנו לנשום כל כך יפה ואז הצירים נמשכו 20 שעות !! ובסוף - ניתוח קיסרי, ויוק נשימות... אבל כמו שאמרת, כל יום והנשימות שלו... אז יום נשימות קל - בחינת בגרות אחרונה היום ואני יוצאת איתה אח"כ ליום כיף אמא -בת.

מאקי

New member
אזרחות... ולא תאמיני יפוש שלי

התעוררה מאוחר.. מבית הספר התקשרו לשאול מתי היא תיאות להגיע למבחן חחחחחחחחחחחחחח נסיכה מבטן.. מתי מתגיסת היפוש שלך? להיכן? ונשימות זה חשוב.... 20 שעות?? 20 שבועות בהיי ריסק יש לי.... עם תואר יקירת המחלקה ... והפגיה.. לתאומים שלי חיכו המון אנשים מסביב.. ורק אמא שלהם ישנה.. ומתוך שינה שאלה כל הזמן ..."נו מה זה ירדן..????? בן או בת??" הלא לשיר זה כמו להיות ירדן............... יום טוב.. אני בכיף הולכת לעבודה.... ולא ליום כיף אני דרך אגב תוכי.. מה נשמע? ותגידי לזוגך שידווח לנו....

פל

New member
חחחח התעוררה מאוחר...

זה לא היה קורה לבת שלי. היא כזו אחראית קמה לפני כולם. אחרי הבחינה עשינו יום כיף שזה אומר קניות קניות קניות, לא? חזרנו עייפות, והיא - מרוצה, אז מה יש לי להלין? מה זה בכלל כאב ראש, כאב רגליים ועוד כמה כאבים....? היא מתגייסת ב2/06, מנסה להקדים את הגיוס. זה באמת שבעה חודשים אחרי סיום הלימודים רוב החברות מתגייסות הרבה לפני. מיועדת להיות מכי"ת טירונים וגם מזה היא לא מרוצה זה בכלל לא מה שרצתה. אבל היא מבינה שמאוד קשה להילחם במערכות גדולות. באמת 20 שבועות בסיכון ...זה ממש הישג.... ביי.

מאקי

New member
יצאה ראשונה... ועוד גערה בבוחנת...

ילדה אסרטיבית.. שחבלז..... אין לה כמה ימים אחרי הלימודים תיכף צבא... האח שלה מחכה לאיזה משהו שבחורף... 20 שבועות? מאחורינו.. עכשיו 24 חודש של יפוש.... ו36 + 8 של בנגו.. תגידי לה שהכל יסתדר.. יאללה הולכת לצלול לעשות כמה בריכות להתעורר מהיום הזה... איזה כיף שהיום יום חמישי... ו. איה תוכי ???????????.

למעלה